Wacom Bamboo Tip

Zobraziť katalóg
Wacom Bamboo Tip
4,7 3 hodnotení
Stylus – kompatibilný so všetkými zariadeniami používajúcimi kapacitnú dotykovú technológiu, hrot 1.9mm
Kód:  MF110j4d Produktové číslo:  CS-710B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wacom Bamboo Tip

Chcete tip na vynikajúceho pomocníka pre ovládanie, kreslenie, písanie a mnoho ďalšieho pre vaše mobilné zariadenie? Bamboo Tip je pero, ktoré zhodnocuje dlhoročné skúsenosti značky Wacom. Prichádza so zvlášť tenkým 1,9 mm hrotom, ktorý vyniká mimoriadnou presnosťou. Je navrhnuté špeciálne pre zariadenia so systémami Android alebo iOS. Ak chcete zachytiť svoj nápad, zapísať si alebo si zakresliť poznámku, je toto pero ideálnou voľbou.

Prednosti pera Wacom Bamboo Tip

  • Výborný pomocník pre prácu na dotykovej obrazovke
  • Plne kompatibilné so zariadeniami Android a iOS
  • Zvlášť tenký a presný hrot
  • Nabíjanie cez micro USB port
  • Kalibračné tlačidlo pre maximálnu presnosť
  • Extra nízka hmotnosť a kvalitný hliníkový dizajn
  • Obrovská kreativita so softvérom Wacom

Ako sa mi bude s Bamboo Tip pracovať?

Wacom Bamboo Tip zaujme jednoduchým a skvele vyzerajúcom dizajnom v hliníkovom tele. Je tak dostatočne odolné a výborne sa drží. V hornej časti nájdete šikovne schovaný dobíjací USB port aj kalibračné tlačidlo. To využijete najmä pri prvom spárovaní s vašim zariadením, kedy vyladíte presnosť hrotu na maximum. Celková hmotnosť pera je len 16 g, takže s ním môžete písať či kresliť pokojne aj dlhé hodiny. Vďaka pokročilému softvéru od Wacomu sa toto jediné pero môže razom zmeniť aj na štetec, ceruzku, fixku, sprej a mnohé ďalšie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den rada bych se zeptala zda wacom bude fungovat na samsung tab A 9.7 dekuji

Diskusia a poradňa k Wacom Bamboo Tip
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Bamboo Tip. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Bamboo Tip. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Bamboo Tip. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wacom Bamboo Tip.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií