Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TomTom Bandit

Zobraziť katalóg
TomTom Bandit
Kamera - akčná kamera, 4K video s obmedzením (15fps), 2,7km (30fps), Full HD (1080p / 60fps), 720p (120fps), fotoaparát (16MP), slow motion video, integrovaný gyroskop, výškomer, GPS, akcelerometer, ovládanie cez novú aplikáciu (iOS, Android), bluetooth, WiFi, Batt-Stick 1900mAh, microSD
Kód:  PP609a Produktové číslo:  1LB0.001.00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TomTom Bandit

Zariadenia od spoločnosti TomTom už nie sú len automobilové navigácie, ale aj špičkovo vybavené outdoorové kamery. TomTom Bandit hravo šliape na päty aj tej najväčšej konkurencii a vy si tak môžete užívať špičkové technológie v kompaktnom vyhotovení. V prvom rade je potrebné spomenúť vodotesnú konštrukciu bez potreby špeciálneho púzdra, stačí len vymeniť kryt objektívu (voliteľné príslušenstvo). Ale aj v základe spĺňa kamera štandard IPX7, nemusíte teda mať strach z pár kvapiek vody pri daždi.

Vychutnajte si zábery vo vysokom rozlíšení 4K

Integrovaný CCD čip s rozlíšením 16 Mpx dokáže natáčať video v rozlíšení 4K, avšak s menším obmedzením a to rýchlosťou 15 snímok za sekundu. Zvoliť môžete aj klasické rozlíšenie 1080p s 60 fps či 720p s frekvenciou 120 snímok za sekundu. Všetky svoje snímky vo vysokom rozlíšení môžete ihneď zdieľať s priateľmi na sociálnych sieťach.
V malom tele sa ukrýva mnoho užitočných funkcií. S časozbernou funkciou zachytíte úžasné okamihy ako jedinečné západy a východy slnka. Potrebujete sa pozrieť ako precízne ste vykonali trik na bicykli alebo lyžiach? Jednoducho využite spomalený záber a zdôraznite najdôležitejšie okamihy v plynulom spomalenom zábere.

Kľúčové vlastnosti

  • Video s rozlíšením až 4k a 16 Mpx fotografie
  • 3 hodiny nepretržitého nahrávania
  • Prostredníctvom aplikácie Bandit App môžete okamžite upravovať a zdieľať vaše videá
  • Vrátane držiaku Go-Pro
  • Čítačka microSD kariet

Vyberte tie najlepšie zábery

To stále nie je všetko. Vďaka prítomnosti niekoľkých senzorov - gyroskopu, výškomeru, GPS, akcelerometru či bluetooth, ktoré zaznamenávajú rýchlosť, výšku a ďalšie údaje. Kamera pomocou špeciálneho algoritmu vyberie zábery, ktoré sú zaujímavé a stojí za to im venovať pozornosť. Iste pôjde o zábery, kde dochádza k zrýchleniu, zmene výšky či rotácii. Po prepojení s bluetooth hrudným pásom budú vybrané aj zábery, kde sa váš tep pohyboval v maximálnych hodnotách. Ak sa nechcete spoliehať len na zariadenie, môžete počas natáčania sami označovať zaujímavé úseky.

Jednoducho zatraste a upravujte

Strihanie videa priamo v teréne nebolo nikdy jednoduchšie. Aplikácia, ktorú si stiahnete do svojho smartfónu so systémom iOS alebo Android, vám umožní špičkovú editáciu videa na profesionálnej úrovni. V prípade, že sa vám nechce video strihať ručne, stačí telefónom zatriasť a o konečnú podobu videa a hudbu sa postará automat. Veľká výhoda tkvie v tom, že všetky tieto úpravy prebiehajú v zariadení na pamäťovej karte do okamihu, než dáte pokyn na kopírovanie do počítača .

Vychytaná batérie

Napájanie zabezpečuje výmenná batérie Batt-Stick s kapacitou 1900 mAh až po dobu 3 hodín. Novinkou je, že sa výrobcovi podarilo do akumulátora vložiť čítačku microSD kariet a USB 3.0 konektor. Čo vo výsledku znamená jediné - batériu aj s pamäťovou kartou stačí z kamery vybrať, vložiť do USB portu vášho počítača a začať kopírovanie snímok na pevný disk. Batérie sa aj pri kopírovaní dobíja.

Veľmi prepracovaný je adaptér pre držiaky kamier GoPro, TomTom Bandit teda nasadíte na akýkoľvek úchyt aj od konkurenčného výrobcu. Upínací systém bol navrhnutý tak, aby ním šlo otáčať okolo pozdĺžnej osi, čím dosiahnete takmer akýkoľvek uhol a rýchle nastavenie. Samozrejmosťou je možnosť dokúpenia širokej škály príslušenstva (selfie tyč, náhradné batérie, obaly, držiaky a pod.).

Príslušenstvo:

  • Batt-Stick 1900 mAh, kryt objektívu odolný proti postriekaniu, 1× plochý a 1× zakrivený držiak, adaptér GoPro

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TomTom Bandit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Bandit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Bandit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Bandit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom Bandit.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií