Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Ortlieb Back Roller classic Yellow

Zobraziť katalóg
Ortlieb Back Roller classic Yellow
Taška na bicykel – na zadný nosič 2 ks, vodotesná
Kód:  SPTif1162 Produktové číslo:  4013051037280

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ortlieb Back Roller classic Yellow Predaj skončil

Ortlieb Back Roller classic Yellow

Pre skutočných cyklistov tu máme dvojtašku na zadný nosič, vďaka ktorému každú stranu tašky umiestnite rovnomerne na obidv strany bicykla. Celkovo vám tašky poskytnú 40 litrov objemu, bez ktorého by ste sa na dlhých cyklistických výpravách neobišli. Tašky sú dokonale vodotesné, ich rolovacie zapínanie je podobné ako pri lodných vakov.

Či už do nich uschováte jedlo, oblečenie alebo iné vybavenie, budete mať istotu, že aj po namáhavej ceste všetko nájdete na svojom mieste a suché. Taška je navyše reflexnou plochou prispôsobená na to, aby ste boli čo najviac viditeľní a zamedzilo sa tak nešťastným nehodám. Pri prenášaní vás poteší možnosť jednoduchej úpravy do podoby tašky cez rameno. Vyrazte na cestu za skvelými zážitkami a majte všetko bezpečne pri sebe. 

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektná vodotesnosť obidvoch tašiek
  • Veľká reflexná plocha pre dobrú viditeľnosť cyklistov
  • Veľmi komfortný objem 40 litrov
  • Vnútorný organizér pre lepšie rozdelenie vecí
  • Plastová výstuž vnútornej hrany
  • Žiarivo žlté vyhotovenie

Do extrémnych podmienok

Zavesenie aj vytiahnutie tašky prebieha ľahko a veľmi rýchlo vďaka systému háčikov, ktoré prichytíte na trúbku zadného nosiča. V balení nájdete okrem iného aj redukciu hákov, takže sa perfektne prispôsobí rôznym polomerom trúbiek a bude pevne držať bez poskakovania. Veľmi potešujúce je taktiež plastové vystuženie dolnej vnútornej hrany, vďaka ktorému nedochádza k nechcenému poškodeniu tašky. Jednotlivé diely sú spojené 3D technológiou a zaisťujú tak dokonalú nepriepustnosť vody a vysokú odolnosť. 

Taška sa aktívne stará aj o vašu bezpečnosť a to silnou reflexnou vrstvou. Pri jazde v znížených svetelných podmienkach budete oveľa lepšie viditeľní, čím sa znižuje pravdepodobnosť nehody. 

Všetko rýchlo po ruke

Nemáte radi chvatné hľadanie v neprehľadnom priestore? Model Back Roller Classic prináša aj vnútorný systém bočných vreciek, ktorými ľahko oddelíte potrebné drobnosti. Hoci môže sprvu pôsobiť rolovací systém zdĺhavo, nie je to tak. Povolením praciek a niekoľkými rýchlymi pohybmi sa v okamihu ocitnete v útrobách tašky a nestrácate zbytočne čas ani energiu. Aj opačný postup je veľmi rýchly. Samotnú tašku jednoducho od zadného nosiča uvoľníte a prenesiete pomocou vhodne umiestneného pútka. Môžete ich však tiež niesť cez rameno. Stačí k tomu použiť popruh, ktorý inak slúži na ukotvenie zatvorenia. 

Záleží len od vás, či sa s nimi vydáte na dlhú výpravu do Amazónie alebo na víkendový výlet po tuzemsku. Vo všetkých prípadoch vám tašky určite budú vyhovovať.

Rozmery tašky:

Výška: 42 cm
Horná šírka: 32 cm
Dolná šírka: 23 cm
Hĺbka: 17 cm

Hmotnosť:
740 g

Objem:
40 l

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie tašky
Na zadný nosič Hotovo!

Umiestnenie tašky

Umiestnenie tašky
Na zadný nosič Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ortlieb Back Roller classic Yellow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ortlieb Back Roller classic Yellow. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ortlieb Back Roller classic Yellow.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií