Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus maličkosti sk

USAMS US-CC110 GaN Mini Fast Charger 65 W black

Zobraziť katalóg
USAMS US-CC110 GaN Mini Fast Charger 65 W black
4,5 7 hodnotení
Nabíjačka do siete s podporou rýchleho nabíjania, výstupy 1 × USB-C (max. 65 W), 1 × USB-C (max. 30 W) a 1 × USB-A (max. 30 W), technológia rýchleho nabíjania USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 2.0, Qualcomm Quick Charge 3.0, Huawei Fast Charger Protocol, Huawei Super Charger Protocol, MediaTek Pump Express+, Apple 2.4, Battery Charging 1.2 a Programmable Power Supply, podpäťová ochrana, prepäťová ochrana
Kód:  USMh002 Produktové číslo:  CC110TC01
USAMS US-CC110 GaN Mini Fast Charger 65 W black Predaj skončil

USAMS US-CC110 GaN Mini Fast Charger 65 W black

Rýchle nabíjanie

s výkonom 65 W

Nabíjačka do siete USAMS US-CC110 GaN Mini Fast Charger 65 W vám prináša rýchle nabíjanie pre notebooky, tablety aj mobilné telefóny. Disponuje tromi portmi a je kompatibilná so všetkými protokolmi rýchleho nabíjania. Oceníte jej mini vyhotovenie, ktoré je až o 40 % menšie, než bežné nabíjačky. Jej sila výkonu dosahuje až 65 W.

USAMS US-CC110 GaN Mini Fast Charger 65W black

VÝKON

65 W

PORTY

2× USB-C/USB-A

FARBA

Čierna

USAMS US-CC110 GaN Mini Fast Charger 65W black

Rýchle nabíjanie s nabíjačkou USAMS US–CC 110

S výkonom 65 W ľahko nabijete niekoľko zariadení naraz s výkonom nad 60 W pre každé z nich. Nabíjačka USAMS je vybavená dvoma USB-C a jedným USB-A portom. Je kompatibilná s rýchlym nabíjaním pre Apple, Huawei, Samsung aj Xiao. USB-C podporujú Power Delivery 3.0, 2.0 a PPS. USB-A je kompatibilný s Quick Charge 3.0, 2.0, SCP, FCP, AFC, PE+, BC1.2 a Apple 2.4.

Vynikajúce vlastnosti s GaN

Nabíjačka do siete USAMS US-CC110 je vybavená najnovším materiálom GaN, ktorý disponuje ultra vysokou tepelnou vodivosťou a dobrou chemickou stabilitou. Výhodou oproti iným je miniatúrna veľkosť, ľahšia váha a rýchlejšie nabíjanie. Nabíjačka je vyrobená z kvalitného materiálu ABS. Samozrejmosťou je ochrana proti prepätiu, prebíjaniu, nadprúdu, prehriatiu aj skratu.

USAMS US-CC110 GaN Mini Fast Charger 65W black
USAMS US-CC110 GaN Mini Fast Charger 65W black

Kľúčové vlastnosti
nabíjačky do siete USAMS US-CC110 GaN Mini Fast Charger 65 W

  • Nabíjačka do siete USAMS US-CC110 disponuje tromi portmi
  • Je kompatibilná so všetkými protokolmi rýchleho nabíjania
  • Môže sa pochváliť výkonom s 65 W
  • Vyznačuje sa miniatúrnymi rozmermi a nízkou hmotnosťou
  • Rozmery 107 × 37 × 32 mm
  • Hmotnosť 120 g

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
107 mm Hotovo!
Výška
37 mm Hotovo!
Hĺbka
32 mm Hotovo!
Hmotnosť
120 g Hotovo!
Typ nabíjačky
Do siete Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
107 mm Hotovo!
Výška
37 mm Hotovo!
Hĺbka
32 mm Hotovo!
Hmotnosť
120 g Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Do siete Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!

Výkon a prúd

Výkon
65 W Hotovo!
Typ hlavného výstupu
USB-C Hotovo!
Počet hlavných výstupov
1 Hotovo!
Maximálny výkon hlavného výstupu
65 W Hotovo!
Typ druhého výstupu
USB-C Hotovo!
Počet druhého výstupu
1 Hotovo!
Maximálny výkon druhého výstupu
30 W Hotovo!
Typ tretieho výstupu
USB-A Hotovo!
Počet tretieho výstupu
1 Hotovo!
Maximálny výkon tretieho výstupu
30 W Hotovo!

Typ rýchlonabíjania

Typ rýchlonabíjania
USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 2.0, Qualcomm Quick Charge 3.0, Huawei Fast Charger Protocol, Huawei Super Charger Protocol, MediaTek Pump Express+, Apple 2.4, Battery Charging 1.2, Programmable Power Supply Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Opravdu nechápu, proč je v nabídce tato černá a zároveň i USAMS US-CC110 GaN Mini Fast Charger 65W white, která je za cca poloviční cenu. Samozřejmě jsem koupil tu levnější, funguje v souladu s popisem, ale červíček hlodá... Fakt je ta 100% přirážka jen za "atraktivnější" barvu? Jako že bílá je pro holky / není tak cool? :-)

dobry den, zajimalo by mne zda muze zarizeni zustavat v zasuvce ( vzdy se doporucuje po nabiti vyndavat, tak zda je zde vyjimka?) a jesti muzu nabijet vicero zarizeni najednou aniz by se nnabijni prerusovalo. dekuji

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či bude nabíjačka fungovať z mobilom Google Pixel 6 ?

Dobry den, chcem sa opytat co znamena tato veta v popise nabijacky "USAMS US-CC110 je vybavena nejnovějším materiálem GaN, který disponuje ultra vysokou tepelnou vodivostí a dobrou chemickou stabilitou. Tak vám nabíječka nezačne korodovat." - ten kto to napisal evidetne nevie co vlastne napisal. Asi ako keby som napisal :"nase auto ma okruhlejsie kolesa ako ostatne modely, su vyrobene z unikatnej hlinikovej zliatiny, ktore vam pri horeni auta nezhoria a vdaka tomu je cely interier auta odolny voci korozii.

Diskusia a poradňa k USAMS US-CC110 GaN Mini Fast Charger 65 W black
Príslušenstvo pre USAMS US-CC110 GaN Mini Fast Charger 65 W black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si USAMS US-CC110 GaN Mini Fast Charger 65W black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte USAMS US-CC110 GaN Mini Fast Charger 65W black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte USAMS US-CC110 GaN Mini Fast Charger 65W black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: USAMS US-CC110 GaN Mini Fast Charger 65W black.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií