Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Trust GXT 420 Rath Multiplatform Gaming Headset

Zobraziť katalóg
Trust GXT 420 Rath Multiplatform Gaming Headset
5 1 hodnotení
Herné slúchadlá okolo uší, s vysúvacím mikrofónom, kompatibilné s PC, PlayStation 4, Xbox ONE a Nintendo Switch, impedancia 118 Ohm, rozsah 20 Hz–20000 Hz, citlivosť 32 dB/mW, menič 50 mm, pripojenie: 3.5 mm Jack, skladacia konštrukcia, ovládanie hlasitosti, uzatvorená konštrukcia, kábel 1 m,
Kód:  JS267c12 Produktové číslo:  22897 Stránky výrobcu
Trust GXT 420 Rath Multiplatform Gaming Headset Predaj skončil

Trust GXT 420 Rath Multiplatform Gaming Headset

Patríte medzi tých, pre ktorých je hranie hier či počúvanie obľúbenej hudby zaslúženým oddychom po náročnom pracovnom dni? Potom vás ohromia herné slúchadlá Trust GXT 420 Rath Multiplatform Gaming Headset. Zaručia vám mimoriadne jasný a presný akustický prenos zvuku, ktorý ešte viac umocní zážitok z hrania. Frekvenčný rozsah je 20 – 20 000 Hz. Navyše sú vyhotovené v dynamickom hernom dizajne, za ktorý sa rozhodne nebudete hanbiť. Pohodlné ovládanie hlasitosti je docielené prítomnosťou ovládača na kábli, ktorý je zakončený 3,5 mm jack konektorom. V balení slúchadiel Trust nájdete aj predĺženie s dĺžkou 1 metra určené pre váš PC.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Trust GXT 420

  • Jasný a presný prenos zvuku
  • Zásuvný nastaviteľný mikrofón s pop filtrom
  • Dynamický herný dizajn
  • Vystužené 50 mm náušníky
  • Nastaviteľný hlavový most
  • Otočné mušle pre dobrú skladnosť
  • Kompatibilné s PC, notebookmi, PS4, Xbox One a Switch
  • Ovládanie hlasitosti na kábli + stíšenie mikrofónu
  • Metrový opletený kábel pre konzoly a mobilné zariadenia
  • Metrové predĺženie kábla s PC

Príjemné počúvanie s hernými slúchadlami Trust GXT 420

Herné slúchadlá Trust GXT 420 Rath sú vybavené vystuženými 50 mm náušníkmi, ktoré zabezpečia vašim ušiam dlhodobé pohodlné počúvanie. Hlavový most je takisto vystlaný a jeho výhodou je nastaviteľnosť podľa vlastnej potreby. Výhodou je aj dobrá skladnosť vďaka mušliam, ktoré možno otočiť naplocho.

Zasúvací mikrofón pre skvelý komfort

Vychytávkou je aj zásuvný mikrofón s pop filtrom, takže perfektne počujete vašich priateľov, rovnako tak aj oni vás. Mikrofón je ohybný a môžete si ho nastaviť tak, ako práve potrebujete. Vďaka možnosti zasunutia mikrofónu po skončení hrania, sú slúchadlá veľmi flexibilné. Prídu vhod ako na počúvanie hudby, tak sledovanie filmov a pod. Určite oceníte kompatibilitu s viacerými hernými platformami, ako PC, notebook, PS4, Xbox One, Switch a mobilnými telefónmi. Pripojíte ich jednoducho pomocou 1 m kábla s nylonovým plášťom.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC, PlayStation 4, Xbox ONE, Nintendo Switch Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, Xbox ONE, Nintendo Switch Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Není 1 metr málo když mám PC na zemi?

Dobrý deň. Neviem si vybrať medzi slúchadlami Trust GXT 322c Gaming Headset Green camouflage alebo Trust GXT 420 Rath Multiplatform Gaming Headset ... Môžete mi poradiť že aké slúchadlá sú lepšie ?

Diskusia a poradňa k Trust GXT 420 Rath Multiplatform Gaming Headset
Príslušenstvo pre Trust GXT 420 Rath Multiplatform Gaming Headset Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust GXT 420 Rath Multiplatform Gaming Headset. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust GXT 420 Rath Multiplatform Gaming Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust GXT 420 Rath Multiplatform Gaming Headset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust GXT 420 Rath Multiplatform Gaming Headset.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií