PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

XGIMI AURA

Zobraziť katalóg
XGIMI AURA
4,3 5 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Projektor DLP laser, 4K, natívne rozlíšenie 3840 × 2160, 16:9, 3D, svietivosť 2400 ANSI lm, HDMI 1.4, Bluetooth, LAN, WiFi, HDR, reproduktory
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  XGI00m7 Produktové číslo:  XM03A Stránky výrobcu

Zvýhodnené súpravy

2 503,33 €
Kúpiť balíček
2 503,24 €
Kúpiť balíček

XGIMI AURA

Prémiový laserový projektor XGIMI Aura vám sprostredkuje dokonalý filmový zážitok v 4K

DLP filmový projektor XGIMI Aura sa postará o perfektné premietanie v natívnom 4K rozlíšení až na 150“ uhlopriečke. Premietačka sa pýši univerzálnym a jednoduchým ovládaním s množstvom špičkových technológií. 4K projektor XGIMI Aura napríklad automaticky inteligentne zarovná obraz, upraví jas či skoriguje lichobežníkové skreslenie. Podpora HDR10 a HLG zaistí skvelé farebné podanie a vynikajúci kontrast. Pre kvalitné ozvučenie má video projektor XGIMI Aura hneď štyri 15 W reproduktory Harman Kardon. Domáci projektor ponúkne dostatok konektorov na pripojenie ďalších zariadení a úložísk.Ohromnou výhodou je ultra krátka projekčná vzdialenosť len 44 cm.

Kľúčové vlastnosti 4K projektora XGIMI Aura

  • Projektor XGIMI Aura má natívne rozlíšenie 4K (3 840 × 2 160)
  • Maximálne podporované rozlíšenie 4K (4 096 × 2 160) pri 60 Hz
  • Filmový projektor XGIMI Aura využíva laserový zdroj svetla so svietivosťou 2 400 ANSI lm a životnosťou 25 000 hodín
  • OS Android TV 10.0, Chromecast, Google Assistant
  • Ultra krátka projekcia len na vzdialenosť 44 cm
  • Automatické zaostrovanie
  • Video DLP projektor XGIMI Aura využíva technológie HDR 10, HLG, MEMC
  • Súčasťou projektora sú štyri 15 W reproduktory Harman Kardon s podporou Dolby Audio
  • 3× HDMI, 3× USB, 1× LAN, 1× 3,5 mm jack, Dual-band WiFi 2.4/5 GHz, Bluetooth 5.0, optický zvukový výstup, Mini USB

Obsah balenia filmového projektora XGIMI Aura

  • Projektor XGIMI Aura
  • 1× sieťový adaptér
  • 1× Bluetooth diaľkový ovládač

Filmový projektor XGIMI Aura sa pýši skvelým obrazom s natívnym 4K rozlíšením až na 150“ uhlopriečke

Filmový projektor XGIMI Aura vám ponúkne naozaj čistý obraz vo veľkej kvalite vďaka natívnemu 4K rozlíšeniu. Veľkosť uhlopriečky môže na projektore XGIMI Aura dosiahnuť až skvostných 150“. Vďaka tomu si užijete nielen sledovanie filmov, televíznych relácií a videí, ale môže sa tešiť aj na hranie hier na takto veľkej ploche.

Super jasná projekcia DLP projektora XGIMI Aura

4K projektor na filmy XGIMI Aura patrí medzi najjasnejšie projektory vo svojej triede. Práve preto, ak budete chcieť premietať, nemusíte zložito skúmať okolité podmienky alebo sa presúvať do iných miestností, kde je tma. Domáci projektor XGIMI Aura zvládne premietať ľubovoľný obsah počas dňa alebo v jasnom prostredí. Svetelný výkon projektora má totiž hodnotu 2 400 ANSI lúmenov.

Domáci projektor XGIMI ponúkne nevídaný obraz na krátku vzdialenosť

V každodennom používaní zaručene oceníte technológiu automatickej korekcie lichobežníkového skreslenia, ktorá vycentruje premietaný obraz horizontálne aj vertikálne, a prispôsobí sa tak vášmu plátnu alebo stene so zachovaním správneho pomeru strán. Vďaka najpokročilejšej technológii Ultra Short Throw (UST) na trhu ponúka premietačka XGIMI Aura luxusné zobrazenie rôznej veľkosti, bez potreby zložitého umiestnenia niekam pod strop. Video projektor totiž stačí umiestniť iba 44 cm pred ľubovoľnú stenu.

Multimediálny obsah si vychutnáte nielen v 4K rozlíšení, ale aj v 3D

XGIMI Aura je dataprojektor pripravený na každodenné sledovanie toho najlepšieho multimediálneho obsahu, preto je vybavený podporou žiadaného 4K rozlíšenia alebo trošku zanedbávaného 3D. Premeňte akúkoľvek stenu na luxusné 150″ filmové plátno a vychutnajte si pohlcujúci 3D obsah vo skvelom rozlíšení 4K, premietaný z ľubovoľného uhla.

Umelá inteligencia riadi nastavenie jasu projektora XGIMI Aura

Laserový projektor XGIMI Aura má zabudovaný optický snímač, ktorý v spolupráci s umelou inteligenciou deteguje nielen množstvo svetla v miestnosti, ale aj objekty, ktoré stoja projektoru XGIMI Aura v ceste. Na základe toho projektor automaticky nastaví jas tak, aby bol obraz v najlepšej možnej kvalite, v akúkoľvek dennú dobu.

Projektor na filmy XGIMI Aura ponúkne skvelý kontrastný pomer

Vo svetlom aj tmavom prostredí uvidíte aj tie najmenšie detaily vďaka HDR10. S podporou vysielacieho štandardu HLG (Hybrid Log Gamma) si užijete perfektný obraz na všetkých vysielacích staniciach.

Interpolácia snímok vďaka MEMC

DLP projektor XGIMI Aura pracuje s nízkou latenciou a teda s čo najmenším možným rozmazaním obrazu. V tom projektoru pomáha technológia interpolácie snímok MEMC. Tá využíva špecializovaný algoritmus, ktorý zabraňuje rozmazaniu obrazu. To oceníte predovšetkým pokiaľ sledujete športové prenosy, akčné filmy alebo hráte hry.

Jedinečný obrazový systém X-VUE 2.0

Vierohodné farebné podanie, jas a dynamickosť snímok je zaistená obrazovým enginom X-VUE 2.0. Vďaka nej bude kvalita obrazu projektora XGIMI Aura oveľa jasnejšia a plynulejšia. Čisté a realistické farby vás plne vtiahnuť do deja.

Laserový projektor XGIMI Aura zaistí skvelé ozvučenie vďaka reproduktorom Harman Kardon

Na zabezpečenie kvalitného ozvučenia využíva domáci projektor XGIMI Aura reproduktory od renomovaného výrobcu Harman Kardon. Perfektný zvuk sa k vám bude dostávať z dvoch 8 W 45 mm reproduktorov. Tie disponujú plným rozsahom, skvelou vyváženosťou s minimálnym skreslením a vysokou dynamickou odozvou. Vďaka technológii DTS Studio Sound ponúkne 4K projektor XGIMI Aura virtualizovaný priestorový zvuk s vylepšenými basmi a dialógmi. Technológia Bluetooth vám umožní pripojiť vaše ľubovoľné zariadenie k projektoru XGIMI Aura a využiť ho ako Bluetooth reproduktor.

Android 10

Filmový projektor XGIMI Aura spolupracuje s množstvom obľúbených aplikácií Google. To vám zaistí perfektnú kontrolu nad vašim okolím a vy môžete neustále zostať v spojení.

S projektorom XGIMI Aura si užijete veľa zábavy

Vďaka integrácii obchodu Google Play sa na projektore XGIMI Aura dostanete k viac ako 5 000 aplikáciám vrátane YouTube, Showtime alebo HBO. S projektorom XGIMI Aura sa rozhodne nudiť nebudete.

Hlasové ovládanie cez asistenta

Stlačením tlačidla na diaľkovom ovládaní projektora XGIMI Aura si zaistíte okamžitý prístup k hlasovému asistentovi.

Zabudovaný Chromecast

Vďaka vstavanému Chromecastu je možné jednoducho zdieľať obsah z vašich inteligentných zariadení do projektora XGIMI Aura. Z vášho telefónu si tak môžete na veľkej ploche projektora púšťať videá, hudbu, prezerať fotografie alebo hrať hry.

Premietačka na filmy XGIMI Aura vyniká širokou konektivitou

DLP projektor XGIMI Aura je možné pripojiť k ľubovoľným zariadeniam vďaka hneď trojici HDMI a USB portom. K internetu pripojíte projektor cez sieťový konektor LAN alebo je možné využiť aj bezdrôtové pripojenie Wi-Fi 2,4/5G. Inteligentné zariadenie alebo napríklad soundbary je možné pripojiť vďaka Bluetooth.

Lampa projektora XGIMI Auro má dlhú životnosť

Spoločnosť XGIMI neustále pokračuje v dodržiavaní záväzku spoločnosti voči užívateľom a životnému prostrediu. Preto je filmový projektor XGIMI Aura vybavený kvalitným LED zdrojom svetla, ktorý vám poskytne ostrý a jasný obraz po celú dobu svojej životnosti trvajúcej až 25 000 hodín. Vďaka tomu vám dataprojektor XGIMI Aura vydrží až 17 rokov pri 4-hodinovom každodennom používaní.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Natívne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
0,11 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
0,44 m Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
0,11 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
0,44 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
203,2 cm (80 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
381 cm (150 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
Laser Hotovo!
Svietivosť
2 400 ANSI lm (1 920 ISO lm) Hotovo!
Životnosť
25 000 h (1 041,67 d) Hotovo!
Hlučnosť
32 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
200 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
HDMI
3 ks Hotovo!
Ďalšie pripojenie
RJ-45 (LAN), USB 2.0, Slúchadlový výstup, WiFi, Bluetooth Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
USB, WiFi, LAN, Bluetooth Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl, Na zem Hotovo!
Funkcie
3D Hotovo!
Výbava
Reproduktory, Vnútorná pamäť, Diaľkové ovládanie, Bluetooth, HDR Hotovo!

Rozmery

Šírka
60,6 cm Hotovo!
Výška
13,95 cm Hotovo!
Hĺbka
40,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
14,93 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jaka je odezva a obnovovaci frekvence, chtel bych to pouzivat i pro ps5 na hry

Dobrý den, je možné tento projektor (XGIMI AURA) zapojit, nastavit a používat offline?

Dobrý den, port HDMI ARC je starý typ portu ARC, který neumí zvládnout např. Dolby Atmos anebo už nový port HDMI eARC? Ptám se kvůli zapojení soundbaru a Blue Ray playeru. V případě, že je to starý typ portu, budu muset propojit projektor s Blue Ray Playerem po ose Blue Ray - Soundbar HDMI in( soundbar je 4K pass through)-HDMI out - projektor.

Dobrý deň. Aké projekčné plátna z vašej ponuky by ste doporučili? Som omedzený veľkosťou presne 100palcov. Je možné aj elektrické alebo radšej len nástenné?

Diskusia a poradňa k XGIMI AURA
Príslušenstvo pre XGIMI AURA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XGIMI AURA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XGIMI AURA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XGIMI AURA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XGIMI AURA.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií