Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Teac TN-3B čierny

Zobraziť katalóg
Teac TN-3B čierny
5 1 hodnotení
Gramofón – moderný dizajn, s krytom, nastavenie anti-skating, regulácia rýchlosti, odolný proti vibráciám, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, Hi-Fi, priemer taniera 300 mm, materiál taniera hliník, náhon remienkom, esovité ramienko, USB, funkcia digitalizácie vinylov, RCA výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, v balení podložka Slipmat, Pribalený AC adaptér a kábel RCA, hmotnosť 5 kg, rozmery 117 × 420 × 356 mm (V׊×H), biela a čierna farba
Kód:  TEA008b3 Produktové číslo:  TN3BB

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Teac TN-3B čierny

Gramofón Teac TN-3B čierny Screen

Chcete znovu priviesť k životu nesmrteľné platne a prežiť nezameniteľnú atmosféru spolu s čistým zvukom? Potom nepochybne oceníte moderný gramofón TEAC. Moderný štýl prekoná vaše očakávania. Ide o Hi-Fi gramofón s jednoduchým čistým dizajnom a kvalitným zvukom. Tanier s priemerom 300 mm je zhotovený z kvalitného matriálu, akým je hliník. Tento model poháňa remienok, ktorý tlmí nežiaduce rezonancie. Manuálny gramofón TEAC musíte vypnúť sami, inak sa bude neustále otáčať.

Kľúčové vlastnosti gramofónu Teac TN-3B čierny

  • Gramofón TEAC vytiahne na svetlo vaše LP platne
  • Štýlom zapadne do moderných zostáv
  • Gramofón bol vyrobený s manuálnym ovládaním
  • Umožňuje rýchlosť prehrávania platní 33,3 a 45 otáčok za minútu
  • Pohon zabezpečuje remienok
  • K výbave gramofónu patrí vstavaný predzosilňovač
  • O kvalitu zvuku sa stará esovité ramienko
  • Výbavu prehrávača platní tvorí elektromagnetická (mm/mc) prenoska
  • Prehráva médiá: LP a USB flash disk
  • Odstup signálu je 67 dB
  • Počúvanie cez slúchadlá alebo reproduktory vám zaistí S RCA výstupom a S USB
  • Súčasťou balenia bude podložka Slipmat, Pribalený AC adaptér a kábel RCA

Vychutnajte si kvalitnú reprodukciu zvuku

Gramofón TEAC dá vašim platniam možnosť opäť zažiariť. Pre kvalitné počúvanie je vo výbave vstavaný predzosilňovač, ľahko ho môžete pripojiť k ľubovoľnému zosilňovaču či aktívnym reproduktorom. Gramofón zvláda rýchlosť otáčania 33,3 a 45 otáčok za minútu. Gramofón má k dispozícii esovité ramienko, ktoré je zárukou toho najlepšieho zvuku. Balenie gramofónu TEAC tvorí podložka Slipmat, Pribalený AC adaptér a kábel RCA. O optimálne snímanie audia sa stará elektromagnetická (mm/mc) prenoska. Rozmery gramofónu sú 117 × 420 × 356 mm (V × Š × H). Prehrávač platní váži 5 kg. Vládne mu skvelo vybraná biela a čierna farba.

Gramofón TEAC má viac možností využitia

Ponúkaný gramofón vás očarí nadstavbovými funkciami. Možnosti pripojenia gramofónu tvorí aj S RCA výstupom a S USB, tak si svojich obľúbených interpretov môžete vychutnať nielen klasickou cestou, ale aj napriek iným kompatibilným zariadeniam. Okrem klasických elpéčiek môžete prehrávať aj hudbu z ďalších médií, ako je USB flash disk. Gramofónové dosky je možné nielen prehrávať, ale môžete ich aj digitalizovať. Na jeho výrobu boli zvolené kvalitné materiály, ktoré dokážu tlmiť vibrácie okolia aj motora. Vo svojej výbave má ochranný kryt. Obľúbená funkcia Anti-skating sa postará o správne dosadnutie hrotu na platňu, čím pozitívne ovplyvňuje kvalitu reprodukovanej hudby. Komfortné počúvanie zaisťuje regulácia rýchlosti. Odstup užitočného signálu od šumu je 67 dB. Pre alternatívnu prenosku je odporúčaná ideálna hmotnosť v rozmedzí od 14 do 23 g. Prehrávač platní TEAC rozbije stereotyp pri počúvaní vašej obľúbenej hudby.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela, Čierna Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Prehrávané médiá
LP, USB flash disk Hotovo!
Rýchlosť otáčok (ot./min)
33,3, 45 Hotovo!
Pripojenie
S RCA výstupom, S USB Hotovo!
Odstup signál/šum
67 dB Hotovo!
Dizajn
Moderný Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
420 mm Hotovo!
Hĺbka
356 mm Hotovo!
Výška
117 mm Hotovo!
Hmotnosť
5 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny
» Všetky HiFi gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ma prosim dany gramofon bluetooth pre pripojenie reproduktorov? Dakujem

Gramofon má přezesilovač, který lze vypnout a tudíž lze vybrat mezi výstupem LINKovým a výstupem PHONO. Na zadní části je přepínač tohoto výstupu s označením THRU / ON. Znamená to tedy, že v poloze ON je zapnutý předzesilovač a tudíž zvolen výstup LINK a nebo to naopak znamená, že je zapnutý PHONO výstup a tudíž, že je předzesilovač vypnutý? Jde mi o to, že bych nerad špatnou volbou zničil velmi drahý zesilovač, který má PHONO vstup.

Diskusia a poradňa k Teac TN-3B čierny
Príslušenstvo pre Teac TN-3B čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teac TN-3B černá.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií