Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Alpina Seheos L.E. white-smaragd veľ. 51 – 56 cm

Zobraziť katalóg
Alpina Seheos L.E. white-smaragd veľ. 51 – 56 cm
4,0 1 hodnotení
Prilba na bicykel MTB, Hi-EPS, 17 ventilačných otvorov, antibakteriálna ochrana, hmotnosť 240g
Kód:  SPTalp0130 Produktové číslo:  4003692239846 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alpina Seheos L.E. white-smaragd veľ. 51 – 56 cm Predaj skončil

Alpina Seheos L.E. white-smaragd veľ. 51 – 56 cm

Cyklistická prilba Alpina Seheos L.E. white-smaragd veľ. 51 – 56 cm je so svojou hmotnosťou 240 gramov jednou z najľahších vo svojej kategórii. Aj preto je veľmi obľúbenou medzi cyklistami, ktorí hľadajú kvalitnú, ľahkú a cenovo dostupnú prilbu. Dosiahnutie nízkej hmotnosti bolo možné vďaka technológii Inmold, ktorá spája vonkajší plášť prilby priamo s vnútorným plášťom Hi-EPS. Samozrejmosťou je sieťka proti hmyzu a perfektné vetranie zaistené 17 veľkými otvormi. K dispozícii je vám aj nastaviteľný ,,šilt" chrániaci oči pred slnkom alebo blatom.

Kľúčové vlastnosti prilby Alpina Seheos L.E. white-smaragd veľ. 51 – 56 cm

  • Hmotnosť len 240 gramov
  • 17 vetracích otvorov
  • Jednoduché prispôsobenie pomocou kolieska
  • Okrúhly tvar vnútornej škrupiny
  • Patentovaná technológia Inmold

Prilba s maximálnym dôrazom na bezpečnosť

Vnútro prilby Alpina Seheos L.E. je vyrobené z materiálu Hi-EPS – vysoko expandovaného polystyrénu. Ten obsahuje veľké množstvo mikroskopických malých vzduchových komôr, ktoré efektívne absorbujú nárazy. Výhodou tohto materiálu je vysoká miera ochrany hlavy pri zachovaní nízkej hmotnosti a tenkej konštrukcie. Vonkajší plášť prilby je vyrobený z polykarbonátu odolného voči poškriabaniu a opatreného žiadanou matnou farbou. Polykarbonát navyše obsahuje UV stabilizátory a je antistatický.

Seheos L.E. je vhodná pre každého

Run System Classic je sofistikovaný systém s otočným kolieskom pre rýchle, jednoduché a dokonalé prispôsobenie prilby na akúkoľvek hlavu. Zaisťuje tak tesné a bezpečné uchytenie. Upnutie pod bradou je riešené pomocou červeného, niekoľkostupňového tlačidla umožňujúceho presné nastavenie. Môžete ho používať jednou rukou, a teda môžete upnutie regulovať aj počas jazdy. Prilba poskytuje správnu ochranu iba v prípade, že pri náraze zostane na hlave – nepadá ani sa neposúva. K tomu prispievajú dva remienky Y-Clip spojené pod uchom, ktoré zaručujú perfektné prispôsobenie do posledného milimetra, a to všetko v priebehu len pár sekúnd.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Alpina Seheos L.E. white-smaragd veľ. 51 – 56 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alpina Seheos L.E. white-smaragd vel. 51 - 56 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alpina Seheos L.E. white-smaragd, méret: 51 - 56 cm.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií