Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TrueCam A5 Pro WiFi

Zobraziť katalóg
TrueCam A5 Pro WiFi
3,6 5 hodnotení
Kamera do auta – Full HD (1920×1080), slovenské menu, 12 Mpx, 2.7" LCD displej, WiFi, GPS modul, detekcia radarov, G-senzor, detekcia pohybu, časová slučka, uzamknutie záznamu, nočný režim, parkovací mód, časozberné video, dva typy držiakov na sklo, Mini USB
Kód:  CH550ax2 Produktové číslo:  TRCA5PROWIFI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TrueCam A5 Pro WiFi

Kvalitná kamera do auta TrueCam A5 Pre disponuje záznamom videa v rozlíšení Full HD 1080p pri 30 snímkach za sekundu. Vďaka tomu spoznáte tie najmenšie detaily vo dne aj pri zhoršenej viditeľnosti. S možnosťou trvalej inštalácie držiaka, vrátane stáleho nabíjania, odpadá nutnosť každodenného zložitého zapájania. Kamera je vybavená presným GPS modulom, ktorý navyše spolupracuje s Google Maps. Možno teda spätne analyzovať prejdené trasy a údaje prehrávať pomocou aplikácie na Google Maps. Špecialitkou tohto modelu je integrovaný WiFi modul, pomocou ktorého už nebudete musieť ťahať so sebou žiadne káble alebo adaptéry, aby ste dostali záznam na úložisko. Teraz stačí iba stiahnuť do smartfónu aplikáciu FinalCam a okamžite môžete pracovať s videom, prehliadať záznamy či diaľkovo ovládať kameru. 


Záznamová kamera do auta TrueCam A5 Pro WiFi

Kľúčové vlastnosti kamery do auta TrueCam A5 Pre

  • Záznam videa vo Full HD
  • Ostrý obraz aj pri zhoršenej viditeľnosti
  • Vstavaný GPS modul a integrovaná WiFi
  • Podpora aplikácie FinalCam pre váš smartfón
  • Otočenie obrazu o 180°
  • Detekcia rýchlostných radarov
  • LED prisvietenie pre fotenie alebo záznam v noci
  • Jednoduchá inštalácia a obsluha – slovenské menu
  • G-senzor pre zamknutie videa pri nehode

Obsah balenia:

  • Kamera TrueCam A5 Pre WiFi
  • GPS modul s detekciou radarov
  • Prísavný držiak
  • Nadstavec A5 Pre WiFi
  • Nalepovací 3M držiak
  • Autonabíjačka
  • USB kábel
  • Autonabíjačka
  • Ochranný obal

Záznamová kamera do auta TrueCam A5 Pro WiFi

Natáčanie vo Full HD

Táto kamera umožňuje natáčanie videa v maximálnom rozlíšení Full HD 1080p a to pri 30 snímkach za sekundu.

Záznamová kamera do auta TrueCam A5 Pro WiFi

Bezdrôtový prenos záznamu

TrueCam A5 Pro WiFi má v sebe má zabudovanú bezdrôtovú WiFi sieť. Aby ste ju mohli diaľkovo ovládať, pracovať so záznamami a prezerať si živé náhľady práve zhotovených záberov, stiahnite si aplikáciu FinalCam. Je dostupná pre telefóny aj tablety s operačnými systémami Android alebo iOS .

Záznamová kamera do auta TrueCam A5 Pro WiFi

Nočný režim

Aby sa zaistilo vynikajúce vytvorenie záznamu aj v zhoršených svetelných podmienkach, kamera je vybavená kvalitnou optikou a perfektným nastavením pre každú dennú dobu. Vďaka tomu ani v noci nepredstavuje natáčanie žiadny problém.


Záznamová kamera do auta TrueCam A5 Pro WiFi

Presný GPS modul

Kamera zaznamenáva údaje o pohybe vozidla a jeho rýchlosť.

Záznamová kamera do auta TrueCam A5 Pro WiFi

Detekcia rýchlostných radarov

Aby vás nezaskočil rýchlostný radar, v internej pamäti kamery je uložená databáza 37 tisíc nebezpečných zón v 36 štátoch Európy, vrátane Ruska.

Záznamová kamera do auta TrueCam A5 Pro WiFi

Rýchlostný tachometer

Ako všetky prémiové modely, aj kamera TrueCam A5 Pro WiFi má vstavanú funkciu Tachometer. Tá vás informuje o rýchlosti jazdy aj jej smere zobrazenom v štýle kompasu. Navyše, na displeji uvidíte aj vzdialenosť k najbližšiemu radaru a jeho rýchlostný limit. Ak pôjdete príliš rýchlo, rozsvieti sa upozornenie. Tachometer je ideálny ako šetrič obrazovky, jeho príjemné farby vás nebudú v noci oslňovať.


Záznamová kamera do auta TrueCam A5 Pro WiFi

Rýchla každodenná inštalácia

Pre komfort pri každodennom používaní je kamera maximálne používateľsky prívetivá. Držiak, vrátane napájania, je možné trvale umiestniť do vozidla. Odpadá tak každodenné zdĺhavé nastavovanie držiaka a pripájanie napájacích káblov. Kameru stačí jednoducho pripevniť na držiak a ste pripravení na cestu.  

Záznamová kamera do auta TrueCam A5 Pro WiFi

Časová slučka & Timelapse

Funkcia časovej slučky dovoľuje nepretržité natáčanie. Pokiaľ dôjde k zaplneniu pamäte, najstarší nahraný záznam sa začne automaticky prepisovať. Nikdy sa vám nemôže stať, že sa skončí natáčanie kvôli nedostatočnej kapacite pamäte. Nahrávať možno aj časozberné videá. Stačí nastaviť nižšiu snímkovaciu frekvenciu a vďaka tomu sa na pamäťovú kartu zmestí podstatne dlhší časový úsek bez toho, aby video stratilo na kvalite.

Záznamová kamera do auta TrueCam A5 Pro WiFi

G-senzor a zamkýnanie videa

Gravitačný senzor, skrátene G-senzor, zaznamenáva informácie o preťažení v troch osiach. Okrem určenia smeru jazdy deteguje náraz do vozidla a presne určí smer, z ktorého prišiel. Po náraze dôjde k uzamknutiu videa, aby sa nemohlo náhodne vymazať. Ak si chcete uchovať natočený záber, jednoducho stlačením tlačidla zámky zamedzíte neskoršie prepísanie záznamu. Tlačidlo možno použiť kedykoľvek počas natáčania alebo aj prezerania záznamov. Ak video budete chcieť zmazať, možno ho ručne odomknúť.


Záznamová kamera do auta TrueCam A5 Pro WiFi

LCD displej so slovenským menu

Podstatnú časť zadnej strany zaberá veľký LCD displej, na ktorom je možné kontrolovať, čo kamera sníma a prezerať natočené videá. Menu kamery je kompletne v slovenčine a má jednoducho zrozumiteľnú štruktúru.

Záznamová kamera do auta TrueCam A5 Pro WiFi

Parkovací režim

Chcete mať prehľad o dianí okolo vozidla, aj keď v ňom práve nie ste? Kamera disponuje vstavanou batériou, ktorá ju udrží v chode počas 24 hodín a počas tejto doby aktívne monitoruje okolie. Hneď, ako rozpozná pohyb vozidla, spustí sa nahrávanie. Pokiaľ do auta niekto narazí, hoci aj pri cúvaní, budete mať o tom jasný dôkaz, vrátane ŠPZ vinníka.

Záznamová kamera do auta TrueCam A5 Pro WiFi

Výmenné polarizačné UV filtre

Na kameru je možné nasadiť výmenné polarizačné filtre, ktoré vás zbavia rušivých odleskov, ale predovšetkým odbúrajú zobrazenie čelného skla na záznamoch. Použitie UV filtrov stmavne oblohu, odstráni opar a v neposlednom rade slúži ako ochrana objektívu.

Parametre a špecifikácia

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Audio/Video
HDMI Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
95 g Hotovo!
Šírka
10,3 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
5,1 cm Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Kapacita batérie
410 mAh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se u Vás na alze koupit ke kameře podobný napájecí adapter pro skryté napájení jako je např tento? Odkaz do neznáma Děkuji

Je možné nechat v autě, připojit na wifi, a při parkování živě video doma občas zkontrolovat, nebo prostě z domova se do ní koukat?

Dobry den, funguje parkovaci mod na zaklade detekcie pohybu (tzn. ze sa aktivuje vzdy ked kamera nastima akykolvek pohyb vratane ludi, vozidiel, stromov vo vetre a pod.) alebo na zaklade G-senzoru (tzn. ze sa aktivuje pri naraze do vozidla inym vozidlom)?

Aky je rozdiel medzi parkovacim modom pri A5 detekciou pohybu pri A7 ? Rozhodujem sa medzi A7 a A5

Dobrý den. Po aktivácií parkovacieho módu sa zapne kamera a začne nahrávať, avšak iba 8 sekúnd, potom sa nahrávanie skončí a kamera je v pohotovostnom režime, pokiaľ sa automaticky nevypne po 1/3/5 minúte. V manuále je napísané, že bude nahrávať až 60 sekúnd a potom sa kamera automaticky vypne. V nastaveniach kamery som nenašiel žiadnu možnosť výberu dĺžky nahrávania počas aktivovaného parkovacieho módu. Kde je chyba, viete mi poradiť prosím vás? Ako mám nastaviť, aby dĺžka nahrávania počas tohto módu bola 60 sekúnd?

zdravím Vás ..používam kameru cca 6 hodín už blbne prehrieva sa gps modul (až pali) ..mrzne v kuse počas 6-hodin..už prestala dávať aj hlasové pokyny,vôbec neoznamuje radar atd..stráca sa nevie vôbec kde je..za 180 eur som čakal oveľa viac to som si mohol objednať rovno čínsku sracku..neviem sa dočkať že prídem zo zahraničia a im to otrepem o hlavu

Má i zadní kameru nebo lze i nejakou připojit?

Jak je dlouhý napájecí kabel od kamery

Jak je dlouhý napájecí kabel od kamery

Dobrý den, při záznamu videa v noci svítí přisvětlovací diody? Prý moderní kamery přisvícení v noci již nepotřebují. Děkuji

12
Diskusia a poradňa k TrueCam A5 Pro WiFi
Príslušenstvo pre TrueCam A5 Pro WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueCam A5 Pro WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrueCam A5 Pro WiFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrueCam A5 Pro WiFi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TrueCam A5 Pro WiFi.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií