Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Elite DRIVO II

Zobraziť katalóg
Elite DRIVO II
5 1 hodnotení
Cyklistický trenažér pre bicykle 700C, 29", 27,5" a 26", magnetická brzda, prichytenie namiesto zadného kolesa, hmotnosť 24 kg
Kód:  SPTel013 Produktové číslo:  8020775031421

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elite DRIVO II


Elite DRIVE II je nástupca veľmi obľúbeného trenažéra predchádzajúcej generácie Drivo. Trenažér vyžaduje montáž bez zadného kolesa, čo má však hneď niekoľko výhod. Tento spôsob uchytenia kolesa zaručuje 100 % prenos energie šlapania do trenažéra, navyše sa radí medzi najtichšie zariadenie svojho druhu na našom trhu. Pri používaní Elite Drive II sa zaobídete bez akejkoľvek kabeláže – komunikácia medzi trenažérom, počítačom, tabletom alebo mobilným telefónom a ovládacou jednotkou Touchpad prebieha výhradne bezdrôtovo prostredníctvom Bluetooth a ANT+. Ďalej disponuje elektronickým ovládaním záťaže a uspokojí tak aj tých najnáročnejších jazdcov. 

Kľúčové vlastnosti cyklotrenažéra Elite Drive II

  • Stabilný a jednoducho skladný rám
  • Integrovaný wattmeter OTS (Optical Torque Sensor)
  • WebRace – preteky proti reálnym súperom
  • Rôzne tréningové individuálne programy
  • Import GPS dát a spolupráca s Google Maps
  • Rôzne užívateľské profily
  • Simulácia až 24 % stúpania
  • Kompatibilný s ANT a Bluetooth snímačmi tepovej frekvencie

Elite DRIVE II je pre cestné aj MTB bicykle

Trenažér Elite DRIVE II disponuje 24 bodmi merania výkonu systému s presnosťou +/- 0,5 %. Reakčná doba zmeny odporu je až 3 × rýchlejšia v porovnaní s predchádzajúcim modelom (z 0 % na 24 % v priebehu 3 sekúnd). Integrovaný systém určuje výkon vo wattoch rovnako tak ako tomu je u vedeckých prístrojov. Trenažér je osadený vnútorným zotrvačníkom s hmotnosťou 5,1 kg a je navrhnutý tak, aby pocit pri jazde bol porovnateľný ako pri jazde po ceste. Elite DRIVE II je vhodný ako pre cestné, tak aj horské bicykle – je vybavený 5 mm rýchloupinákom – náboje 130 a 135 mm a priechodnou osou 142 × 12 mm. Kompatibilita je zaručená s 9/10/11-rýchlostnými kazetami značky Shimano. 

Trenažér je kompatibilný s aplikáciami TrainerRoad, My E-Training, Zwift (licencia My E-Training k trenažéru na 36 mesiacov zadarmo).

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
24 kg Hotovo!
Priemer kolies
27,5" Hotovo!
Upevnenie kolesa
Prichytenie namiesto zadného kolesa Hotovo!
Aplikácie
Bikevo, Elite My E-Training, Kinomap, Sufferfest, TrainerRoad, Zwift Hotovo!
Typ brzdy
Magnetická Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
24 kg Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Priemer kolies
27,5" Hotovo!
Upevnenie kolesa
Prichytenie namiesto zadného kolesa Hotovo!
Aplikácie
Bikevo, Elite My E-Training, Kinomap, Sufferfest, TrainerRoad, Zwift Hotovo!

Druh odporu

Typ brzdy
Magnetická Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Elite DRIVO II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elite DRIVO II. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elite DRIVO II.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií