AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

One Baby 3.0

Zobraziť katalóg
One Baby 3.0
Detská sedačka na bicykel materiál tvrdený plast, montáž na sedlovú trubku, pre bicykle 24 '' - 28 '', ergonomický tvar sedačky, 3-bodové uchytenie popruhov, bezpečnostné zapínanie popruhov, nosnosť 22 kg, hmotnosť 3,9 kg, schválená podľa EN 14344
Kód:  SPTone95 Produktové číslo:  8592201501964

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

One Baby 3.0

Ak často jazdíte na bicykli a chcete svoje dieťa brať so sebou, určite budete potrebovať túto sedačku.One Baby 3.0 je detská sedačka na bicykel vyrobená z pevného tvrdeného plastu. Maximálna povolená hmotnosť dieťaťa je 22 kilogramov. Montáž je naozaj jednoduchá, jednoducho sa sedačka pripevní na sedlovú rúrku a môžete vyjsť. Sedačka má ergonomický tvar a je schválená podľa normy EN 14344. Hmotnosť samotnej sedačky činí 3,9 kg. Je určená pre bicykle s veľkosťou rámu od 24 "do 28".

Kľúčové vlastnosti detskej sedačky na bicykel One Baby 3.0

  • Odolný a pevný materiál sedačky
  • Sedačka je vybavená polstrovaním
  • 3bodové uchytenie popruhov zaistí maximálne bezpečie
  • Maximálna nosnosť tejto sedačky je 22 kg
  • Sedačka je vybavená zadným odrazovým sklom
  • ergonomický tvar
  • Jednoduchá montáž sedačky na sedlovú trubku bicykla
  • Určená pre kolesá s 24 "- 28" rámom

Maximálna bezpečnosť

Táto detská sedačka na bicykel je vytvorená pre maximálne pohodlie dieťaťa, je ergonomická, nikde netlačí a zaručuje maximálne možné bezpečie dieťaťu. Sedačka disponuje popruhy s 3-bodovým uchytením a bezpečnostným zapínaním, pre väčší komfort sú popruhy vybavené polstrovaním. Pre ešte väčšiu bezpečnosť je sedačka vybavená zadným červeným odrazovým sklom pre zvýšenie viditeľnosti aj za znížených svetelných podmienok.

Parametre a špecifikácia

Nosnosť
22 kg Hotovo!
Hmotnosť
3,9 kg Hotovo!

Nosnosť

Nosnosť
22 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
3,9 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre One Baby 3.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si One Baby 3.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: One Baby 3.0.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií