AD homeoffice Aplikace

Zhiyun Weebill 3

Zobraziť katalóg
Zhiyun Weebill 3
Stabilizátor na fotoaparáty, výdrž 21 h, spôsob upevnenia: 1/4" závit, Bluetooth, USB-C, statívová trojnožka a ovládanie pomocou mobilnej aplikácie, panoramatický režim, scenérický režim, časozberný režim, 360° režim a story režim
Kód:  ZHYb24 Produktové číslo:  WEEBILL 3 Stránky výrobcu

Zhiyun Weebill 3

Chcete, aby boli záznamy, ktoré vyhotovíte, stabilizované a kvalitné? Potom by ste mali svoju pozornosť zamerať na stabilizátor Zhiyun. Stabilizátor vám pomôže dosiahnuť stabilný obraz, aj keby ste bežali. Keď to bude nutné, môžete ho kamkoľvek odložiť, pretože má k dispozícii statívovú nôžku. Zvládnete ho ovládať taktiež pomocou mobilnej aplikácie. Do pamäte má predinštalovaný panoramatický režim, scenérický režim, časozberný režim, 360° režim a story režim. Pripojenie k stabilizátoru zvládnete pomocou Bluetooth. Zhiyun Weebill 3 podporuje zariadenia, ktoré majú operačný systém Android a iOS. Jeho celková hmotnosť je 1100 g. Na jedno nabitie zvládne obraz stabilizovať až 21 h, a tak budete mať možnosť natáčať viac dní. Na upevnenie zariadenia k stabilizátoru poslúži 1/4" závit. Využiť ho môžete predovšetkým pre zariadenie, ktorým je fotoaparát.

Rozhodujúce parametre stabilizátora Zhiyun Weebill 3

  • Zhiyun Weebill 3 disponuje statívovou nôžkou
  • Stabilizátor Zhiyun sa dá ovládať pomocou mobilnej aplikácie
  • Integrované režimy: panoramatický režim, scenérický režim, časozberný režim, 360° režim a story režim
  • Nenáročné pripojenie k stabilizátoru cez Bluetooth
  • Medzi podporované operačné systémy patrí Android a iOS
  • Samotný stabilizátor váži 1100 g
  • Tento model od značky Zhiyun zvládne na jedno nabitie fungovať až 21 h
  • Na upevnenie zariadenia poslúžia 1/4" závit
  • Využijete ho v prípade, ak má byť stabilizovaným zariadením fotoaparát

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie
Do ruky Hotovo!
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku
Mechanický Hotovo!

Určenie

Typ zariadenia
Fotoaparát Hotovo!

Konektivita

Pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Konektory
USB-C Hotovo!
Podpora OS
Android, iOS Hotovo!

Režimy

Integrované režimy
Panoramatický režim, Scenérický režim, Časozberný režim, 360° režim, Story režim Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, už delší dobu pokukuji po gimbalu pro mojí kameru Sony AX 700. Jelikož mi nikdo dodnes nepotvrdil, zda tyto dva produkty mezi sebou nejen budou komunikovat, ale i pokud se vejde do prostoru s mým mikrofonem pro externí nahrávání kvůli lepšímu zvuku. Zajímalo by mne proto, kdyby to nefungovalo jak má, zda se dá gimbal vrátit zpět. Nebo je ještě možnost si to vyzkoušet na prodejně třeba v Českých Budějovicích kam to mám blíže než do Prahy. Jinak se nedozvím zda tyto dva produkty jdou spárovat spolu. Nikde se to ani nedočtu.Jelikož tento typ gimbalu Weebill 3 mi opravdu podle recenze vyhovuje nejlépe a nemám možnost kde to zjistit kde je pravda. Děkuji za odpověd. Jaroslav Halouzka

Diskusia a poradňa k Zhiyun Weebill 3
Príslušenstvo pre Zhiyun Weebill 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zhiyun Weebill 3 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zhiyun Weebill 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zhiyun Weebill 3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zhiyun Weebill 3.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií