Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

SYNCO Mic-D30

Zobraziť katalóg
SYNCO Mic-D30
5 1 hodnotení
Mikrofón – pre fotoaparát, pripojenie cez 3,5 mm Jack, kondenzátorový, veľmi úzko smerové snímanie, frekvencia od 20 do 20000 Hz, impedancia 300 Ohm, obal a ochrana proti vetru ("vinšus") v balení, vhodný pre hovorené slovo
Kód:  SYNCb08 Produktové číslo:  SY-D30-BK

SYNCO Mic-D30


Profesionálny kamerový mikrofón

SYNCO Mic-D30 je vysoko smerový mikrofón vybavený sofistikovaným mikrofónnym zosilňovačom, ktorý zosilňuje zvukové signály pri zachovaní nízkeho šumu. Mic-D30 využíva inovovaný systém interferenčnej trubice so šikmými otvormi a poskytuje transparentný zvukový výkon či flexibilnú diverzifikáciu funkcií. Je ideálnym doplnkom nielen pre kamery, ale aj fotoaparáty, smartfóny, notebooky, tablety a ďalšie záznamové zariadenia.


SYNCO Mic-D30

Ovládač na plynulé riadenie zisku

Otočným ovládačom môžete jednoducho a plynulo riadiť zisk od -10 dB do 15 dB nelineárne. „Koliesko“ súčasne ovláda mikrofónny a slúchadlový zosilňovač. Ľahko tak nastavíte vstupné aj výstupné signály na správnu úroveň.


SYNCO Mic-D30

Dvojnásobná ochrana zvukovej stopy

Integrovaný systém chráni záznam zvuku pred skreslením, pri dosiahnutí maximálnej úrovne akustického tlaku 124 dB SPL. Technológia automatického zníženia zisku o 10 dB zabezpečuje, že zvuk nebude narušený alebo stratený na vrchole SPL.


Systém monitorovania zvuku

Vďaka prítomnosti 3,5 mm jack konektora môžete pomocou slúchadiel kontrolovať zvukovú stopu v reálnom čase.



Patentované rozhranie USB-C

SYNCO Mic-D30 je vybavený rozhraním typu C, ktoré podporuje analógový aj digitálny výstup signálu. A prečo USB-C? Keďže toto rozhranie si zachováva oveľa viac zvukových detailov než klasický 3,5 mm port a poskytne vám tak vysoko kvalitný zvuk.



Prepínateľný hornopriepustný filter

Vďaka použitej elektronike vytvára SYNCO Mic-D30 veľmi malý vlastný šum. Prepínateľný nízkofrekvenčný filter (75 a 150 Hz) ďalej odstraňuje väčšinu nízkofrekvenčných zvukov spôsobených napríklad prúdením vzduchu, chvením či elektrickým prúdom.



Revolučný dizajn

Inovovaný systém interferenčnej trubice so šikmými otvormi Acoustic Noise Canceling Array (ANCA), umožňuje mikrofónu SYNCO Mic-D30 lepšie spracovávať zvukové vlny, znižovať hluk mimo os a zamerať sa na zachytenie zvuku pred kapsulou. Výsledkom je jasný, ostrý a prirodzený zvuk.



SYNCO Mic-D30

Kľúčové vlastnosti mikrofónu SYNCO Mic-D30

  • Typ „krátka puška“ pre ENG/EFP aplikácie
  • Inovovaný systém interferenčnej trubice so šikmými otvormi
  • Veľmi dobrá smerovosť s výrazným útlmom zvuku zo strán
  • Otočné ovládače na plynulé riadenie zisku
  • Prepínateľný hornopriepustný filter
  • Dynamický rozsah 119 dB

Parametre a špecifikácia

Šírka
21,5 mm Hotovo!
Výška
214,5 mm Hotovo!
Hĺbka
21,5 mm Hotovo!
Zásada
Kondenzátorový (elektretový) Hotovo!
Smerová charakteristika
Veľmi úzko smerové (shotgun) Hotovo!

Rozmery

Šírka
21,5 mm Hotovo!
Výška
214,5 mm Hotovo!
Hĺbka
21,5 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Zásada
Kondenzátorový (elektretový) Hotovo!
Smerová charakteristika
Veľmi úzko smerové (shotgun) Hotovo!
Typ mikrofónu
Do sánok na externý blesk Hotovo!
Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Impedancia
300 Ohm Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
3,5 mm Jack Hotovo!

Vlastnosti

Súčasť balenia
Obal, Ochrana proti vetru ("vinšus") Hotovo!
Vhodné pre
Mluvené slovo, Audio/video tvorba Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
85 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V popisu tvrdite, ze mikrofona ma USB-C a ze ma dokonce digitalni prenos dat. Jenze manual jasne rika, ze to zadny USB-C pro pripojeni digitalu nema, jasne ubadeji, ze USB-C je pro nabijeni a pak dodvaji USB-C -to-analog jack a to je jedine pripojeni ktere podporuje. Dokonce se tam jasne n uvadi, ze to nie podporuje zadne mobily pres USB-C ale ze mam pouzit JACK a pokud mam na mobilu USB-C , tak mam pouzit analogovy adapter. Tak bud je manual nekompletni a nebo je zde zavadejici informace, ze by snad sel mikrofon pripojit k PC pres USB, ne to podle manulu nejde, musite dat do USB-C kabel jenz konci JACkem ... pak ale logicky mikrofon nema digitalni vystup.

Diskusia a poradňa k SYNCO Mic-D30
Príslušenstvo pre SYNCO Mic-D30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SYNCO Mic-D30. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SYNCO Mic-D30. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SYNCO Mic-D30. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SYNCO Mic-D30.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií