Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

YAMAHA RX-V579 čierny

Zobraziť katalóg
YAMAHA RX-V579 čierny
AV receiver 7 kanálov, 7x115W, Dolby TrueHD, DTS-HD, Dolby Pro-Logic IIx, 192 kHz / 24-bit DAC, podpora 4K, DLNA, MHL, AirPlay, Internet Radio, FM tuner, 6 + 1 HDMI, WiFi, LAN, USB pre iPod / iPhone / iPad, YPAO, Spotify, Virtual Cinema Front
Kód:  YM100s2 Produktové číslo:  RX-V579 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA RX-V579 čierny

AV receiver YAMAHA RX-V579 vám vytvorí tú pravú atmosféru a postaví základ pre pohlcujúci priestorový zvuk domáceho kina v tej najvyššej kvalite. Výstupný výkon 7 × 115 W a jasná reprodukcia 7.2kanálového zvuku skvele doplní audio vašej televízie, či už sledujete filmy vo vysokom rozlíšení alebo hráte hry na najnovšie konzolu. Konektivitu AV receiveru dopĺňa Bluetooth a WiFi, takže k nemu ľahko pripojíte tablet, chytrý telefón alebo napríklad notebook.

Kľúčové vlastnosti:

  • Bluetooth a WiFi pre bezdrôtový streaming
  • Podpora zobrazenia 4K Ultra HD
  • Dolby True HD a DTS-HD Master Audio
  • Funkcie AirPlay pre prehrávanie z iTunes na iPhonu či iPadu
  • Podpora DLNA pre streamovanie z domácej siete
  • Možnosť počúvania internetových rádií

Prvotriedny zvuk

Receiver prináša podporu nastupujúceho štandardu zobrazenia 4K Ultra HD (60p), ktorý bez problémov prepúšťa cez HDMI. M aximálního zvukového pôžitku receiver dosahuje využitím kodekov Dolby True HD a DTS-HD Master Audio. Oba tieto kodeky spracúvajú signál o 24bitové hĺbke a 192kHz vzorkovacej frekvencii. Navyše systém pre odrážanie zvuku YPAO analyzuje akustiku miestnosti a charakteristiky reproduktorov a následne vykoná kalibráciu pre optimálny zvuk. Výsledkom je kvalita identická so štúdiovou nahrávkou.

Moderné spôsoby prehrávanie a ovládanie

Pre obsluhu receivera využite nielen dodávaného diaľkového ovládača, ale aj iPhonu / iPadu alebo Android zariadenia. Stačí si stiahnuť aplikáciu z App store. Na Google Play nájdete aplikáciu pre chytré telefóny aj tablety s Androidom. Funkcia AirPlay vám navyše umožní bezdrôtovo prehrávať hudbu z iTunes na vašom počítači, iPhonu či iPadu. Niektoré základné funkcionality možno pri prehrávaní dokonca kontrolovať priamo z receivera. Nechýba ani podpora klasického DLNA pre streamovanie médií z domácej siete či možnosť počúvania internetových rádií.

Parametre a špecifikácie:

Zosilňovač:
Počet kanálov: 7.2
Výkon na kanál (8 Ohm, 1 kHz, 0,9% THD): 115 W
Výkon na kanál (8 Ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0,06% THD): 80 W
Maximálny výstup (8 Ohm, 1 kHz, 10% THD): 140 W
Dynamický výkon na kanál (8/6/4/2 Ohm, 120/140/170/190 W)

Audio dekodéry:
Dolby True HD
DTS-HD Master Audio
Dolby Digital Plus
Dolby Pro Logic IIx

Digitálne obvody:
24 bitov / 192 kHz D / A prevodníky pre všetky kanály

Funkcie:
Tuner FM, AM
WiFi
AirPlay
Bluetooth
Internetové rádiá
Audio stream
YPAO optimalizácia

Rozhranie:
6 × HDMI vstup
1 × HDMI výstup
1 × digitálny optický audio vstup
2
× koaxiálny audio vstup
4
× analógový audio vstup
2
× komponentný video vstup
1
× komponentný video výstup
4 × kompozitný video vstup
1 × kompozitný video výstup
2 × pre-out výstup pre subwoofer
1 × výstup na slúchadlá
1 × USB
1 × Ethernet

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre YAMAHA RX-V579 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-V579 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-V579 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-V579 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA RX-V579 fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií