AP+ nový vizuál PET

Veronica Champion 505

Zobraziť katalóg
Veronica Champion 505
Šijací stroj – plynulá regulácia rýchlosti šitia, automatický navliekač nite, integrovaný výsuvný panel, chapač s antiblokom, orez spodnej nite, funkcia „základná poloha“, praktické voľné rameno, automatické šitie troch typov gombíkových dierok, šitie dvojihlou, nadštandardná výbava pätiek, LED diódové osvietenie pracovnej plochy
Kód:  VERSS505 Produktové číslo:  Veronica 505

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Veronica Champion 505

Zháňate kvalitný šijací stroj? Zvoľte šijací stroj Veronica Champion. Je to šijací stroj s bohatou výbavou a oceľovým rotačným chapačom s antiblokom. Šijací stroj Veronica má kovovú konštrukciu, ktorá zaručuje tichý chod a dlhú životnosť. Samotné šitie vám uľahčí tiež LED osvetlenie. Zaiste vás poteší 5 ročná záruka.

Kľúčové vlastnosti šijacieho stroja Veronica Champion 505

  • Šijací stroj Veronica s bohatou výbavou pätiek
  • Má celokovové telo, LED osvetlenie a 5 ročnú záruku
  • Umožňuje šitie bez použitia pedálu
  • Automatické šitie 3 typov gombíkových dierok
  • Sedemmilimetrová šírka stehov pre obšitie okraja látky a dierok
  • Šijací stroj Veronica Champion dokáže šiť tiež dvojihlou
  • Má praktické voľné rameno a automatickú spojku pre navíjanie spodnej nite

Presné a precízne šitie s Veronicou Champion 505

Šijací stroj Veronica má celokovové telo, preto s ním môžete ľahko šiť aj veľmi tuhé materiály. Vďaka nadštandardnej výbave pätiek a programov, môžete ušiť aj tie najnáročnejšie výrobky. Zaiste oceníte automatické šitie 3 typov gombíkových dierok so 100 % presnosťou a spoľahlivosťou. Veronica Champion má sedemmilimetrovú šírku všetkých stehov, čo oceníte najmä pri obšívaní okraja látky a gombíkových dierok. Šijací stroj Veronica Champion disponuje tiež bežnými elektronickými funkciami ako sú regulácia rýchlosti šitia, tlačidlo štart a stop, ktoré umožňuje šitie bez použitia pedálu. Samozrejmosťou je automatický navliekač ihly. Pri ukončení šitia oceníte orez spodnej nite a tiež orezávač nití, ktorý sa osvedčí aj pri vysunutí už ušitej látky.

Šijací stroj Veronica vsádza na jednoduché a bezproblémové používanie

Šijací stroj Veronica má plynulú reguláciu rýchlosti šitia a funkciu všetko v jednom, vďaka ktorej je jeho obsluha veľmi jednoduchá. Do začiatku sa vám bude hodiť integrovaný výsuvný panel s nápovedou. Šijací stroj Veronica je pripravený, pomocou zväčšenej pracovnej plochy, na rozšírenie o pracovný stolík. Disponuje funkciou základná poloha, ktorú využijete najmä pri navliekaní ihly, zavádzaní vrchnej nite, rozjazde či ukončení šitia, výmeny ihly alebo pätky a pri zmene šijacieho programu. Veľmi obľúbené sú veľkoplošné sedemdielne podávacie zúbky, vďaka ktorým je posun látky vždy hladký. Zvládne takto prešiť aj kožu, či rozbehnúť prvé stehy bez pomocy ďalších systémov.

Základná výbava šijacieho stroja Veronica Champion 5 05:
Rozšírený návod, pätka základná, pätka na zipsy, pätka na gombíky, pätka na dierky, pätka vyšívacia, pätka lemovacia, pätka overlocková, pätka pre všívanie ozdôb, 3× cievka plastová, 3× ihla, olejnička, parádlo, doštička pre prišívanie gombíkov, zarážka na niť, tŕň na niť, vodič, skrutkovač malý, transportný obal z PVC

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Overlockový steh, Automatický navliekač nite, Automatické odstrihnutie nite, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Osvetlenie Hotovo!
Počet druhov stehov
40 Hotovo!
Počet šijacích programov
40 Hotovo!
Druhy stehov
Základný, Dekoratívny Hotovo!
Dĺžka stehov
5 mm Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Overlockový steh, Automatický navliekač nite, Automatické odstrihnutie nite, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Osvetlenie Hotovo!

Vlastnosti

Počet druhov stehov
40 Hotovo!
Počet šijacích programov
40 Hotovo!
Druhy stehov
Základný, Dekoratívny Hotovo!
Dĺžka stehov
5 mm Hotovo!
Šírka stehov
7 mm Hotovo!
Navliekanie nite
Automatické Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky šijacie stroje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Veronica Champion 505 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Veronica Champion 505. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Veronica Champion 505. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Veronica Champion 505.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií