Rapture AP+ plus nový vizuál

Turris MOX F (USB)

Zobraziť katalóg
Turris MOX F (USB)
Modul – modul pre systém Turris MOX, štyri USB 3.2 Gen 1 porty, 64pin konektor pre zapojenie ďalších modulov, podporuje priechodnosť signálu SGMII
Kód:  TuRRsMV010 Produktové číslo:  RTMX-MFBOX
Turris MOX F (USB) Predaj skončil

Turris MOX F (USB)

Modul Turris MOX F

Viete o tom, že WiFi router Turris MOX Classic umožňuje pomocou špeciálnych modulov jednoducho rozšíriť svoje funkcie? Modul Turris MOX F rozširuje vašu zostavu o ďalšie USB 3.0 porty s prenosovou rýchlosťou až 5 Gbps, ktoré môžete použiť na pripojenie externých diskov, televíznych tunerov, či ďalších zariadení.

Modul Turris MOX F

Ako na rozširujúce moduly pre Turris MOX?

Modulové riešenie je mimoriadne zaujímavé, ale pri výbere si musíte zistiť dôležité informácie. Pokiaľ požadovaný modul kombinujete s inými modulmi, ubezpečte sa, že sú navzájom kompatibilné. Poradie modulov a priechod signálov PCIe a SGMII v konfigurátore si môžete overiť tu.

Modulárny router Turris MOX

Turris MOX Classic je jedinečný modulárny router vhodný pre malé až stredné firmy, počítačových špecialistov a domácnosti všetkých používateľov, ktorí sú si vedomí rizík, ktoré prináša internet. Vďaka bezpečnej štandardnej konfigurácii, automatickým aktualizáciám firmwaru a adaptívnemu distribuovanému firewallu ponúka Turris MOX Classic maximálne zabezpečenie. Turris MOX je tiež open source – beží na operačnom systéme Linux (založenom na OpenWrt) a na otvorenom hardvéri.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Turris MOX F (USB)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Turris MOX F (USB). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Turris MOX F (USB). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Turris MOX F (USB). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Turris MOX F (USB).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií