AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Rossignol Allspeed 80

Zobraziť katalóg
Rossignol Allspeed 80
Lyžiarky pre muža, tvrdosť topánky (flexia) 80, úroveň zdatnosti: rekreačná, typ: all mountain, šírka skeletu 102, veľkosť EU 44, sezóna 2018/2019
Kód:  SPTross131nad Produktové číslo:  SPTross131nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rossignol Allspeed 80 Predaj skončil

Rossignol Allspeed 80

Rossignol Allspeed 80 sú pánske lyžiarske topánky určené predovšetkým pre rekreačných lyžiarov. Topánky sú vybavené mäkšou flexiou s hodnotou 80, ktorá poskytne pohodlie na svahu aj pri celodennom lyžovaní. Skelet o šírke 102 mm je vhodný aj pre širšiu nohu, ktorá v topánke pocíti dostatočný komfort. Vnútorná topánka Optisensor zaistí obalenie chodidla podobne ako ponožky. V oblasti členku a päty sú navyše použité materiály pre skvelú oporu a prenos energie medzi chodidlom, vnútornou topánkou a skeletom. Pracky Diagonal Buckles zaistia taktiež pevnosť a vynikajúcu oporu pre nohu. Pracky sú orientované v diagonálnom smere, vďaka čomu poskytujú efektívnejšie stiahnutie skeletu. Rossignol Allspeed 80 sú s ohľadom na svoje vlastnosti a použité technológie zárukou presnosti, jedinečnej energie a komfortu.

Kľúčové vlastnosti Rossignol Allspeed 80

  • Pánske lyžiarske topánky
  • Určené pre rekreačných lyžiarov
  • Skelet o šírke 102 mm vhodný pre širšiu nohu
  • Vnútorná topánka Optisensor pre dokonalé obalenie chodidla
  • Pracky Diagonal Buckles pre oporu a pevnosť
  • Rossignol Allspeed 80 s technológiou Sensor Blade
  • Možnosť nastavenia flexie
  • Vďaka Rocker Sole pohodlná chôdza
  • Farebné vyhotovenie: sivo-čierne

Technológia Sensor Blade pre efektívnejšie jazdu

Rossignol Allspeed 80 sú opatrené technológiami, ktoré robia jazdu na svahu ešte efektívnejšiu a výkonnejšiu. Jednou z nich je technológia Sensor Blade, ktorej cieľom je eliminovať prebytočný materiál, znižovať hmotnosť skeletu a zvyšovať torznú tuhosť. Skelet, ktorý je asymetricky tvarovaný, navyše pomáha prenášať energiu do topánky, čím optimalizuje prenos energie priamo do lyže.

Možnosť nastavenia flexie aj pohodlná chôdza

Flex Adjustment je ďalšia z technológií, ktorou sú Rossignol Allspeed 80 vybavené. Možnosť nastaviť flexiu v zadnej časti topánok zaistí ešte viac energie a pohodlia, čím prispeje aj k lepšiemu výkonu. Lyžiarske topánky a ich kompatibilita s Rocker podrážkami umožňuje pohodlnú chôdzu bez toho, aby došlo k nechcenému uvoľneniu viazania. Rossignol Allspeed 80 sú skvelou voľbou pre všetkých rekreačných lyžiarov, pre ktorých je dôležitý komfort na svahu rovnako ako výkon.

Veľkosti:
41, 42, 43, 44, 46 a 47 EÚ

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rossignol Allspeed 80 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rossignol Allspeed 80 .
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií