AlzaPlus+ sport Aplikace

Roncato City Break 75 cm modrý

Zobraziť katalóg
Roncato City Break 75 cm modrý
Cestovný kufor , objem 113 l (veľkosť L), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, rozmery 75×29×48 cm, hmotnosť 3750g
Kód:  SPTrct076 Produktové číslo:  8008957494271

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roncato City Break 75 cm modrý

Kamkoľvek vyrážate, môže vám robiť elegantná batožina spoločnosť. Kufor Roncato City Break 75 cm modrý oceníte na cestách na dovolenku aj za prácou. Vnútorný objem 113 l poskytuje hromadu miesta, nemusíte sa teda pri balení ničím obmedzovať. Textilný materiál kufra je tou správnou voľbou pre cestovateľov, ktorým nie sú po chuti ťažšie škrupinové kufre. Vzhľadom k istej tvárnosti textílie je objem kufra možné zľahka rozšíriť. Nech už máte namierené kamkoľvek, cestovný kufor Roncato City Break 75 cm modrý vám bude tým najlepším pomocníkom, ktorý ihneď oslní svojím nápaditým dizajnom a množstvom funkcií.

Praktický TSA zámok spoľahlivo ochráni vaše veci

Vďaka snahe o bezpečie leteckej prepravy musíme dnes počítať s tým, že personál na letisku môže otvoriť batožinu a nahliadnuť do nej. Zvyčajne nie je potrebné kufor otvoriť, občas je ale nutné nahliadnuť dovnútra a zámok na kufri je otvorený násilím. Praktické zámky TSA samozrejme zostanú nepoškodené, pasuje do nich špeciálny kľúč, ktorý vlastní ochranka letiska. Do kufrov sa však nikto iný, než kontrolór, nedostane, nemusíte sa o svoje veci strachovať. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato City Break 75 cm modrý jednoducho zopnete trojciferným kódom a zámok kufra nebudete musieť už nikdy riešiť.

Vybrané parametre cestovného kufra Roncato City Break 75 cm modrý

  • Kufor jazdí po štyroch kolieskach, čo oceníte hlavne v letiskových halách a cestou do hotela
  • Pridaná menovka sa bude hodiť, ak má spolucestujúci rovnaký model kufra, ako vy
  • Vstavané držadlo vytvorí z kufra skutočne komfortnú cestovnú batožinu

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
3,75 kg Hotovo!
Objem
113 l Hotovo!
Výška
75 cm Hotovo!
Šírka
48 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
29 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roncato City Break 75 cm modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato City Break 75 cm modrá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato City Break 75 cm, kék.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií