AlzaBoxy Q1 Aplikace

Voltcraft CC-3

Zobraziť katalóg
Voltcraft CC-3
Nabíjačka batérií na tužkové (AA) a mikrotužkové (AAA) batérie typu NiMH, nabíja prúdom 2000 mA na šachtu, LCD displej, indikácia nabíjania, rýchle nabíjanie a inteligentné nabíjanie
Kód:  VC004a5 Produktové číslo:  CC-3

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Voltcraft CC-3

Nabíjačka batérií Voltcraft je vhodná na tužkové (AA) a mikrotužkové (AAA) batérie. Pozor si treba dať aj na podporu technológie článkov. Nabíjačka na baterky Voltcraft vie pracovať konkrétne s týmito druhmi: NiMH. Nabíjací prúd dosahuje úctyhodných 2000 mA. Vďaka LCD displeju na prvý pohľad vidíte, na akú hodnotu sú batérie dobité. Máte tak nad nabíjaním maximálnu kontrolu. O stave nabíjania vás neustále bude na tejto nabíjačke batérií informovať kontrolka, vždy tak budete vedieť, či je batéria už nabitá. Tento model má aj možnosť rýchleho nabíjania. To využijete hlavne v prípade, ak budete potrebovať čo najrýchlejšie nabiť batérie. Dlhšiu životnosť batérií zaistí inteligentné nabíjanie. Táto funkcia zaistí po úplnom nabití batérií prechod zariadenia do udržovacieho režimu, čo zníži nabíjací prúd a články sa iba udržujú nabité. Vďaka nabíjačke sa dočkáte nižších výdavkov a budete šetrnejší k životnému prostrediu. A k tomu ako bonus uvítate stále nabité batérie.

Významné parametre nabíjačky batérií Voltcraft CC-3

  • Určená na tužkové (AA) a mikrotužkové (AAA) batérie
  • Kompatibilná je s článkami typu NiMH
  • Nabíjačka batérií Voltcraft zvládne nabíjať s intenzitou 2000 mA
  • LCD displej na okamžitú informáciu o stave nabíjania
  • S praktickou kontrolkou vždy viete, kedy je kompletne nabité
  • Nechýba jej ani funkcia rýchleho nabíjania
  • Len čo budú batérie plne nabité, nabíjačka sa prepne do udržovacieho režimu
  • Bezpečnostné funkcie: ochrana proti prehriatiu, ochrana pred preťažením, ochrana proti skratu, detekcia chybných batérií a detekcia polarity
  • V balení tejto nabíjačky na baterky nenájdete články, tie musíte zaobstarať zvlášť

Ochrana nabíjačky batérií Voltcraft CC-3

Každá nabíjačka by mala byť schopná ochrániť aj seba, aj nabíjané batérie. Preto je tento model nabíjačky batérií Voltcraft opatrený niekoľkými bezpečnostnými prvkami. Medzi jej ochrannými prvkami sa takisto nachádza ochrana proti prehriatiu. Pokiaľ bude preťažená, tak sa automaticky vypne. Nabíjačka na baterky Voltcraft CC-3 sa ochráni aj proti skratu. Medzi jej funkciami sa nachádza detekcia chybných batérií, takže vás nebude trápiť to, že by ste sa pokúšali nabiť zničenú batériu. O správnom umiestnení batérie vás bude informovať detekcia polarity.

Parametre a špecifikácia

Šírka
12,1 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!
Hĺbka
3,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
95 g Hotovo!
Na batérie
Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12,1 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!
Hĺbka
3,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
95 g Hotovo!

Určenie

Na batérie
Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA) Hotovo!
Pre typ batérie
NiMH Hotovo!

Vlastnosti

Maximálny nabíjací prúd na šachtu
2 000 mA Hotovo!
Ochrana
Ochrana proti prehriatiu, Ochrana pred preťažením, Ochrana proti skratu, Detekcia chybných batérií, Detekcia polarity Hotovo!
Funkcie
LCD displej, Indikácia nabíjania, Rýchle nabíjanie, Inteligentné nabíjanie Hotovo!

Balenie

Obsah balenia
Bez akumulátorov Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Voltcraft CC-3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Voltcraft CC-3 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Voltcraft CC-3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Voltcraft CC-3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Voltcraft CC-3.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií