AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

TECHNAXX CLASSIC TX-37 čierny

Zobraziť katalóg
TECHNAXX CLASSIC TX-37 čierny
4,3 9 hodnotení
Fitness náramok monitor aktivít a spánku (krokomer, vzdialenosť, spálené kalórie), nárazuvzdorný, odolný proti poškriabaniu, OLED displej, Bluetooth 4.0, Android/iOS
Kód:  MK004d Produktové číslo:  4444

TECHNAXX CLASSIC TX-37 čierny

Pre všetkých športovcov a tých, ktorí chcú mať detailný prehľad o aktivitách počas dňa aj v čase spánku, pripravila spoločnosť TECHNAXX tento štýlový fitness náramok. Pomocou OLED displeja vie zobraziť nielen čas, ale aj okamžitú štatistiku o prejdenej vzdialenosti, počte krokov a spálených kalóriách. Navyše vás náramok monitoruje aj počas spánku a pomocou senzorov vyhodnotí kvalitu a dĺžku vášho spánku. Na ranné prebudenie možno využiť funkciu vibračného alarmu.
 

Kvalitné spracovanie


O tom, že sa myslelo naozaj na všetko, svedčí aj odolnosť náramku proti poškriabaniu a jeho nárazuvzdornosť. Synchronizácia s vašim Apple zariadením a vybranými smartphonmi s Androidom prebieha prostredníctvom Bluetooth 4.0 a umožňuje neustály prístup k štatistikám bez toho, aby to malo výrazný vplyv na výdrž batérie telefónu. S týmto fitness náramkom ľahko zistíte, či ste dosiahli požadované ciele a svoje výsledky môžete porovnávať s ostatnými užívateľmi na Facebooku alebo Twitteri.
 

Doplňujúce informácie:

Kompatibilita:

iOS, Android od verzie 4.3, Bluetooth 4.0

Obsah balenia:
Fitness náramok Active TX-37
Micro USB nabíjací kábel
3,5 mm jack kábel
Návod na obsluhu

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Komunikuje náramek TECHNAXX ACTIVE TX-38 s tabletem Lenovo A5500-F Android 4.4.2 ,Bluetooth 4.0 nebo jen s chytrým telefonem ?Aplikace TECHNAXX My Fitness je nainstalována do tabletu - bez potíží.

Dobry den. Dnes jsem zakoupila naramek Technaxx classic tx-37 a zda se, ze neni kompatibilni s mym Sony Xperia M, ackoli android mam 4.3. Prosim o potvrzeni, ze opravdu neni kompatibilni a radu, jak postupovat pri vraceni zbozi, pripadne vymeny za jiny vyrobek kompatobilni, ale v cenove kategorii jako tento. Diky Málková

Diskusia a poradňa k TECHNAXX CLASSIC TX-37 čierny
Príslušenstvo pre TECHNAXX CLASSIC TX-37 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNAXX CLASSIC TX-37 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECHNAXX CLASSIC TX-37 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECHNAXX CLASSIC TX-37 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TECHNAXX CLASSIC TX-37 Fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií