Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sigma Sportster + Mono RL biela

Zobraziť katalóg
Sigma Sportster + Mono RL biela
Svetlo na bicykel predné a zadné, svetelný tok 50 lm, dosvit 50 m, napájanie 1×Akumulátor, maximálna výdrž 7 h, vodeodolnosť IPX4, hmotnosť 131 g
Kód:  SPTif1071 Produktové číslo:  4016224182510

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sigma Sportster + Mono RL biela

Skvelá súprava predného a zadného svetla na bicykel od výrobcu Sigma. Predné svetlo na bicykel Sigma Sportster má CREE LED diódu s intenzitou svetla až 40 LUX. Perfektne osvetlí cestu a jej okolie a má dlhú výdrž svietenia. Svetlo je čisté a jasne biele. Svetlo má nadčasový a elegantný dizajn vďaka hliníkovej konštrukcii. Je vyrobené z vysoko kvalitných materiálov. Svietidlo je vodeodolné, a tak sa nezničí ani pri nepriaznivom počasí. Zadné svetlo malých rozmerov a hmotnosťou s červenou LED diódou je praktické, užitočné a umožňujú vidieť všade. Atraktívne LED svetlo je vhodné pre širokú škálu využitia, a to ako v bežnom živote, tak aj pri športe. Montáž je veľmi jednoduchá, pomocou gumového krúžku na riadidlách s priemerom od 22 mm do 32 mm. Svetlo je viditeľné na 400 metrov.

Kľúčové vlastnosti

  • Predné svetlo 1 × CREE biela LED dióda, intenzita svetla 40 LUX
  • Zadné svetlo 1 × červená LED dióda 0,5 W
  • Vodeodolnosť IPX4
  • 2 svetelné režimy
  • LED indikátor stavu batérie
  • Dobíjanie batérie pomocou micro USB
  • Farba biela

Výdrž

Predné svetlo:

Svietidlo má dobíjaciu lítium-iónovú batériu, ktorá sa dobíja pomocou micro USB kábla. Vďaka technológii tejto batérie sa svetlo nevybíja, keď sa nepoužíva. Plné nabitie batérie trvá 4 hodiny. Stav batérie vám ukazujú LED diódy v nápisu SIGMA. Každé písmenko nápisu znamená 20% kapacity batérie. Výdrž na jedno nabitie je až 7 hodín.

Zadné svetlo:

Svietidlo má dobíjacie lítium-iónovú batériu, ktorá sa dobíja pomocou micro USB kábla. Plné nabitie batérie trvá 3 hodiny. Stav batérie vám ukazuje LED dióda v tlačidle. V prípade, že kapacita batérie klesne pod 85%, LED dióda sa rozsvieti na zeleno. Pri dosiahnutí 15% kapacity batérie, LED dióda svieti na červeno. Výdrž svetla na jedno nabitie je až 7 hodín.

Parametre:

Hmotnosť:

Predné svetlo: 96 g
Zadné svetlo: 35 g

Dosvit predného svetla:
50 m

Viditeľnosť:
400 m (zadné svetlo)

Univerzálne použitie

Predné svetlo sa montuje bez nástrojov pomocou praktického držiaka na riadidlá bicykla. Držiak sa hodí na riadidlá s priemerom od 22 mm do 32 mm. Jednoducho môžete svetlo zložiť a vziať so sebou, aby vám ho neukradli. Zadné svetlo sa inštaluje pomocou gumového krúžku.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Druh svetla
Sada Hotovo!
Maximálna výdrž
7 h Hotovo!
Svetelný tok
50 lm Hotovo!
Dosvit
50 m Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Druh svetla

Druh svetla
Sada Hotovo!

Vlastnosti

Maximálna výdrž
7 h Hotovo!
Svetelný tok
50 lm Hotovo!
Dosvit
50 m Hotovo!
Viditeľnosť
400 m Hotovo!
Stupeň krytia
IPX4 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Dobíjací akumulátor Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sigma Sportster + Mono RL biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sigma Sportster + Mono RL bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sigma Sportster + Mono RL fehér.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií