Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Voltcraft IPC-2

Zobraziť katalóg
Voltcraft IPC-2
4,9 14 hodnotení
Nabíjačka batérií na tužkové (AA) a mikrotužkové (AAA) batérie typu NiMH a Li-Ion, nabíja prúdom 2000 mA na šachtu, LCD displej, indikácia nabíjania, rýchle nabíjanie a inteligentné nabíjanie
Kód:  VC004a2 Produktové číslo:  IPC-2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Voltcraft IPC-2

Nabíjačka akumulátorov Voltcraft je navrhnutá na tužkové (AA) a mikrotužkové (AAA) batérie. Pozor si treba dať aj na podporu technológie článkov. Nabíjačka batérií Voltcraft vie pracovať s týmto typom zloženia: NiMH a Li-Ion. Maximum nabíjacieho prúdu dosahuje 2000 mA. LCD displej je sympatická vychytávka, ktorá vás v akomkoľvek okamihu informuje o úrovni dobitia. Máte tak o nabíjaní absolútny prehľad. O stave nabíjania vás neustále bude na tejto nabíjačke batérií informovať kontrolka, okamžite tak zistíte, či už je batéria nabitá. Medzi jej výhody sa radí rýchle nabíjanie. To príde vhod vtedy, ak nemáte na klasické nabíjanie dostatok času. Na zaistenie dlhšej životností batérií využíva inteligentné nabíjanie. Táto funkcia zaistí po úplnom nabití batérií prechod zariadenia do udržovacieho režimu, čo zníži nabíjací prúd a články sa iba udržujú nabité. Vďaka nabíjačke môžete mať dobrý pocit z toho, že šetríte nielen prírodu, ale aj výdavky zo svojej peňaženky. A k tomu jeden príjemný bonus – stále nabité batérie.

Najdôležitejšie funkcie nabíjačky batérií Voltcraft IPC-2

  • Určená na tužkové (AA) a mikrotužkové (AAA) batérie
  • Kompatibilita s článkami typu NiMH a Li-Ion
  • Nabíjačka batérií Voltcraft vie nabíjať s maximálnym prúdom 2000 mA
  • LCD displej na sledovanie stavu nabíjania
  • S praktickou kontrolkou nezmeškáte okamih úplného nabitia
  • Vybavená aj funkciou rýchleho nabíjania
  • Inteligentné nabíjanie po úplnom nabití batérií prepne nabíjačku do udržovacieho režimu
  • Bezpečnostné poistky: ochrana proti prehriatiu, ochrana pred preťažením, ochrana proti skratu, detekcia chybných batérií a detekcia polarity
  • Články treba zakúpiť zvlášť, nie sú súčasťou balenia tejto nabíjačky batérií

Ochrana nabíjačky batérií Voltcraft IPC-2

Každá nabíjačka by mala chrániť aj seba, aj nabíjané batérie. Preto je tento model nabíjačky batérií Voltcraft opatrený niekoľkými bezpečnostnými prvkami. Bezpečnostné prvky obsahujú taktiež ochranu proti prehriatiu. Môžete tiež počítať s ochranou proti preťaženiu. Nabíjačka na baterky Voltcraft IPC-2 je ochránená aj proti skratu. Jednou z jej funkcií je detekcia chybných batérií, takže sa vám nestane, že by ste sa pokúšali nabiť zničenú batériu. O správnom umiestnení batérie vás bude informovať detekcia polarity.

Parametre a špecifikácia

Šírka
13 cm Hotovo!
Výška
3,3 cm Hotovo!
Hĺbka
6 cm Hotovo!
Hmotnosť
168 g Hotovo!
Na batérie
Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
13 cm Hotovo!
Výška
3,3 cm Hotovo!
Hĺbka
6 cm Hotovo!
Hmotnosť
168 g Hotovo!

Určenie

Na batérie
Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA) Hotovo!
Pre typ batérie
NiMH, Li-Ion Hotovo!

Vlastnosti

Maximálny nabíjací prúd na šachtu
2 000 mA Hotovo!
Ochrana
Ochrana proti prehriatiu, Ochrana pred preťažením, Ochrana proti skratu, Detekcia chybných batérií, Detekcia polarity Hotovo!
Funkcie
LCD displej, Indikácia nabíjania, Rýchle nabíjanie, Inteligentné nabíjanie Hotovo!

Balenie

Obsah balenia
Bez akumulátorov Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí i USB kabel a adaptér do zásuvky?

Dobrý den, je prosím vás možné zde dát technickou dokumentaci v českém jazyce i s návodem a možnostma jak co nastavit? V balení je pouze D a GB. Správně musí být i český návod. Děkuji

Dobrý den, přesně jak píše předcházející tazatel - na jaké baterie je určena? Rovněž velikost baterií - píšete AA/AAA ale na obrázku je i 18650 - tedy 4.2V. Je to tedy obdoba/náhrada Voltcraft CC-2? Popis je značně nedbalý.

Dobrý den, vejde se do nabíječky baterie 21700, tedy na délku o 5mm delší nežli 18650? Již tu dotazy byly, ale alza experti jednou napíší výpis baterií a podruhé odpoví, že jde nabíjet pouze AA a AAA.

Dobry den da sa tato nabijacka napojit cez usb na powerbanku? Dakujem

Dobrý den, lze si zvolit nabíjecí proud? Umí nabíječka baterie vybít? Děkuji

Zdravím, vojde sa do tejto nabíjačky aj batéria 21700?

Mám dotaz. Nepochopil jsem ty čísla. Když tam svítí 2 to znamená že je aktivní jen druhý kanál nebo jak? U obou totiž bliká nabíjení a v návodu jsem to nevyčetl. Chtělo by to český manuál. Děkuji

Jaký zdroj - parametricky potřebuji, abych mohl nabíjet 4xAA proudem 1A, kdy každý článek má 2500mAh ? Děkuji

Dobrý den, podle obrázku to vypadá, že umí dobíjet i články LiION 18650. Na display dokonce svítí 4.2V, ale v popisu o tom není ani zmínka. Jen šachty na NiMH. Jak to je doopravdy? Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k Voltcraft IPC-2
Príslušenstvo pre Voltcraft IPC-2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Voltcraft IPC-2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Voltcraft IPC-2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Voltcraft IPC-2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Voltcraft IPC-2.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií