Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD elektro

Xiaomi Redmi Note 9T

Zobraziť katalóg
Xiaomi Redmi Note 9T
4,9 8 hodnotení
Mobilný telefón – 6.53" IPS 2340 × 1080, procesor MediaTek Dimensity 800U 8-jadrový, RAM 4GB, zadný fotoaparát 48Mpx (f/1.8)+2Mpx (f/2.4)+2Mpx (f/2.4), predný fotoaparát 13Mpx, elektronická stabilizácia, Glonass, IrDA, NFC, LTE, 5G, Jack (3.5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov prstov, dual SIM + pamäťová karta, neblokovaný, rýchle nabíjanie 18W, batéria 5000mAh, Android 10
Kód:  XI226ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Redmi Note 9T

Xiaomi Redmi Note 9T bez váhania identifikujete ako smartfón. Zásluhou jeho funkcií budete môcť sledovať dianie na sociálnych sieťach natáčať aj fotiť trojitým fotoaparátom alebo hrať mobilné hry. RAM má kapacitu 4 GB. Tento solídny výkon vám dovolí hrať hry aj spúšťať aplikácie súčasne. Smartfónu Xiaomi Redmi Note 9T dodáva zásobu energie batéria, ktorá má veľmi solídnu výdrž vďaka nadštandardnej kapacite 5000 mAh. Podstatným prvkom je tiež konektorová výbava, tvorí ju Jack (3,5mm) a USB-C. Čaká na vás rýchle prehliadanie internetu, keďže tento model podporuje 5G. Smartfón Xiaomi má nadstavbu MIUI.

Rozhodujúce vlastnosti smartfónu Xiaomi Redmi Note 9T

  • Obslúži viac SIM kariet v konfigurácii dual SIM + pamäťová karta
  • Operačná pamäť 4 GB a procesor MediaTek Dimensity 800U
  • Grafický akcelerátor Mali G57 MC3
  • Rozhranie NFC na rýchle platby a prenos dát
  • Zadný fotoaparát zariadenia disponuje rozlíšením 48 Mpx
  • Na chrbte mobilu nájdete 3 fotoaparáty
  • 18 W rýchleho nabíjania
  • Odomykanie smartphonu rozpoznaním tváre
  • Mobil Xiaomi má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM

Obrazovka a fotovýbava smartfónu Xiaomi Redmi Note 9T

displej telefónu s okrúhlym výrezom vám prináša Full HD rozlíšenie. Je založený na technológii IPS s kvalitným podaním farieb a dobrými pozorovacími uhlami. Fotovýbavu predstavuje v smartphone Xiaomi Redmi Note 9T fotoaparát s trojicou šošoviek, 2Mpx makro objektív (f/2,4), 2Mpx hĺbkový objektív (f/2,4 ks ) a hlavný 48Mpx objektív (f/1,8). V priebehu vytvárania videa je pre kvalitný výsledok nevyhnutná tiež elektronická stabilizácia. Fotografovanie značne zjednoduší absolútne presné ostrenie fázovým posunom. Nevyhnutnou súčasťou je užitočná dióda na prisvietenie. Pre fanúšikov selfie záberov má mobilný telefón vo výbave predný fotoaparát s rozlíšením 13 Mpx. Vnútri tohto modelu sa ukrýva jeden makro objektív.

Smartfón Xiaomi Redmi Note 9T poteší bohatou výbavou

Smartfón umožňuje používať dvojicu SIM kariet, a to bez obsadenia slotu, ktorý je určený na pamäťovú kartu. Zväčšiť úložisko interného úložiska možno prostredníctvom microSD karty. O ochranu smartfónu pred neoprávneným vniknutím do Xiaomi Redmi Note 9T sa stará čítačka odtlačkov prstov na tele zariadenia. Cestu k rýchlemu odomykaniu zariadenia bez obťažujúcich hesiel či gest otvára spoľahlivé rozpoznávanie tváre. Príjemnou a veľmi žiadanou funkciou je NFC rozhranie nielen na pohodlné riešenie platieb. V parametroch je tiež zahrnuté označenie OTG, čo v tomto prípade znamená, že vám smartfón dovolí pripojiť externý HDD alebo flash disk. Samozrejme, nesmie chýbať ani podpora na rýchle pripojenie k sieti a senzory potrebné pre bezproblémový chod všetkých aplikácií.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xiaomi Redmi Note 9T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Redmi Note 9T 5G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Note 9T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Note 9T.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií