Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

InMotion V3C yellow

Zobraziť katalóg
InMotion V3C yellow
5 1 hodnotení
Jednokolka max rýchlosť 18km / h, dojazd 20-25km, váha 13,5kg, max nosnosť 120kg, predné svetlo, BT, dotykový displej
Kód:  Inmotio04 Produktové číslo:  6920146923541 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

InMotion V3C yellow

Ste pripravení na to pohybovať sa rýchlejšie, pohodlnejšie a zábavnejšie? Spoznajte silu gyroboardu INMOTION V3C, ktorý je vybavený samobalanční technológií a ponúka skvelý dojazd až 25 kilometrov. Hoci svojou konštrukciou pripomína Jednokolky, v skutočnosti má pre väčšiu stabilitu kola dve. To pomôže úplným začiatočníkom k rýchlejšiemu naučenie jazdy a väčšej istote. O riadenie sa starajú gyroskopy pracujúci s rovnakou logikou, ako vozítka Segway. Rozbehnete sa jednoduchým pohybom tela vpred a čím viac sa nakloníte, tým rýchlejšie idete. Rovnaké je to s brzdením. Výsuvné teleskopické madlo na hornej strane slúži nielen k pohodlnejšiemu premiestňovanie, pokiaľ na gyroboardu zrovna nejdete, navyše tiež môže pomôcť pri koordinácii pohybov.

kľúčové vlastnosti

  • Ideálne pre rýchly pohyb po meste
  • Teleskopické madlo pre jednoduché premiestňovanie
  • Unikátny systém Bi-wheel zdvojeného kolesá pre väčšiu stabilitu
  • Dojazd až 25 km
  • Dobitie počas 90 minút
  • Bluetooth rozhranie pre prenos jazdných údajov
  • Vode a prachu odolná konštrukcia
  • predné svetlo

Bezpečný pohyb nielen po meste

Díky úzké konstrukci se budete moci pohybovat i ve stísněnějších podmínkách a dosáhnout rychlosti až 18 km/h. INMOTION V3C disponuje radom bezpečnostných prvkov ako predným svetlom a širšími pedále na nohy s protišmykovou úpravou.Bezpečnosti pomáhajú taktiež senzory a programy starajúci sa o bezpečnostné vypnutie v prípade nebezpečenstva alebo šetrné spomalenie pri vybití batérie za jazdy. A kumulátor je bezpečne uložený v špeciálnom, nárazuvzdornom puzdre. Na jedno nabitie sa môžete pohybovať do vzdialenosti v rozmedzí 20 km do 25 km.Maximálna dojazdová vzdialenosť je závislá na štýle jazdy, povrchu terénu a hmotnosti jazdca.

Pohodlné cestovanie aj s aplikáciou

Výrobca pre nadšených zákazníkov pripravil tiež aplikáciu pre múdra zariadenia, s ktorou získate viac kontroly nad stavom svojho približovadlo a budete si môcť tiež monitorovať svoje cesty. Boky stroja sú mäkčené penovými výstelkami s kvalitným koženým povrchom, z jednej strany je nad výstelkou umiestnený vodeodolný dotykový ovládací panel. 

Doplňujúce informácie:

Dojazd: až 20-25 km
Max. stúpanie: až 18%
Batérie: 144W 72V 2Ah lítiový akumulátor
Požiadavky na napájanie: AC 110-240 V
Doba nabíjania: 1,5 h
Odolnosť proti vonkajším vplyvom: IP55
Odporúčaná prevádzková teplota: -10 až 40 ° C
Výška pedálu od zeme: 10,5-11 cm

Parametre a špecifikácia

Výkon
450 W Hotovo!
Hmotnosť
13,5 kg Hotovo!

Výkon

Výkon
450 W Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
13,5 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre InMotion V3C yellow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inmotion V3C yellow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte InMotion V3C gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte InMotion V3C gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: InMotion V3C Yellow egykerekű.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií