PET AlzaBoxy Q1

SP SONY MOUNT KIT

Zobraziť katalóg
SP SONY MOUNT KIT
Držiak – praktická súprava pre prichytenie kamery Sony Action Cam a diaľkového ovládača Sony live View, súprava obsahuje držiak a dva adaptéry
Kód:  OG068o6 Produktové číslo:  4028017531634

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SP SONY MOUNT KIT Predaj skončil

SP SONY MOUNT KIT

Elegantná a funkčná súprava pre plnohodnotné využitie kamery Sony Action Cam s diaľkovým ovládačom Sony live View. V balení nájdete adaptéry pre pripevnenie kamery a ovládača. Pre vytváranie nevšedných záberov stačí len namontovať adaptéry na vhodný teleskopický držiak SP-Gadgets/GoPro, prichytiť akčnú kameru Sony s ovládačom Live View a naskočiť na dosku, korčule alebo akékoľvek ďalšie vybavenie. Môžete sa tešiť na fantastické zábery z rôznorodej perspektívy.

Obsah balenia:
Klip pre upevnenie ovládača Sony Live View Remote
Adaptér statívovej skrutky pre Sony Action Cam

Poznámka:
Teleskopický držiak nie je súčasťou balenia a je potrebné ho zakúpiť samostatne, odporúčame modely 4028017530187 (kód: OG068m) a 4028017530194 (kód: OG068m4)

Poznámka:
» Všetky držiaky pre GoPro

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SP SONY MOUNT KIT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SP SONY MOUNT KIT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SP SONY MOUNT KIT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SP SONY MOUNT KIT.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií