Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech QUICKCAM EXPRESS stříbrná

Zobraziť katalóg
Logitech QUICKCAM EXPRESS stříbrná
Webkamera černá, USB, bulk
Kód:  JS010o Produktové číslo:  961607-0914

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech QUICKCAM EXPRESS stříbrná Predaj skončil

Logitech QUICKCAM EXPRESS stříbrná

Kompaktní internetová kamera pro videokomunikace přes internet dodávaná v cenově výhodném bulk balení. Díky této kameře se můžete účastnit videokonferencí nebo natáčet videosekvence či fotit fotografie. Kameru tvoří klasický CMOS senzor s rozlišením 352 x 288 bodů. Díky interpolaci můžete dosáhnout rozlišení videa a fotografií až 640 x 480 bodů. Plynulý obraz zajišťuje frekvence až 30 snímků za vteřinu. Snadnou instalaci a připojení zaručuje rozhraní USB. Webová kamera spolupracuje se všemi programy pro zasílání okamžitých zpráv jako je například Skype nebo MSN Messenger. Podporovány jsou operační systémy Microsoft Windows 98 SE, 2000, ME a XP.

Parametry a specifikace:

Typ senzoru:
CMOS

Záznam videa:
352 x 288 bodů (interpolovaně 640 x 480 bodů)

Záznam statických obrázků:
Až 640 x 480 bodů (interpolovaně)

Obrazová frekvence:
Maximálně 30 snímků/s

Rozhraní:
USB 2.0 (zpětně kompatibilní s USB 1.1)

Podporované operační systémy:
Microsoft Windows 98 SE, 2000, ME,  XP

Certifikované aplikace:
MSN Messenger Video Conversation
AOL Instant Messenger
Yahoo! Messenger
Skype Video
Windows Messenger

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech QUICKCAM EXPRESS stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech QUICKCAM EXPRESS stříbrná. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech QUICKCAM EXPRESS stříbrná. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech QUICKCAM EXPRESS stříbrná.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií