AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

UMAX U-Box A9

Zobraziť katalóg
UMAX U-Box A9
4,2 59 hodnotení
Multimediálne centrum – s podporou 4K Ultra HD, úložisko 32 GB, operačný systém Android OS, 4 GB RAM, aplikácia Google Play Store a Kodi, Bluetooth a WiFi, digitálny optický výstup, ethernet LAN, HDMI 2.1 a USB 3.0, v balení diaľkový ovládač a napájací adaptér
Kód:  VB0355a Produktové číslo:  UMM210A9

UMAX U-Box A9

Multimediálne centrum UMAX U-Box A9 je kvalitný streamovací box, s ktorým si budete môcť užiť prehrávanie hudby alebo filmov v 4K rozlíšení, hranie hier, a aj komunikáciu pomocou obľúbených aplikácií priamo z vašej obývačky. Výkonný 64-bitový štvorjadrový procesor AMLogic S905X3 spolu so 4 GB RAM poskytujú vysoký výkon s úspornými energetickými nárokmi, ktoré zariadenie predurčujú na nepretržitú prevádzku a tichý chod. Vďaka systému Google Android 9 je ovládanie multimediálneho centra UMAX U-Box A9 intuitívne a môžete sťahovať tisícky skvelých aplikácií priamo z obchodu Google Play.

Kľúčové vlastnosti multimediálneho centra UMAX U-Box A9

  • Streamovací box s 32 GB úložiskom
  • Podpora 4K/60 Hz s HDR
  • 64-bitový štvorjadrový procesor AMLogic S905X3 zabezpečí plynulý chod
  • Úsporná a tichá prevádzka multimediálneho centra UMAX U-Box A9
  • USB port na pripojenie externých zariadení
  • Programovateľné RGB osvetlenie s LCD displejom
  • Operačný systém Google Android 9
  • 4 GB RAM multimediálneho centra UMAX U-Box A9
  • Konektor HDMI 2.1

HDMI 2.1 konektor pre kvalitný obraz v 4K rozlíšení

Multimediálne centrum UMAX U-Box A9 disponuje konektorom HDMI 2.1, s ktorým dosiahnete špičkovú kvalitu zobrazenia s ultra rozlíšením 4K a plynulým obrazom pri obnovovacej frekvencii 60 Hz. Podpora HDR a 10-bitového obrazu znamená sledovanie videa s vysokým dynamickým rozsahom a živými farbami.

UMAX U-Box A9 má USB port na pripojenie externých zariadení

Pre pohodlné prehrávanie vlastných médií z flash disku a externých diskov je multimediálne centrum UMAX U-Box A9 vybavené praktickým USB portom pre pripojenie FAT16 / FAT32 / NTFS diskov. Na pripojenie k sieti je pripravená rýchla bezdrôtová WiFi a možnosť LAN pripojenia.

Úsporná prevádzka multimediálneho centra UMAX U-Box A9

Streamovací box UMAX U-Box A9 vyniká úspornou prevádzkou. Vďaka minimálnej spotrebe energie môžete centrum prevádzkovať 24 hodín denne, 7 dní v týždni bez obáv z vysokých nákladov na elektrinu. Pre ľahké a rýchle ovládanie má multimediálne centrum UMAX U-Box A9 zabudovanú podporu českého jazyka.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Podporované rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Operačný systém
Android OS Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Pamäť RAM
4 GB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Základné parametre

Podporované rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Operačný systém
Android OS Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Pamäť RAM
4 GB Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní
Digitálny optický výstup, Ethernet LAN, HDMI 2.1, USB 3.0 Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Počet USB
2 × Hotovo!
Podporované audio formáty
AAC, APE, DD, DTS, FLAC, MP3, OGG, WAV, WMA Hotovo!
Podporované video formáty
AVI, H.264, MP4, H.265, HEVC, HDR10, MPEG Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Aplikácia
Google Play Store, Kodi Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Napájací adaptér Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

HBO MAX Navod na spustenie -audio vystup -dolby zvuk RF -for.dig.aud. PCM - dts 100% v format dig.aud. vsetky formaty musia byt zapnute urobit ako prve polozke vlast.nast. potom prepnut do PCM A funguje

v aplikaci HBO Max nejde zvuk, u ostatních ano, dokazal by někdo poradit co s tím ? Máte někdo stejný problém ?

dobrý den, skutečně umí toto zařízení Netflix? před par dny jsem koupil tesla média box a budu ho zřejmě vracet, neboť tam Netflix nelze stáhnout.

Dobrý den, bude na tomto zařízení fungovat aplikace SledovaniTv která je volně ke stažení na Google play? Dekuji za reakci

dobrý deň hľadám náhradu za starý Assus Oi play ktorý síce stále slúži ale občas zamrzne. Potreboval by som niečo na prehrávanie videí hlavne z externých HDD už som vyskúšal aj Dune HD ale vrátil som ho pretože obraz nič moc - mám 4k TV 55 Sony potreboval by som prehrávanie čo najširšieho spektra kodekov avi, rm, wmv, divx, podpora titulkov upscalling by bolo super, aj keď na Dune HD nestálo za nič dokonca môj starý Asus mal krajší obraz :-) dokáže to tento produkt, alebo poradíte mi niektorý? Ďakujem

Dobrý den, lze na tomto boxu sledovat Skylink ?

Dobrý den.Je u tohoto slevněného multimediálního centra UMAX U-Box A9 za 1664,-možnost vrácení bez udání dlvodů do 14 dnů? Děkuji. [email protected]

Dobrý den je možno do tohoto zařízení instalovat i jiné aplikace Android

Umax u-box a9 nefunguje Bluetooth,co mam dělat prosím

Dobrý den, dnes vyšel článek na webu digital.rozhlas.cz, že ke svému dvouletému výročí si kabelová a internetová platforma Vodafone TV nadělila aplikaci pro systém Android 5.0 a vyšší. Pokusil jsem se tedy opětovně nainstalovat do mediaboxu UMAX, ale opět to ukazuje chybu MT007. Nevíte, prosím, někdo, co s tím? Bohužel zlaté původní UPC, které v Horizon GO na Umaxu fungovalo.

123...
Diskusia a poradňa k UMAX U-Box A9
Príslušenstvo pre UMAX U-Box A9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UMAX U-Box A9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UMAX U-Box A9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UMAX U-Box A9. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UMAX U-Box A9.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií