Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

uRage 1000 Morph Unleashed

Zobraziť katalóg
uRage 1000 Morph Unleashed
3,6 11 hodnotení
Herná myš bezdrôtová, USB a bezdrôtový USB prijímač, symetrická, optická, 8 tlačidiel, zmena DPI, RGB podsvietenie, 10000DPI, závažie a požívateľské profily, dĺžka kábla 1.7 m, čierna
Kód:  MB709d8g Produktové číslo:  186016 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

uRage 1000 Morph Unleashed

Herná myš uRage 1000 Morph Unleashed Bočný pohľad

Snažíte sa nájsť novú hernú myš? Vďaka uRage 1000 Morph Unleashed vám pôjde hranie jedna radosť. Táto myš je bezdrôtová, nebude vás tak obťažovať kábel. Na pripojenie k počítaču poslúži rádiofrekvenčná technológia. Telo hernej myšky má symetrický tvar, do ruky tak padne pravákom aj ľavákom. Pohyb myši po stole sníma rýchla a spoľahlivá optická technológia, maximálna citlivosť myši je 10000 DPI. Tešiť sa môžete na 8 tlačidiel, toľko tlačidiel je nadštandardná výbava, ktorú ocenia nároční hráči. Napájanie zabezpečuje kvalitný akumulátor, ten stačí dobíjať, batérie nie sú potrebné. Kláves na nastavenie hodnoty DPI dovoľuje zvýšiť alebo znížiť hodnotu citlivosti myši. Vnútorná pamäť hernej myši uRage 1000 Morph Unleashed vytvára možnosť ľubovoľne si upraviť používateľské profily, ak ju zdieľate sa súrodencami či kolegami. Tento model je určený hlavne pre náročnejších hráčov, ale svojimi funkciami pomôže aj pri práci.

Dôležité prednosti hernej myšky uRage 1000 Morph Unleashed

  • Reakčná rýchlosť myši 1 ms
  • Bezdrôtová herná myška pre vás znamená manipuláciu bez zamotaných káblov
  • Optická funkcia je zodpovedná za citlivosť myši a jej bezchybnú odozvu
  • RGB podsvietenie myši je štýlovú voľbou pre všetkých
  • Batérie vydrží až 35 h
  • Variant personalizácie hmotnosti myši prostredníctvom závažia
  • Herná myška Hama je symetrická a môže ju teda používať každý
  • Funguje na princípe rádiofrekvenčného spojenia
  • Citlivosť hernej myšky uRage 1000 Morph Unleashed je nastavená na 10000 DPI
  • Využívať budete môcť 8 tlačidiel na ovládanie mnohých funkcií
  • Kábel je dlhý 1,7 m
  • Môžete prepínať medzi profilmi s rôznym nastavením parametrov
  • DPI je možné meniť vďaka tlačidlu
  • Kompatibilita hernej myši Hama: windows 7, windows 10 a Windows 11
Herná myš uRage 1000 Morph Unleashed Možnosti pripojenia (porty)

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8,3 cm Hotovo!
Výška
4,1 cm Hotovo!
Hĺbka
12,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,12 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
10 000 DPI Hotovo!
Doba odozvy
1 ms Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jaký je dosah této myši. Dnes jsem si ji přinesl domů a když sedím cca 1,5 - 2 metry od počítače, tak je vše v pořádku, ale pokud odejdu na vzdálenost cca 5 metrů, tak myš přestává fungovat (zasekává se, nejezdí vůbec apod.). Tak mě zajímá, jestli je to pouze tím, že ze začátku není zcela nabitá a problém se vyřeší jejím nabitím (v současné chvíli ji nabíjím) nebo už je vzdálenost 5 metrů velká. Děkuji za odpověď. Tomáš Dědek

Dobrý den koupil jsem si tuto myš a pár dní ji používal jako bezdrátovou a pak začala blikat chvíli normálně svítí a pak blikne je to chyba myši nebo je to normální?Ps:dal jsem jí na kabel nabíjet ale stále bliká co mám dělat?

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či sa dá hrať cez nabíjací kábel tak ako s káblovou myšou (lepšia odozva)alebo aj pri nabíjaní ide signál bezdrôtovo. Ďakujem za odpoveď.

Smím po vybití baterie hrát na kabelu?

Dobrý deň, Stiahol som si software pre túto myšku a nainštaloval na windows 11 no žiaľ keď chcem software spustiť nič sa nedeje. Je vôbec software kompatibilný s windows 11?

Dobrý den, mám dotaz ohledně těch ploškách po kterých myš jezdí :) je na nich nějaká ochranná folie ? Při rozbalení nové myši jsou na jednom oddělané rohy. Díky

Dobrý den, mohu pro dobíjení této myši používat kabel AlzaPower Multicore 4in1 z nabíječky AlzaPower Q100 Quck Charge 3.0. Používám tuto sestavu bez problémů i pro sluchátka Hive XL a čtečku knih PocketBook 740 InkPad 3.

Dobrý den, dá se u této myši, v případě kdy si ji složím jako leváckou přepnout i finckci hlavních tlačítek, tedy že se prohodí levé a pravé tlačítko? Myslím hardwarově, nikoli softwarově. Díky.

Dobrý deň, chcem sa opýtať na dosah tejto myšky, nakoľko tu už táto otázka bola, ale nebola zodpovedaná.

Zdravím chci se zeptat jak tuto myš připojit k Playstation 4?

12
Diskusia a poradňa k uRage 1000 Morph Unleashed
Príslušenstvo pre uRage 1000 Morph Unleashed Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si uRage 1000 Morph Unleashed. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte uRage 1000 Morph Unleashed. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte uRage 1000 Morph Unleashed. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: uRage 1000 Morph Unleashed.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií