AD homeoffice AD homeoffice

Tefal DR8085E1 Access Steam

Zobraziť katalóg
Tefal DR8085E1 Access Steam
3,9 9 hodnotení
Naparovač odevov úspora času s naparovačom odevov
Kód:  TEFZS001 Produktové číslo:  DR8085E1 Stránky výrobcu

Tefal DR8085E1 Access Steam

Výnimočne rýchle a praktické naparovanie odevov bez žehliacej dosky!

Odstráňte väčšinu záhybov zo svojho oblečenia ľahko a hneď! Ručná naparovačka odevov Tefal Access' Steam ponúka výnimočnú rýchlosť a praktickosť a umožňuje vám naparovanie odevov bez žehliacej dosky. Táto ručná naparovačka odevov rýchlo a účinne odstráni záhyby z celej škály typov látok a má zdokonalené funkcie ideálne na každodenné použitie.


Nový spôsob starostlivosti o vaše odevy

Ponáhľate sa a napriek tomu potrebujete vyzerať skvele? Už nie je potrebné obťažovať sa s prípravou žehliacej dosky, na ľahké žehlenie stačí len ramienko! Rýchle a účinné žehlenie s parou nebolo nikdy jednoduchšie.


Výhoda úspory času

Pripravená na použitie za 45 sekúnd, aby ste nestratili ani minútu.

Osviežuje a dezinfikuje

Hlboký prienik pary vláknami umožňuje osvieženie, dezinfekciu a odstránenie pachov zo všetkých druhov látok.

Ľahké dopĺňanie vody

Vyberateľná nádržka na vodu s objemom 200 ml umožňuje ľahké plnenie a ponúka 10 minút prevádzky, perfektné na každodenné použitie.

Integrovaný háčik na dvere

Háčik na dvere na ľahké zavesenie odevu a žehlenie s parou proti rovnej ploche je súčasťou dodávky.

Vhodná na všetky typy odevov

Bezpečné použitie na všetkých typoch látok vrátane tých najjemnejších, ako je hodváb. Najrôznejšie nadstavce pomáhajú napríklad otvoriť tkanú väzbu hrubších látok na lepší prienik pary alebo, naopak, zaisťujú rovnomerný rozptyl jemnej pary a chránia odevy pred kvapkami pri chúlostivých odevoch, prípadne pomôžu so žehlením pukov na spoločenských nohaviciach. Okrem žehlenia ju môžete využiť i na osvieženie a dezinfekciu, ak nechcete niektoré oblečenie prať tak často.

Ľahké použitie

Pri ranných prípravách pred odchodom z domova oceníte extrémne dlhý 3 m prívodný kábel, ktorý vám poskytne maximálnu voľnosť pohybu.

Veľká XL naparovacia hlava

Na efektívne odstránenie záhybov na všetkých typoch tkanín. Súčasťou dodávky je tiež kefový nadstavec na hrubšie typy látok alebo nadstavec na jemné oblečenie na zamedzenie vzniku kvapiek na bielizni.

Aretácia výstupu pary

Uľahčuje použitie, pretože na naparovanie nemusíte držať tlačidlo pary stlačené.

Parametre a špecifikácia

Ďalšie funkcie
Cestovná verzia Hotovo!
Príkon
1 500 W Hotovo!
Parný výkon
24 g/min Hotovo!
Farba
Biela, Modrá Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Ďalšie funkcie
Cestovná verzia Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
1 500 W Hotovo!
Parný výkon
24 g/min Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Modrá Hotovo!

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kolko stupnov ma naparovac odevou?

Mohu požádat o rozměry tohoto výrobku? Děkuji.

Zdravím, jaká je hmotnost tohoto výrobku? Někde jsem se dočetl, že 0.33 kg.To se mi zdá oproti konkurenčním výrobkům (cca 1 kg) až neuvěřitelně málo. Můžete potvrdit, resp. uvést na pravou míru, prosím?

A u teto veci-zanovni,byl jaky duvod vraceni a jaka je ted zaruka???

Prosim,vysvetlete mi,co si mam predstavit pod slovem "zanovni"?

U všech výrobků je uveden příkon, u tohoto tento údaj chybí. Děkuji za odpověď.

Prosim kdy bude zase nepouzity naparovac dostupny ? Dekuji M.K.

Diskusia a poradňa k Tefal DR8085E1 Access Steam
Príslušenstvo pre Tefal DR8085E1 Access Steam
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal DR8085E1 Access Steam. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal DR8085E1 Access Steam Dampfbürste. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal DR8085E1 Access Steam Dampfbürste. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal DR8085E1 Access Steam.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií