Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

XYZprinting da Vinci Junior Pro

Zobraziť katalóg
XYZprinting da Vinci Junior Pro
3D tlačiareň - tlačová plocha 150x150x150mm, celkový modelovací priestor 3375cm3, hrúbka vrstvy 0.1mm, tryska 0.4mm, tlačový materiál: struna 1.75mm PLA, technológia tlače FFF (FDM), displej, čítačka SDHC, USB 2.0
Kód:  DF449f Produktové číslo:  3F1JPXEU00C

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XYZprinting da Vinci Junior Pro Predaj skončil

XYZprinting da Vinci Junior Pro

Tlačiareň da Vinci Junior Pro sa zapáči svojou kompaktnosťou aj štedrým tlačovým priestorom, kde tlačí s vysokou presnosťou. Chváli sa rozlíšením 100 až 400 mikrometrov, takže pri realizácii vašich objektov bude všetko presne tak, ako na displeji vrátane hladkých prechodov. Ak by ste chceli ešte väčšiu presnosť možno vymeniť (dokúpiť) extrudér a dosiahnuť precíznosti 50 mikrometrov! To z nej robí tlačiareň spĺňajúcu profesionálne nároky na kvalitu.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálna 3D tlač v kompaktnom prevedení
  • Vysoké tlačové rozlíšenie (až 0,1 mm)
  • Tlačová technológia FFF s PLA strunami
  • Možnosť ďalšieho zvýšenia rozlíšenia (až 0,05 mm)
  • Veľký informačný displej (2,6") a tlač cez USB aj SD slot
  • Kompatibilná so softvérom a strunami 3. strán

Široko spolupracujúci

Nemalou prednosťou je tiež široká a všestranná kompatibilita. K tlačiarni je dodávaný softvér pre nastavenie mnohých parametrov tlače, ale pre samotnú tlač možno používať aplikácie tretích strán. Tlačiareň je open source a generovanie G kódu pre 3D tlač je možné cez obľúbený program CURA a SLIC3R. Pri tlači je možné navyše používať rôznych výrobcov tlačových strún PLA v štandardnej šírke 1,75 mm.

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
USB Hotovo!
Výška
380 mm Hotovo!
Hĺbka
430 mm Hotovo!
Šírka
420 mm Hotovo!
Hmotnosť
12 kg Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB Hotovo!

Rozmery

Výška
380 mm Hotovo!
Hĺbka
430 mm Hotovo!
Šírka
420 mm Hotovo!
Hmotnosť
12 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre XYZprinting da Vinci Junior Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XYZprinting da Vinci Junior Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XYZprinting da Vinci Junior Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XYZprinting da Vinci Junior Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XYZprinting da Vinci Junior Pro.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií