Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bliz Flow

Zobraziť katalóg
Bliz Flow
Lyžiarske okuliare – OTG úprava na nosenie cez dioptrické okuliare, výborný výhľad, dvojité sklá, úprava proti zahmlievaniu, tri vrstvy peny s flísom, 100% UV filter
Kód:  SPTbo017nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bliz Flow

Lyžiarske okuliare s tradíciou – to sú okuliare Bliz. Švédsky výrobca špecializujúci sa na športové okuliare s vlastnosťami, ktoré u iných výrobcov nenájdete. Bliz Flow sa radia medzi okuliare vhodné na použitie s dioptrickými okuliarmi (OTG) a skvele snúbia dizajn s funkčnosťou. Okuliare sú vhodné pre mužov aj ženy a prostredníctvom dlhého vývoja a testovania vznikol výrobok, ktorý je absolútnym vrcholom svojej triedy. Čistý dizajn v kombinácii so špičkovými komponentami v podobe dvojitého priezoru s odvetrávaním, flexibilného uchytenia pásky vybavenej protišmykovým silikónom a v neposlednom rade kompatibilitou s vašou prilbou. Pohodlie je dôležité, preto je po obvode rámčeku použitá špeciálna trojvrstvová pena s fleecom, ktorý absorbuje pot a je príjemný pri dotyku s pokožkou.

Kľúčové vlastnosti Bliz Flow 

  • Kvalita overená mnohoročnou tradíciou značky Bliz
  • Bliz Flow sú kompatibilné s dioptrickými okuliarmi
  • Perfektné zorné pole vďaka dvojitému priezoru
  • Ochrana pred zahmlením a poškriabaním pre dokonalý výhľad
  • Trojvrstvová pena s fleecom pre vaše pohodlie
  • UV ochranné filtre UVA a UVB
  • Kompatibilita s prilbou vďaka flexibilnému uchyteniu pásika

Technológia pre váš komfort

Bliz flow spájajú komfort s bezpečnosťou, použitý dvojitý zorník je zložený z vnútorného acetátového skla s ochranou proti zahmlievaniu a vonkajšieho nerozbitného priezoru z polykarbonátu. Rámček je vybavený odvetrávacími otvormi, preto bude váš výhľad vždy čistý bez zahmlievania, a to aj za zvýšenej námahy alebo pri teplotných zmenách. Aby boli okuliare vždy pevne na svojom mieste, dvojitý 50 mm pásik je osadený silikónovým protišmykom. Fleece, ktorý priľne na vašu tvár, je jemný a okuliare tak netlačia a nespôsobujú nepríjemný pocit ani pri dlhodobom nosení.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bliz Flow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bliz Flow.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií