PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Taurus AP2040

Zobraziť katalóg
Taurus AP2040
3,0 1 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 330 m3/hod, príkon 37 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 75 m2, maximálna hlučnosť 22 dB(A), filter: hepa, senzor kvality ovzdušia, časovač, regulácia výkonu, nočný režim, automatický režim a detský zámok
Kód:  TAUCV012 Produktové číslo:  T954601

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Taurus AP2040

Čistička vzduchu Taurus AP2040 vám umožní nadýchať sa vzduchu bez škodlivých častíc, a preto  je ideálna do všetkých miestností do 75 mČistička využíva systém PRE AIR BOOST s filtráciou EPA-E12 a aktívnym uhlím. Taurus AP2040 disponuje ukazovateľom nasýtenosti filtra, s ktorým budete mať prehľad o nutnosti jeho výmeny. Výhodou je aj jednoduchá rozoberateľnosť čističky vzduchu. Senzor PM 2.5vás informuje o kvalite vzduchu pomocou diódy. Výhodou čističky vzduchu Taurus je aj prítomnosť časovača, možnosť aktivácie nočného režimu alebo jej tichý chod, ktorý neprekročí hranicu 22 dB. Iste oceníte, že Taurus AP2040 disponuje detským zámkom, takže deti nemôžu zmeniť vami zvolené nastavenia, alebo čističku nedopatrením nevypnú.


Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Taurus AP2040

  • Taurus AP2040 odstráni nečistoty vo vašom ovzduší
  • Určená pre váš domov či kanceláriu do 75 m
  • PRE AIR BOOST systém s filtráciou EPA-E12 ponúka účinnosť 99,5 %
  • Tichý chod nepresahujúcu 22 dB
  • Časovač na dve, štyri a osem hodín
  • Prehľadné tlačidlové ovládanie a jednoduchá údržba
  • PM 2.5 senzor meria kvalitu ovzdušia
  • Taurus AP2040 má štýlový dizajn
  • CARD až 330 m/h
  • Vyberte si zo štyroch stupňov výkonu

Systém PRE AIR BOOST s výkonnou filtračnou sústavou

Výkonná čistička vzduchu Taurus   AP2040  poskytuje CADR až 330 m/h  s možnosťou nastavenia 4 rýchlostí. Čistička využíva systému PRE AIR BOOST s výkonnou filtráciou EPA-E12 a aktívnym uhlím. Čistička vzduchu odstráni zo vzduchu až 99,5 % nečistôt, ako je poletavý prach, lupiny, roztoče, baktérie, alergény, dym, pach a ďalšie. V prípade, že bude potrebné vymeniť filter za nový, či ho bude potrebné vyčistiť, upozorní vás na to ukazovateľ nasýtenosti filtra.

Vychutnajte si tichú prevádzku čističky vzduchu Taurus

Čistička vzduchu Taurus AP2040 je vhodná do velkej miestnosti s plochou až 75 m2. Prístroj však ani pri najvyššom výkone nepresiahne hranicu 22 dB a zaručuje tak tichú prevádzku. Počas prevádzky môžete pokojne spať, zaspávať či len tak relaxovať pri vašom obľúbenom programe.

Jednoduché ovládanie čističky vzduchu Taurus AP2040

Taurus AP2040 môžete ľahko nastavovať pomocou tlačidlového ovládania na prednej strane, ktoré ponúka zapnutie či vypnutie, nastavenie výkonu a časovač pre čistenie. Súčasťou je tiež nočný režim a detský zámok, ktorý zabraňuje nechcenej manipulácii.

Taurus AP2040 má snímač na meranie kvality vzduchu

Čistička vzduchu Taurus AP2040 je vybavená praktickým senzorom PM 2.5, ktorý meria kvalitu vzduchu a následne ju ihneď znázorní na prehľadnom LED displeji. Každá farba znázorňuje inú úroveň čistoty v reálnom čase. Modrá farba znázorní skvelý stav, zelená farba zase stav dobrý. Dostatočnú úroveň čistoty spoznáte podľa žltej farby. Červená farba indikuje zlý stav ovzdušia.



Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!
Príkon
37 W Hotovo!
Vzduchový výkon
330 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
75 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
22 dB(A) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, plánujete naskladnit náhradní filtry? Nerad bych byl odkázaný objednávat filtry přes amazon atd.

Kde na to najdu náhradní filtry?

Dobrý deň, kupoval som od Vás čističku vzduchu. Prosím Vás kde mam zohnať filter. Ďakujem

Dobrý deň prosím vás kde kúpim náhradný filter. Ďakujem

Diskusia a poradňa k Taurus AP2040
Príslušenstvo pre Taurus AP2040 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Taurus AP2040. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Taurus AP2040.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií