AP+ nový vizuál Aplikace

Trust Signa HD Studio Microphone

Zobraziť katalóg
Trust Signa HD Studio Microphone
5 1 hodnotení
Mikrofón – profesionálny s kardiodovým záznamom, vysoko presný záznam vokálov a akustických nástrojov bez šumu v pozadí, zvuk HD s frekvenciou až 24bit/96kHz, slúchadlový výstup 3.5mm, robustné kovové vyhotovenie, penová veterná ochrana, odnímateľný kábel 1.8m
Kód:  JS267c9a24 Produktové číslo:  22449 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trust Signa HD Studio Microphone


Nahrávajte zvuk v HD rozlíšení s mikrofónom Signa

Zháňate mikrofón, s ktorým dokážete zaznamenať prakticky akýkoľvek zvukový záznam v štúdiovej kvalite? Potom zbystrite pozornosť, pretože Trust prichádza s profesionálnym štúdiovým mikrofónom Signa HD Studio, ideálnym na streamovanie na portáloch YouTube, Facebook, alebo Twitch. Využijete ho ale aj pre rôzne podcasty, Vlog, komentovanie, alebo internetové volanie. Signa vyniká presným kardiodovým záznamom, ktorý zachytáva vokály aj akustické nástroje verne a bez šumu v pozadí. Mikrofón podporuje nahrávanie zvuku vo vysokej HD kvalite so vzorkovacou frekvenciou až 24 bit/96 kHz. Na tele mikrofónu je umiestnený 3,5 mm výstup na slúchadlá s ovládaním hlasitosti pre okamžitú reprodukciu priamo z mikrofónu. Dostatočne dlhý 1,8 m USB kábel je odnímateľný a samozrejme ho nájdete v balení, takže môžete mikrofón hneď začať používať.

Profesionálny zvukový záznam v každej situácii

Mikrofón Trust Signa HD Studio je perfektným riešením napríklad pre tých, ktorí vkladajú videá na YouTube, herný Twitch, alebo Facebook. Všetky zvukové nahrávky zhotovené štúdiovým mikrofónom Signa budú pôsobiť maximálne profesionálnym dojmom, čo zaručene ocenia všetci vaši poslucháči. Vďaka pop filtru sa rozlúčte s nežiaducimi šumami, ruchmi a chybami vzniknutými nedostatočne kvalitným nahrávaním. So Signa Trust sa môžete spoľahnúť na vždy prvotriedny zvuk, či už snímate záznam hlasového prejavu, alebo akustickej hudby. Mikrofón navyše nemusíte pri práci držať, pretože je k nemu dodaný kovový trojnožkový stojan. Ten stačí položiť na stôl, pripevniť naň mikrofón a môžete začať nahrávať, s oboma rukami voľnými. K počítaču, alebo laptopu mikrofón pripojíte cez USB. Je kompatibilný s operačnými systémami Windows 7, Windows 8 a Windows 10.

Pohodlné prenášanie

Pre ešte kvalitnejší záznam výrobca Trust k mikrofónu pribalil kovový stojan a penový pop filter. Pri transporte vás určite poteší možnosť odpojenia 180 centimetrov dlhého kábla a vzhľadom na robustnú kovovú konštrukciu oceníte rozumnú hmotnosť 560 gramov. Mikrofón je veľmi univerzálny a poskytne vám vždy profesionálny zvukový výkon. Pritom ho jednoducho stačí prepojiť so stolným počítačom, alebo notebookom cez rozhranie USB a môžete sa pustiť do streamovania.

Mikrofon Trust Signa HD Studio – príslušenstvo
Mikrofon Trust Signa HD Studio – USB kábel

Parametre a špecifikácia

Šírka
175 mm Hotovo!
Výška
290 mm Hotovo!
Hĺbka
175 mm Hotovo!
Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!
Hmotnosť
560 g Hotovo!

Rozmery

Šírka
175 mm Hotovo!
Výška
290 mm Hotovo!
Hĺbka
175 mm Hotovo!

Pripojenie

Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
560 g Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli když si přikoupím adaptér, mohu mikrofon zapojit i do tabletu či mobilu?? A bude fungovat? Předem děkuji za odpověď. Hezký den.

Diskusia a poradňa k Trust Signa HD Studio Microphone
Príslušenstvo pre Trust Signa HD Studio Microphone Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust Signa HD Studio Microphone. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust Signa HD Studio Mikrofon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust Signa HD Studio Mikrofon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust Signa HD stúdió mikrofon.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií