Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Surface Pen v4 Teal

Zobraziť katalóg
Surface Pen v4 Teal
4,7 67 hodnotení
Pero – pre Surface, Bluetooth 4.0
Variant
Kód:  MCS301s2 Produktové číslo:  EYU-00022 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Surface Pen v4 Teal

Hľadáte spôsob ako aj na svojom zariadení Surface pracovať naozaj kvalitne? Pero Surface Pen v4 Teal vám s tým pomôže. Jeden koniec pera umožňuje kreslenie, písanie a maľovanie, na druhom nájdete gumu, ktorá vám pomôže odstrániť chyby. Pri práci sa využíva 4096 tlakových bodov pera, vďaka ktorým môžete veľmi jednoducho tieňovať. Samozrejmosťou je minimálne oneskorenie. Pero môžete využiť v kombinácii s aplikáciami a dať vašim výtvorom nový rozmer. Tiež disponuje technológiou Bluetooth 4.0 a batériou, ktorá je vymeniteľná a umožní vám pracovať takmer neprerušovane. Špičku pera môžete nakloniť a docieliť tým kreslenie ako s grafitovou ceruzkou.

Kľúčové vlastnosti pera Surface Pen v4 Teal

  • Nízka hmotnosť pera iba 20 g
  • Technológia Surface Pen Bluetooth 4.0
  • Minimálne oneskorenie pera
  • HB špička pera
  • Vysoký počet tlakových bodov, ktoré reagujú aj na ten najmenší dotyk
  • Farebné prevedenie pera Surface Pen v4 Teal

Kompatibilné zariadenia:
Surface Studio
Surface Laptop
Surface Book
Surface Pro
Surface Pro 4
Surface Pro 3
Surface 3

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den. kdepak mohu koupit nahradni hroty pro surface pen v4? dekuji JZ

Dobrý den, vím že tento stylus má fungovat pouze na Windows ale šel by díky Bluetooth připojit i k tabletu s OS Android?

Je toto pen kompatibilne aj s modelom PRO 6 zakúpené 2019 alebo je k tomu iny typ?

Je toto p e r o aj pre Surface Go? Ďakujem

Dobrý deň, je k dispozícii aj farebná verzia burgundy?

Kdy bude zboží skladem, prosím?

Dobrý den, je tužka kompatibilní s Surface Go 2? Děkuji, hezký den.

Dobrý den chtěl bych zeptat jestli je tužka kompatibilní s microsoft surface go 3 a jestli je zapotřebí nějaký program na spuštění nebo funguje hned. Děkuji

Dobrý den, je kompatibilní s notebookem HP Elite Book x360 ?

dobry den je surface pen v4 kompatibilne aj s tabletom surface go 3?

123
Diskusia a poradňa k Surface Pen v4 Teal
Príslušenstvo pre Surface Pen v4 Teal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Surface Pen v4 Teal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pero Surface Pen v4 Pen - Stift für Surface. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pero Surface Pen v4 Pen - Stift für Surface. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Surface Pen v4 Teal.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií