AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TECHNOLINE WT 529

Zobraziť katalóg
TECHNOLINE WT 529
5 1 hodnotení
Budík Digitálny, napájanie: zo siete, funkcie: budenie zvukovým signálom, opakované budenie - Snooze, projekcia a teplomer
Kód:  DH836n Produktové číslo:  WT 529

TECHNOLINE WT 529

Predstavujeme vám dômyselne vybavený multifunkčný budík v strieborno-čiernom dizajne. Je vybavený veľkým LCD displejom, vďaka ktorému sú všetky údaje dobre viditeľné a čitateľné aj na väčšiu vzdialenosť. Okrem zobrazenia aktuálneho času ukazuje aj dátum a aktuálnu teplotu. Určite vás poteší projektor, vďaka ktorému môžete premietať čas na strop alebo stenu miestnosti. Čerešničkou na torte tohto modelu je externý snímač teploty, vďaka ktorému sa z budíka stáva aj meteostanica.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľký a prehľadný display
  • Elegantné vyhotovenie
  • Zobrazovanie vonkajšej a vnútornej teploty
  • Rádiovo riadený čas
  • Podsvietený displej s možnosťou nočného osvetlenia
  • Projektor

Inteligentné podsvietenie a projekcia

Tento prepracovaný budík vás ohromí perfektne čitateľným a podsvieteným displejom s možnosťou projekcie času a teploty na stenu. Ak však nechcete v noci hľadať a stláčať tlačidlo na zisťovanie času, je tu aj funkcia nočného osvetlenia displeja so senzorom okolitého svetla. Tubus projekcie je možné otočiť o cca 90° dopredu a dozadu. Disponuje projekciou času a vnútornej a vonkajšie teploty (strieda sa po 5 s). Samozrejmosťou je aj možnosť zaostrenia.

Nabitý funkciami

Čas tohto prepracovaného budíka sa riadi rádiovým signálom DCF-77, vďaka ktorému bude vždy presný. Budík je vybavený funkciou opakovaného budenia Snooze. Budík dovoľuje nastaviť hneď dva časy budenia. Nezaspíte tak vy, ani váš partner, aj keď vstávate každý v inom čase. Vďaka externému teplotnému snímaču budík monitoruje vonkajšiu teplotu a pri poklese teploty pod -3 °C vás prebudí o 30 minút skôr, aby ste nemali problém sa zamrznutým autom. Samozrejme len v prípade, že túto funkciu aktivujete. Napájanie sa rieši formou sieťového adaptéra a záložnej batérie. 

Doplňujúce informácie:

Displej:
75 × 37 mm

Veľkosť číslic:
čas 21 mm
skratka názvu dňa 5 mm
dátum 6 mm
teplota 8 mm

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Budenie zvukovým signálom, Opakované budenie – Snooze, Projekcia, Teplomer Hotovo!
Ukazovateľ času
Digitálny Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Budenie zvukovým signálom, Opakované budenie – Snooze, Projekcia, Teplomer Hotovo!

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času
Digitálny Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Mohu se zeptat , zdali tento výrobek (TECHNOLINE WT 529) má nastavitelé časové pásma , aby mi digitální příjem vždy nepřemazal údaje , když budu v zemi s hodinovým posunem ? děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k TECHNOLINE WT 529
Príslušenstvo pre TECHNOLINE WT 529 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNOLINE WT 529.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií