PET AP+ plus nový vizuál

SP Core Multientry

Zobraziť katalóg
SP Core Multientry
5 1 hodnotení
Viazanie na snowboard – určené pre mužov na freestyle; typ jazdca: športový; uchytenie viazania: 4×4 /4×2; flexia: medium; materiál račne: plast; materiál baseplate: kov; sezóna: 2018/2019
Kód:  SPTvas14nad Produktové číslo:  SPTvas14nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SP Core Multientry

Snowboardové viazanie SP Core Multientry je určené na freestyle a predovšetkým pre športových snowboardistov. Vďaka hliníkovému základu je ultraľahké a skvelým spôsobom reaguje na svahu. Stredná flexia viazania SP Core Multientry umožní použitie v akýchkoľvek podmienkach a terénoch. Pre maximálny komfort a flexibilitu pri jazde je opatrené vystlanými strapmi a pre lepšiu prístupnosť aj v nepriaznivých situáciách dlhšími plastovými račňami. Viazanie SP Core Multientry je vytvorené na základe Freestyle požiadaviek a ponúka kombináciu flexibility a aktívnej odozvy. Perfektne drží a vyniká veľmi rýchlym systémom Fastec. SP Core Multientry je skvelou voľbou pre jazdu do parku aj na svahu.

Kľúčové vlastnosti viazania SP Core Multientry

  • Pánske snowboardové viazanie
  • Ultraľahké vďaka hliníkovému základu
  • Stredná flexia umožní použitie v akýchkoľvek podmienkach
  • Vystlané strapy pre maximálny komfort
  • Dlhšie račne pre lepšiu prístupnosť
  • Skvele reaguje na svahu a perfektne drží
  • SP Core Multientry s Fastec systémom
  • Veľmi jednoduché a rýchle nastúpenie a vystúpenie z viazania
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Pohodlné zapnutie jednou rukou

Veľmi pohodlné a rýchle nastúpenie a vystúpenie z viazania SP Core Multientry zaistí Fastec systém, vďaka ktorému viazanie nastavíte iba raz a ďalej sa už o neho nemusíte starať. Zapínanie Fastec systému je veľmi jednoduché za pomoci zdvihnutia päty a zapnutia pracky horného strapu. Topánku odopnete sklonením päty, čím sa automaticky otvorí pracka na hornom strapu a topánka sa uvoľní. Ak hľadáte viazanie, ktoré veľmi jednoducho zapnete jednou rukou, SP Core Multientry práve toto ponúka.

Veľkosti:
M, L a XL


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SP Core Multientry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SP Core Multientry.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií