AD homeoffice AD homeoffice

Steba LB 7

Zobraziť katalóg
Steba LB 7
4,4 6 hodnotení
Zvlhčovač vzduchu s ionizáciou, ultrazvuková metóda, nízka spotreba energie v úspornom ECO režime, 30W, nanosilver obmedzuje množenie baktérií, prístroj obsahuje keramický filter, funkcia Ionisation, funkcia predohrev, LED displej, ukazovateľ teploty, vlhkosti, farebné osvetlenie, indikácia prázdnej nádoby, objem nádoby 6l , regulácia vlhkosti od 45-90%, 3 stupne rýchlosti, výkon odparovania min 250ml / h až max 400ml / h, funkcia časovač od 1 až po 12 hodín denne s automatickým vypnutím, antibakteriálny povrch, vhodný pre miestnosť až 25m2, diaľkové ovládanie, ekonomický režim na 30W, max. príkon 130W, rozmery 34x24x25cm, váha 2.7kg
Kód:  EPV112aa Produktové číslo:  LB 7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Steba LB 7

Moderný zvlhčovač vzduchu STEBA LB 7 s ionizáciou pracuje unikátnou ultrazvukovou metódou. Vytvára studenú hmlu a vypúšťa sviežu a čistú paru do ovzdušia. Funkcia Ionisation do vzduchu vysiela záporné ióny, ktoré prinášajú efekt podobný prírode, ktorý vo vzduchu nastáva po letnej búrke. Vodný a antibakteriálny filter zachytávajú minerálne látky obsiahnuté vo vode a bránia ich ďalšiemu rozptyľovaniu. Nanosilver obmedzuje množenie baktérií a keramický filter zmäkčuje vodu a odstraňuje jej prípadný zápach. Má špeciálnu antibakteriálnu úpravu vo forme nanočastíc striebra a zabraňuje prieniku vodného kameňa do ovzdušia. Prístroj je maximálne úsporný, v ECO režime má spotrebu len 30 W, a je vhodný pre miestnosti do 25 m2. O teplote a vlhkosti vás informuje veľký a prehľadný LED displej. Pohodlné nastavenie zvlhčovača umožňuje diaľkové ovládanie. 

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia Ionisation vytvára podobne svieži vzduch ako po letnej búrke
  • Funkcia predohrev zvyšuje zvlhčovací výkon prístroja
  • Extra keramický filter zmäkčuje vodu
  • Vodný a antibakteriálny filter
  • Veľký LED displej ukazuje teplotu a vlhkosť
  • Objem nádoby 5 l
  • Regulácia vlhkosti od 45 % do 90 %
  • 3 stupne rýchlosti
  • Výkon odparovanie min. 250 ml/h až po max. 400 ml/h
  • Funkcia časovač od 1 do 12 hodín s automatickým vypnutím
  • antibakteriálny povrch
  • Diaľkové ovládanie
 

Parametre a špecifikácia

Odporúčaná veľkosť miestnosti
25 m2 Hotovo!
Príkon
30 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
400 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
6 l Hotovo!

Vlastnosti

Odporúčaná veľkosť miestnosti
25 m2 Hotovo!
Príkon
30 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
400 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
6 l Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
250 mm Hotovo!
Šírka
240 mm Hotovo!
Výška
340 mm Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímá mě, jestli to funguje i jako klimatizace, dá se nastavit stupeň a jaký je možný nejnižší, děkuji za odpověď

Dobrý den, dá se prosím nastavit požadovaná vlhkost? Vypíná přístroj při jejím dosažení a sám se zapne, jestliže vlhkost poklesne pod požadovanou úroveň? Děkuji.

Dobrý den. Je možnost vypnutí osvětlení displeje v noci?

Dobrý den, zajímala by mě hlučnost tohoto osvěžovače.

Diskusia a poradňa k Steba LB 7
Príslušenstvo pre Steba LB 7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Steba LB 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Steba LB 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Steba LB 7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Steba LB 7.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií