PET AD homeoffice

Teplovzdušné ventilátory

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ ohrievača
Elektrický
(142)
Teplovzdušný
(46)
Konvektor
(7)
Infražiarič
(2)
Plynový
(6)
Halogénový
(1)
Vlastnosti
Svetelná signalizácia chodu
(63)
Elektronické ovládanie
(50)
LED displej
(39)
Oscilácia
(35)
Vykurovací výkon
400 W
45000 W
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Teplovzdušné ventilátory slúžia na rýchle a efektívne vykurovanie bytu alebo rekreačných objektov. Využijete ich jednoducho všade, kde práve potrebujete zvýšiť teplotu. Obľúbené sú predovšetkým teplovzdušné ventilátory do kúpeľne. Neviete, ktorý sa bude hodiť práve vám? Nechajte si poradiť.

Pokračovať

Teplovzdušný ventilátor vyberajte podľa umiestnenia

Teplovzdušný ventilátor je vhodný do všetkých priestorov, kde je potrebné cielene a rýchlo ohriať vzduch. Elektrická energia je premenená na teplo, ktoré je ďalej cirkulované v miestnosti pomocou výkonného ventilátora. Elektrické teplovzdušné ventilátory sú bežne používané na zabezpečenie prídavného tepla v miestnostiach, kde nemáte trvalé kúrenie alebo kde chcete rýchlo zvýšiť teplotu. Teplovzdušný ventilátor môžete postaviť na podlahu, stôl alebo ho dokonca pripevniť na stenu.

Teplovzdušný ventilátor na podlahu

Teplovzdušný ventilátor na podlahu predstavuje ideálne riešenie pre rýchle a efektívne vykurovanie väčších priestorov, ako sú obývacie izby alebo kancelárie. Vďaka svojmu umiestneniu na podlahe a väčšiemu výkonu dokáže rozptýliť teplý vzduch rovnomerne aj do väčších vzdialeností. Takýto ventilátor na podlahu často disponuje samozrejme aj poistkou proti prevrhnutiu a prehriatiu, nemusíte sa teda obávať o jeho stabilitu.


Teplovdzušný ventilátor

Ako prenosný teplovzdušný ventilátor sa správa takmer každý model. Vďaka podstavcu či nožičkám ho môžete premiestňovať kamkoľvek podľa potreby.

Niektoré ventilátory môžu až veľmi víriť prach a vysušovať vzduch, čo nie je vhodné pre alergikov alebo osoby citlivé na kvalitu vzduchu. Keramický teplovzdušný ventilátor je preto oceňovaný pre svoju schopnosť efektívne vykurovať priestor s minimálnym vírením prachu a alergénov. Vďaka svojmu spôsobu generovania tepla cez keramické elementy tak udržuje prostredie príjemne teplé bez nadmerného sucha.

Teplovzdušný ventilátor na stôl

Teplovzdušný ventilátor na stôl je vhodný do menších priestorov alebo na priame vykurovanie konkrétneho miesta, ako je pracovný stôl alebo čítací kútik. Vzhľadom na ich flexibilitu a ľahké prenášanie sú stolné teplovzdušné ventilátory vynikajúcou voľbou pre osobné vykurovanie v chladnejších dňoch. Ventilátor na teplý vzduch takéhoto typu je síce o niečo menej výkonný ako jeho náprotivky na podlahu, ale stále môže ponúkať pokročilé funkcie a vlastnosti.

Nástenné teplovzdušné ventilátory

Nástenné teplovzdušné ventilátory sú opatrené špeciálnymi úchytmi tak, aby sa dali bez problému pripevniť na stenu. Umiestnenie je ideálne pre tých, ktorí chcú zabudovať ventilátor na teplovzdušné kúrenie na konkrétne miesto a viac ho nepresúvať alebo do miestností, kde nie je dostatok priestoru na podlahový teplovzdušný ventilátor. Prináša preto výhodu nielen v podobe úspory miesta, ale aj v možnosti udržať podlahový priestor voľný, čo je obzvlášť cenné v menších priestoroch.

Kde môžete teplovzdušné ventilátory nainštalovať?

Teplovzdušné ventilátory môžu byť neoceniteľným doplnkom vykurovania v rôznych typoch priestorov. Vďaka ich flexibilite a rôznorodosti modelov je možné nájsť ideálne riešenie pre špecifické potreby každého umiestnenia. Pozrite sa, kde všade nájdu teplovzdušné ventilátory využitie.

i

Nástenný teplovzdušný ventilátor do kúpeľne

Nástenný teplovzdušný ventilátor do kúpeľne je vhodný do miestností s vyššou vlhkosťou, preto býva vodotesný. Disponuje tiež poistkou v prípade, že dôjde k jeho postriekaniu. Aj napriek tomu ho však vždy umiestnite do bezpečnej vzdialenosti od zdroja vody.

Teplovzdušný ventilátor potrebuje správny výkon

Pred tým, ako si zaobstaráte teplovzdušný ventilátor do zásuvky, by ste mali mať predstavu o tom, aký veľký priestor plánujete vykurovať. Podľa toho vyberiete tepelný ventilátor so správnym príkonom, ktorý ovplyvňuje nielen výkon, ale aj spotrebu elektrickej energie. Vyššia hodnota príkonu znamená efektívnejšie vyhrievanie, ale aj väčšiu spotrebu. K dispozícii sú aj menšie modely ako napríklad mini ohrievač do zásuvky. Záleží na tom, či potrebujete ventilátor do kancelárie alebo do veľkých interiérov:

  • Malý tepelný ventilátor s príkonom od 400 do 800 W vykúri blízke priestory okolo vás alebo malé kancelárie.
  • Väčší teplovzdušný ventilátor s príkonom medzi 1 000 – 2 000 W sa potom hodí na vyhrievanie veľkých miestností.

Ventilátor na teplý vzduch – kúrenie a spotreba

Ventilátor na teplý vzduch kúrenie sprostredkováva pomocou vykurovacieho telesa. Lacnejšie modely disponujú tepelnou špirálou, ktorá má na svedomí až o 30 % vyššiu spotrebu a možný zápach spôsobený spaľovaním prachu. Teplovzdušný ventilátor s keramickým telesom je naopak účinnejší, šetrnejší a udržuje vyššiu vlhkosť v miestnosti. Navyše nevíri prach, čo ocenia nielen alergici, ale aj malé deti.


Teplovzdušný ventilátor 12 V

Teplovzdušné ventilátory často ponúkajú niekoľko stupňov výkonu, teda nepracujú na maximálny výkon. Vy si ich tak môžete nastaviť podľa svojich vlastných potrieb.

Priemyselný teplovzdušný ventilátor je určený na efektívne vykurovanie veľkých priestorov, ako sú dielne alebo sklady. Vyznačuje sa robustnou konštrukciou a schopnosťou rýchlo zahriať rozsiahle oblasti, zatiaľ čo odoláva náročným pracovným podmienkam. Priemyselné teplovzdušné ohrievače s ventilátorom ponúkajú samozrejme termostaty a integrované bezpečnostné mechanizmy, čím zaisťujú účinnosť a bezpečnosť.

Teplovzdušný ventilátor s mnohými praktickými funkciami

Lacnejší teplovzdušný ventilátor na občasné ohrievanie vám okrem samotného vírenia tepla príliš funkcií neponúkne. Pokiaľ je však jeho zapojenie na dennom poriadku, budú sa vám hodiť aj špeciálne funkcie a vlastnosti, ktoré posunú možnosti prístroja na ďalšiu úroveň. Najmodernejší ventilátor na teplý vzduch disponuje inteligentným ovládaním cez aplikáciu vo vašom mobilnom telefóne alebo inom smart zariadení.

  • Ventilátor na teplý vzduch s termostatom patrí k základným modelom. Vďaka nemu si môžete nastaviť teplotu v miestnosti podľa vašich potrieb. Kúrenie sa teda inteligentne prispôsobí aktuálnym podmienkam vzduchu.
  • Oscilácia znamená otáčanie tela tepelného ventilátora. Teplý vzduch bude prúdiť rovnomerne, čo príde vhod tiež v prípade, že teplovzdušný ventilátor dokáže pracovať na studenú prevádzku, ako ten bežný.
  • Teplovzdušný ventilátor s časovačom je žiaduci z bezpečnostného aj praktického hľadiska. Jednoducho si sami určíte obdobie, počas ktorého si želáte priestor vykurovať. Po jeho uplynutí príde k vypnutiu prístroja.
  • LED displej vás bude informovať o aktuálnom nastavení prístroja. Veľakrát je súčasťou dotykového ovládacieho panelu, vďaka nemu je možné zariadenie jednoducho prepínať stlačením tlačidla. Nahradzuje tak nepekné gombíky.
  • Diaľkové ovládanie prebieha pomocou ovládača, teda ušetríte veľa krokov. Tepelný ventilátor nastavíte z pohodlia gauča. Inteligentné zariadenie možno ovládať prostredníctvom mobilnej aplikácie cez WiFi pripojenie.
  • Poistka proti prehriatiu sama vypne teplovzdušný ventilátor v prípade jeho prehriatia, čo efektívne zabraňuje riziku požiaru alebo poškodeniu zariadenia.
  • Poistka proti prevrhnutiu zaistí okamžité vypnutie ventilátora, keď sa nečakane prevrhne, a tým predchádza potenciálnemu riziku požiaru.
  • Bezpečnostná poistka zvyšuje bezpečnosť zariadenia monitorovaním a reguláciou elektrického prúdu, čím predchádza preťaženiu a ďalším rizikám.
  • Funkcia Anti-Freeze udržuje minimálnu teplotu v miestnosti, obvykle okolo 5 °C, aby zabránila zamrznutiu vody. Teplovzdušný ventilátor sa potom aktivuje iba vtedy, keď teplota klesne pod túto hodnotu.
  • Detská poistka zabraňuje nechceným zmenám nastavenia alebo spustenia ventilátora deťmi, čo výrazne zvyšuje bezpečnosť.

i

Tichý teplovzdušný ventilátor

Iste oceníte skôr tichý teplovzdušný ventilátor namiesto hlučného prístroja, ktorý je možné prirovnať k hluku vysávača. Hlučnosť do 40 až 50 decibelov považujeme za tichšiu, podobnú miernemu dažďu. Ventilátor na teplý vzduch s tichým režimom dosahuje hlučnosť 20 dB, ktorá imituje padajúce lístie. Pokiaľ ho budete mať zapnutý pri odpočinkových činnostiach, parameter zvážte.

Ako bezpečne používať teplovzdušné ventilátory?

Teplovzdušné ventilátory sú určené predovšetkým do vnútorného prostredia. Dajte pozor aj na objekty s príliš vysokou vlhkosťou vzduchu, ako sú kúpeľne, pokiaľ do týchto priestorov nie je ventilátor vyložene určený. Poistky proti pádu, prehriatiu a voči deťom pomôžu predísť nebezpečenstvu a popáleninám.

Pozrite sa, čo vravia na váš vybraný teplovzdušný ventilátor recenzie od skúsených zákazníkov.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Ardes 4F09 Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Teplovzdušný ventilátor – do bytu, do domu, na chatu, na terasu, do kuchyne, do kúpeľne, do garáže, do dielne, do kancelárie a do spálne, na podlahu, vykurovací výkon 2000 W, 2 nastaviteľné úrovne výkonu, hlučnosť 45 dB(A), poistka proti prehriatiu, bezpečnostná poistka, termostat, ventilátor, s automatickým vypnutím a regulácia teploty, biela a svetlosivá farba
19,90 €

2.
SENCOR SFH 7057WH Na sklade > 10 ks
Teplovzdušný ventilátor – do bytu, do kuchyne a do kancelárie, na podlahu, vykurovací výkon 2000 W, 2 nastaviteľné úrovne výkonu, hlučnosť 53 dB(A), poistka proti prevrhnutiu, poistka proti prehriatiu, termostat a otočná základňa, rozmery 29,5 × 22,5 × 16,6 cm (V׊×H)
22,90 €

3.
TRISTAR KA-5060 Na objednávku – termín upresníme 1 ks
Teplovzdušný ventilátor – 3 teplotné nastavenia, nastaviteľný termostat, žiaruvzdorné vyhotovenie, príkon: 2000W, nastaviteľný uhol 25°, keramické vyhrievacie teleso PTC, vhodné pre miestnosti s veľkosťou do 25m², rukoväť na ľahké prenášanie
39,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
164 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
4,6
Siguro HS-K500W Lemming
Teplovzdušný ventilátor – elektrický, do miestností do 15m2, výkon 1300–2000W, časovač 1–24h, diaľkové ovládanie, digitálny displej, dotykový ovládací panel, plynulá regulácia teploty, možnosť natáčania 80°, automatické vypnutie pri prevrhnutí, tepelná poistka, hlučnosť 42dB, dĺžka kábla 1.4m, rozmery 66×18.7×23.3cm, hmotnosť 2.8kg, 3 roky záruka
+Darček Služba AlzaPlus+ štvrťročné členstvo, darček v hodnote 6,89 €
Super cena
152,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SGR_HS_K500W
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
SENCOR SFH 7021BK - Teplovzdušný ventilátor Varianty
4,7
SENCOR SFH 7021BK
Teplovzdušný ventilátor – do bytu, do kuchyne a do kancelárie, na podlahu, 2 nastaviteľné úrovne výkonu, poistka proti prehriatiu a termostat, rozmery 24 × 21 × 11 cm (V׊×H), čierna farba
24,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SENHT745
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,8 39×
MEVA ARDENT 2171
Teplovzdušný ventilátor – na terasu, do garáže a do dielne, na podlahu, vykurovací výkon 1100 W, regulátor tlaku, rozmery 22,5 × 22,5 × 14 cm (V׊×H), modrá a strieborná farba
48,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHT0049
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Lauben Smart Fan&Heater 2 in 1 1800BB
Teplovzdušný ventilátor – do bytu, do garáže, do dielne a do kancelárie, na podlahu a na stôl, vykurovací výkon 1800 W, 2 nastaviteľné úrovne výkonu, hlučnosť 30 dB(A), bezpečnostná poistka, s časovačom a WiFi, vyhreje miestnosť veľkosti 0,02 m³, rozmery 55 × 22 × 22,5 cm (V׊×H), čierna a hnedá farba
Novinka
99,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LAUtpv200
4,7 16×
SENCOR SFH 8050SL
Teplovzdušný ventilátor – na podlahu, vykurovací výkon 2000 W, 3 nastaviteľné úrovne výkonu, hlučnosť 56 dB, poistka proti prevrhnutiu, poistka proti prehriatiu a ventilátor, rozmery 42 × 18 × 13 cm (V׊×H), strieborná farba
51,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SENTT297
4,3 28×
TRISTAR KA-5061
Teplovzdušný ventilátor – s tromi teplotnými nastaveniami, nastaviteľný termostat, žiaruodolné vyhotovenie, príkon: 3000W, nastaviteľný uhol: 25°, vyhrievacie teleso: PTC keramické, funkcia fénu, vyhotovenie IPX4 – môže byť umiestnené v mokrých priestoroch, vhodné pre miestnosti do 35m2, rukoväť pre ľahké nosenie
75,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TRIVT014
4,4 10×
ELÍZ EWH 220 ERP
Teplovzdušný ventilátor – nástenný ohrievač vzduchu, výkon 1100/2200W, LED displej, týždenný časovač, detekcia otvoreného okna, ventilátor, diaľkové ovládanie, PTC keramické teleso, snímanie teploty miestnosti.
99,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ELIHV453
5,0
ELÍZ EBF 8 Hot & Cool
Teplovzdušný ventilátor – do bytu, do domu a na chatu, na podlahu, vykurovací výkon 1800 W, 2 nastaviteľné úrovne výkonu, hlučnosť 55 dB, poistka proti prevrhnutiu, poistka proti prehriatiu, bezpečnostná poistka, s časovačom, s LED displejom, diaľkové ovládanie, regulátor výkonu, regulácia teploty a možnosť náklonu, rozmery 65 × 25 × 14 cm (V׊×H), biela farba
175,90 €
Posledný kus na sklade
Objednávací kód: ELITO190
4,3 49×
Rohnson R-6065
Teplovzdušný ventilátor – do bytu, do domu a na chatu, na stenu, vykurovací výkon 2000 W, 2 nastaviteľné úrovne výkonu, poistka proti prevrhnutiu, poistka proti prehriatiu, bezpečnostná poistka, s časovačom, s LED displejom, termostat, diaľkové ovládanie, ventilátor, regulátor výkonu a regulácia teploty, rozmery 20,5 × 54 × 10,5 cm (V׊×H), biela farba
73,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROHTO240
3,8 14×
Tristar KA-5084
Teplovzdušný ventilátor – do bytu, do domu, na chatu, do garáže a do dielne, poistka proti prehriatiu, s časovačom, s LED displejom a termostat, biela a čierna farba
23,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TRIHA656
4,3
Cattara Plynové kúrenie + varič HEAT & COOK
Plynový ohrievač – na terasu, do záhrady a do pergoly, na podlahu, vykurovací výkon 1700 W, termostat a regulátor výkonu, rozmery 27,5 × 27,5 × 18 cm (V׊×H), čierna farba
Super cena
48,90 € Ušetríte 4,80 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CMP1331
5,0
Stadler Form Anna Big White
Teplovzdušný ventilátor – do bytu, do domu, na chatu, do garáže a do dielne, na podlahu, vykurovací výkon 2000 W, 8 nastaviteľných úrovní výkonu, hlučnosť 50 dB(A), poistka proti prevrhnutiu, poistka proti prehriatiu, s LED displejom, termostat, ventilátor a regulácia teploty, rozmery 42 × 18,3 × 18,3 cm (V׊×H), biela farba
158,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: STAHV555
5,0
SENCOR SFH 8019WH
Teplovzdušný ventilátor – do bytu, na podlahu, vykurovací výkon 2000 W, 2 nastaviteľné úrovne výkonu, hlučnosť 50 dB, poistka proti prehriatiu, s časovačom, s LED displejom, diaľkové ovládanie, s automatickým vypnutím a regulácia teploty, rozmery 50 × 21 × 21 cm (V׊×H), biela farba
95,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SENET194
4,4 30×
SENCOR SFH 7057WH
Teplovzdušný ventilátor – do bytu, do kuchyne a do kancelárie, na podlahu, vykurovací výkon 2000 W, 2 nastaviteľné úrovne výkonu, hlučnosť 53 dB(A), poistka proti prevrhnutiu, poistka proti prehriatiu, termostat a otočná základňa, rozmery 29,5 × 22,5 × 16,6 cm (V׊×H)
Super cena
22,90 € Ušetríte 2 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SENHT443
CONCEPT VT7041 Teplovzdušný ventilátor, čierny - Teplovzdušný ventilátor Varianty
4,4 30×
CONCEPT VT7041 Teplovzdušný ventilátor, čierny
Teplovzdušný ventilátor – do bytu, do domu a na chatu, na podlahu, vykurovací výkon 2000 W, 2 nastaviteľné úrovne výkonu, hlučnosť 47 dB(A), poistka proti prevrhnutiu, poistka proti prehriatiu, termostat a ventilátor, rozmery 26,8 × 21,2 × 14 cm (V׊×H), čierna farba
24,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CONVT7041
3,5
OLIMPIA Splendid CALDO SKY B WIFI
Teplovzdušný ventilátor – do bytu, do domu, na chatu a do kancelárie, vykurovací výkon 2000 W, 3 nastaviteľné úrovne výkonu, hlučnosť 48 dB(A), poistka proti prehriatiu, s časovačom a s LED displejom, vyhreje miestnosť veľkosti 60 m³, rozmery 18 × 12,5 × 55 cm (V׊×H), biela a strieborná farba
103,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OLItpl49
CONCEPT VT7040 Teplovzdušný ventilátor, biely - Teplovzdušný ventilátor Varianty
4,4 30×
CONCEPT VT7040 Teplovzdušný ventilátor, biely
Teplovzdušný ventilátor – do bytu, do domu, na chatu, do garáže a do dielne, na podlahu, vykurovací výkon 2000 W, 2 nastaviteľné úrovne výkonu, hlučnosť 47 dB(A), poistka proti prevrhnutiu, poistka proti prehriatiu, termostat a ventilátor, rozmery 26,8 × 21,2 × 14 cm (V׊×H), biela a čierna farba
25,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CONVT7040
4,6
Stadler Form Sam
Teplovzdušný ventilátor – do bytu, do domu, na chatu, do kancelárie a do spálne, na podlahu, vykurovací výkon 2000 W, 4 nastaviteľné úrovne výkonu, hlučnosť 52 dB(A), poistka proti prevrhnutiu, poistka proti prehriatiu, s LED displejom, termostat, ventilátor, regulácia teploty a WiFi, vyhreje miestnosť veľkosti 75 m³, šírka 14,9 cm, biela a čierna farba
138,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: STAtpv35
SENCOR SFH 6021RD - Teplovzdušný ventilátor Varianty
4,3 31×
SENCOR SFH 6021RD
Teplovzdušný ventilátor – do bytu, do domu, do kancelárie a do spálne, na podlahu a na stôl, vykurovací výkon 600 W, hlučnosť 49 dB(A), bezpečnostná poistka, rozmery 18,5 × 12 × 10 cm (V׊×H)
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SENtpl96
4,0
Tristar KA-5074 LED
Teplovzdušný ventilátor – do bytu, do domu a na chatu, na podlahu, vykurovací výkon 1800 W, 2 nastaviteľné úrovne výkonu, hlučnosť 56 dB(A), poistka proti prehriatiu, bezpečnostná poistka, s časovačom, s LED displejom, ventilátor, regulátor výkonu a s automatickým vypnutím, vyhreje miestnosť veľkosti 45 m³, rozmery 29 × 14 × 19 cm (V׊×H), čierna farba
51,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TRITV175
SENCOR SFH 6020BL - Teplovzdušný ventilátor Varianty
4,3 31×
SENCOR SFH 6020BL
Teplovzdušný ventilátor – do bytu, do domu, do kancelárie a do spálne, na podlahu a na stôl, vykurovací výkon 600 W, hlučnosť 49 dB(A), bezpečnostná poistka, rozmery 18,5 × 12 × 10 cm (V׊×H), modrá farba
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SENtpl72
4,2
ARGO 191070187 GHOST
Elektrický ohrievač s príkonom 2000W, 3 stupne nastavenia výkonu, vhodné umiestnenie: na stenu, Bezpečnostná poistka, S časovačom, S LED displejom, Termostat, Diaľkové ovládanie, Ventilátor, Regulácia teploty
86,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ARGET678
4,0
ARGO 191070145 POP ICE
Teplovzdušný ventilátor – do bytu, do domu, na chatu, do garáže a do dielne, na podlahu, vykurovací výkon 2000 W, 2 nastaviteľné úrovne výkonu, poistka proti prevrhnutiu, poistka proti prehriatiu, termostat, ventilátor a regulácia teploty, biela a strieborná farba
23,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ARGHV923
4,5
Ardes 4P20
Teplovzdušný ventilátor – do bytu, do domu, na chatu, na terasu, do kuchyne, do kúpeľne, do garáže, do dielne, do kancelárie a do spálne, na podlahu, vykurovací výkon 2000 W, 2 nastaviteľné úrovne výkonu, hlučnosť 45 dB(A), poistka proti prevrhnutiu, poistka proti prehriatiu, bezpečnostná poistka, s časovačom, s LED displejom, termostat, diaľkové ovládanie, ventilátor, s automatickým vypnutím, otočná základňa a regulácia teploty, vyhreje miestnosť veľkosti 60 m³, biela a sivá farba
102,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ARDTV904
Vykurovacie panelyVykurovacie panely – príjemný a efektívny spôsob vykurovania Zima je obdobím, kedy by chcel každý zaliezť za pec a prečkať tam všetky snehové kalamity a hlboké mrazy. Vykurovacie panely sú také kachle 21. storočia, ktorými si bez náročnej inštalácie môžete vybaviť domov a cítiť sa rovnako dobre ako s kachľami. Všetko o...

Teplovzdušné ventilátory

Teplovzdušný ventilátor je vynikajúcim riešením pre každého, kto hľadá rýchly a efektívny spôsob, ako ohriať svoj domov, kanceláriu, alebo pracovnú dielňu. Je praktický, mobilný a dostupný v rôznych veľkostiach a výkonnostných triedach. Či už potrebujete rýchlo ohriať menšiu miestnosť alebo hľadáte riešenie pre väčšie priestory, tepelný ventilátor je tu, aby vyhovel vašim potrebám. Pokračujte v čítaní a zistite, ako vybrať ten pravý kúsok pre vás.

Ako funguje teplovzdušný ventilátor?

Teplovzdušný ventilátor pracuje na jednoduchom princípe: elektrická energia je premenená na teplo, ktoré je potom ventilátorom rozfukované do miestnosti. Tento proces je rýchly a efektívny, čo umožňuje rýchle zahriatie priestoru. Mnohé modely sú vybavené termostatom, ktorý umožňuje regulovať teplotu, a tiež bezpečnostnými funkciami, ako je ochrana proti prehriatiu a automatické vypnutie pri prevrhnutí.

Teplovzdušné ventilátory: Ako na ich výber?

Ak vyberáte teplovzdušné ventilátory, je dôležité zvážiť niekoľko kľúčových faktorov. Je potrebné myslieť na veľkosť a typ priestoru, ktorý chcete ohrievať, ako aj na požadovaný výkon. Taktiež je dôležité zvážiť prídavné funkcie, ako je napríklad možnosť oscilácie, diaľkové ovládanie, alebo časovač.

  • Veľkosť a typ priestoru: Vyberte si ventilátor na teplý vzduch s vhodným výkonom pre veľkosť miestnosti, ktorú potrebujete ohrievať.
  • Výkon: Vyšší výkon znamená rýchlejšie ohrievanie, ale aj vyššiu spotrebu energie.
  • Prídavné funkcie: Funkcie ako oscilácia a diaľkové ovládanie zvyšujú komfort a pohodlie pri používaní.

Teplovzdušný ventilátor a jeho bezpečnostné aspekty

Ak používate teplovzdušný ventilátor, určite nezabúdajte na zachovanie bezpečnosti. Vyhľadávajte modely s automatickým vypínaním pri prevrhnutí, ochranou proti prehriatiu a robustným a stabilným dizajnom. Tieto funkcie zabezpečia, že ventilátor na teplý vzduch môžete používať bez obáv.

Úspora energie a účinnosť

Teplovzdušné ventilátory sú známe svojou účinnosťou, ale je dôležité vybrať si model, ktorý je energeticky efektívny. Hľadajte ventilátory s vysokou energetickou triedou a možnosťou nastavenia rôznych úrovní výkonu, čo vám umožní optimalizovať spotrebu energie.

Umiestnenie, ktoré zvolíte pre svoj ventilátor na teplý vzduch, je kľúčové pre maximálnu efektívnosť. Umiestnite ho tam, kde sa vzduch môže voľne šíriť a kde nie je blokovaný nábytkom alebo inými predmetmi.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné teplovzdušné ventilátory Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie teplovzdušné ventilátory Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie teplovzdušné ventilátory Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii teplovzdušné ventilátory recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií