Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Hannah Palmet Anthracite/macaw green M

Zobraziť katalóg
Hannah Palmet Anthracite/macaw green M
Lyžiarske rukavice - zimné pánske, nepremokavé s membránou
Kód:  SPT1563 Produktové číslo:  8591203351980
Hannah Palmet Anthracite/macaw green M Predaj skončil

Hannah Palmet Anthracite/macaw green M

Každý fanúšik zimných športov vie, že základom úspechu a dobrej zábavy je kvalitné vybavenie a teplé oblečenie. Preto vám prinášame tieto veľmi podarené rukavice od svetoznámej spoločnosti Hannah. Tie sú primárne určené na stredné pohybové aktivity v náročných podmienkach, ako napr. výkonnostné lyžovanie, snowboarding či zimný trekking.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené z kvalitných materiálov
  • Nepremokavé
  • Membrána Climatic ELEMENT 2L
  • Durathermová výplň
  • Pohodlné

Premyslené do posledného detailu

Označenie Climatic ELEMENT 2L sa používa pre výrobky vyrobené z dvojvrstvového materiálu s membránou Climatic ELEMENT. Membrána je laminovaná priamo na vrchnú látku, kde sa nachádza ripstop odolný voči odretiu. Zo spodnej časti je krytá voľnou podšívkou. Vďaka tomu je materiál veľmi pevný, napriek tomu pohodlný. Rukavice navyše disponujú výplňou Duratherm, spevnenou dlaňovou časťou a spevneným zápästím s reguláciou obvodu na suchý zips. Môžete si ich nastaviť tak, aby vám v nich bolo vždy príjemne.

Poznámka:
» Všetky rukavice na bicykel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hannah Palmet Anthracite/macaw green M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hannah Palmet Anthracite/macaw green M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hannah Palmet anthrazit / grün macaw M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hannah Palmet anthrazit / grün macaw M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hannah Palmet antracit / zöld ara M.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií