PET PET

XP-PEN Note Plus

Zobraziť katalóg
XP-PEN Note Plus
4,5 2 hodnotení
Grafický tablet , aktívna plocha 148×210 mm, napájanie cez USB, bezdrôtové pripojenie, hmotnosť 340g
Kód:  XPP2g1 Produktové číslo:  NOP1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XP-PEN Note Plus

XP-PEN Note Plus je inteligentný poznámkový blok, ktorý sa skvele hodí na písanie poznámok, alebo kreslenie náčrtov. Vďaka príjemným rozmerom a nízkej hmotnosti ho pohodlne môžete nosiť neustále pri sebe. Poteší vás aj až 16-hodinová kapacita batérie s kapacitou 1 000 mAh. Blok dokáže uložiť až 50 strán s poznámkami či kresbami, aby ste pri sebe vždy mohli mať to najdôležitejšie. S magnetickým nabíjacím rozhraním bude nabíjanie ľahšie než pomocou kábla a navyše zamedzí poškodeniu prístroja pri náhodnom zakopnutí o kábel.

Kľúčové vlastnosti grafického tabletu XP-PEN Note Plus

  • Inteligentný poznámkový blok na vytváranie poznámok a náčrtov
  • Na batériu vydrží až 16 hodín
  • Kompaktné rozmery s nízkou hmotnosťou
  • Aplikácia Note+ na zálohu dát
  • XP-PEN Note Plus je kompatibilný so smartfónmi Android a iOS

Inteligentný poznámkový blok s vyspelým stylusom

Vďaka vyspelej technológii na písanie rukou môžete pomocou stylusu zaznamenávať vaše poznámky s veľkou presnosťou. Inteligentný softvér rozpozná písmo i nakreslené obrázky a vaše výtvory pomocou Bluetooth 5.0 prenesie do vášho smartfónu so systémom Android, alebo iOS. Stylus pracuje úplne bez batérie, takže sa nemusíte starať o žiadne nabíjanie. S inteligentným poznámkovým blokom XP-PEN Note Plus môžete používať aj klasický papierový poznámkový blok s formátom A5.

XP-PEN Note Plus si bude rozumieť aj s vaším smartfónom

Už nikdy sa nebude musieť báť, že prídete o svoje dôležité poznámky a kresby. Stačí pripojiť poznámkový blok k vášmu smartfónu a s aplikáciou Note+ importovať zápisky a bezpečne ich zazálohovať do cloudového úložiska. Vaše kresby môžete aj jednoducho previesť do formátov JPG, PNG a GIF a jednoduchým kliknutím sa s nimi pochváliť na sociálnych sieťach.

Parametre a špecifikácia

Bezdrôtové pripojenie
Áno Hotovo!
Technológia displeja
Bez displeja Hotovo!
Napájanie
Cez USB Hotovo!
Rozhraní
micro-USB Hotovo!
Šírka
148 mm Hotovo!

Parametre

Bezdrôtové pripojenie
Áno Hotovo!
Technológia displeja
Bez displeja Hotovo!
Napájanie
Cez USB Hotovo!
Rozhraní
micro-USB Hotovo!

Aktívna plocha

Šírka
148 mm Hotovo!
Výška
210 mm Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
15 mm Hotovo!
Šírka
176 mm Hotovo!
Výška
245 mm Hotovo!
Hmotnosť
340 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pokud budu psát na papír česky, dokáže poté aplikace přeložit i český jazyk? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli je na tento grafický tablet potřeba nějaký speciální stylus a náplně? Jestli jo, máte ho v nabídce? Děkuji Jakub Strnad

Dobrý den, prosím o info, kolik bloků je v balení a za jakou cenu a jak se dají dokoupit? Dále jak je to samé s tužkou? Předpokládám, že je tam nějaká speciální tuha? Děkuji.

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či je potrebný nejaký špeciálny papier na písanie alebo môže byť obyčajný. A či náplň do tej ceruzky ma nejakú životnosť a dá sa potom vymeniť. Ďakujem

Dobrý den, tento tablet jsem zakoupil a nainstaloval si aplikaci XP-Pen Note+. Na poprvé se mi tablet připojil, na podruhé už bohužel ne a nefunguje ani na dalších zařízeních Android, kde jsem jej zkoušel připojit. Můžete mi prosím poradit?

Dobrý den, nedávno jsem koupil tento tablet, ale když ho otevřu tak se sám nespustí Je tu někdo kdo má s tímto zkušenosti?

Diskusia a poradňa k XP-PEN Note Plus
Príslušenstvo pre XP-PEN Note Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XPPen Note Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XP-PEN Note Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XP-PEN Note Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XP-PEN Note Plus.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií