AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Zwilling ENFINIGY P4, čierny

Zobraziť katalóg
Zwilling ENFINIGY P4, čierny
Hriankovač – na 4 hrianky, regulácia opekania, funkcia opätovného ohrevu, rozmrazovanie, tlačidlo okamžitého ukončenia, poistka proti spriečeniu chleba, automatické vypnutie, centrovanie a rozpekač farba čierna
Kód:  ZWITO059 Produktové číslo:  53009-002

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zwilling ENFINIGY P4, čierny

Máte v obľube hrianky, ale nemáte na to potrebné vybavenie a pri klasickom vyprážaní vám vadí, že nasiaknu olejom? Potom by sa vám mohol hodiť hriankovač zwilling. S týmto modelom sa dajú pripraviť štyri polovice opečeného chleba zároveň. Oceníte ho aj pre praktickú funkciu rozmrazovania. Tá príde vhod predovšetkým, ak máte zásoby pečiva v mrazničke. Ponúka sa vám možnosť nastaviť si, do akej miery chcete toasty prepiecť. Funkcia opätovného ohrevu sa postará o ohriatie už vychladnutých hrianok. Ak sa vám plány nečakane zmenili, možno hriankovač okamžite vypnúť stlačením tlačidla. Automatické vypnutie ocenia tí, ktorí sa pri príprave jedla ľahko nechajú rozptýliť. Nechcete mať jednu stranu tmavšiu ako tú druhú? Rovnomerné prepečenie docielite s funkciou centrovania.

Hriankovač Zwilling ENFINIGY P4, čierny Screen
Hriankovač Zwilling ENFINIGY P4, čierny Vlastnosti/technológia

Kľúčové prednosti hriankovača Zwilling ENFINIGY P4, čierny

  • Hriankovač navrhnutý na ľahkú prípravu chutných raňajok
  • Pripravíte si s ním hneď štyri polovice chleba naraz
  • Intenzitu opekania môžete prispôsobiť svojim preferenciám
  • Toasty možno znovu zohriať vďaka opätovnému ohrevu
  • Hriankovač zwilling si poradí aj s rozmrazovaním
  • Chlieb sa vám vnútri nikdy nezasekne vďaka poistke proti vzpriečeniu
  • Vyniká funkcou automatického vypnutia
  • Funkcia centrovania sa postará o rovnomerné opečenie chleba
  • Farba hriankovača: čierna

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet hrianok
4 Hotovo!
Funkcie
Regulácia opekania, Funkcia opätovného ohrevu, Rozmrazovanie, Tlačidlo okamžitého ukončenia, Poistka proti spriečeniu chleba, Automatické vypnutie, Centrovanie, Rozpekač Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Počet hrianok
4 Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
Regulácia opekania, Funkcia opätovného ohrevu, Rozmrazovanie, Tlačidlo okamžitého ukončenia, Poistka proti spriečeniu chleba, Automatické vypnutie, Centrovanie, Rozpekač Hotovo!
Poznámka:
Hriankovač na sklade ✅ Hriankovač u vás do 24 hodín ✅ Hriankovač – široká ponuka ✅ Pohodlný nákup ✅ Topinkovač za výhodnú cenu ✅
» Všetky hriankovače na 4 hrianky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zwilling ENFINIGY P4, čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zwilling ENFINIGY P4, černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zwilling ENFINIGY P4 - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zwilling ENFINIGY P4 - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zwilling ENFINIGY P4, fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií