PET PET

22 "Samsung T22A550 rubínová čierna

Zobraziť katalóg
22 "Samsung T22A550 rubínová čierna
LCD monitor LED, 250cd/m2, 5ms, 1920x1080, VGA, HDMI, reproduktory
Kód:  WH521b54 Produktové číslo:  LT22A550EW/EN Stránky výrobcu
22 "Samsung T22A550 rubínová čierna Predaj skončil

22 "Samsung T22A550 rubínová čierna

Televízny Full HD monitor Samsung T22A550 obsahuje LED podsvietenie obrazovky, ktoré oživuje farby av kombinácii s pokročilými funkciami panelu ponúkne naozaj hlbokú čiernu.Tešiť sa môžete aj na vysoký dynamický kontrastný pomer s označením mega.Vďaka nemu si užijete prechody medzi jemnými odtieňmi farieb aj všetky scény vo filmoch a hrách, ako ich tvorcovia zamýšľali.

Monitor je vybavený technológiou Magic Angle Vertical, ktorá zaisťuje dokonalú kvalitu obrazu pri sledovaní zo širších uhlov pohľadu.To znamená, že prináša nekompromisnú kvalitu obrazu bez ohľadu na to, že ho budete sledovať v sede, v stoji, alebo v ľahu.Vďaka možnosti nastavenia pozorovacích uhlov v rozsahu 20 vertikálnych krokov (10 hore, 10 dole) budete vždy môcť nastaviť obraz podľa vašej pozície.Špeciálna technológia Magic Angle Vertical je optimalizovaná pre HDTV a zaisťuje pocit, že stojíte priamo pred obrazovkou, aj keď sa nachádzate kdekoľvek.

Samsung T22A550 plne využíva vysokého potenciálu funkcia obrazu v obraze (PIP).Môžete na ňom zároveň sledovať TV obraz, signál z počítača aj počúvať hudbu.Jeho univerzálny všestrannosť umožňuje efektívnejšiu prácu aj pohodlnejšie trávenie voľného času.Novú dimenziu práce na väčšom množstve úloh vám sprístupní funkcie práce s dokumentmi pri súčasnom sledovaní televízneho vysielania.V monitoru sú integrované digitálne tunery pre príjem pozemnej i káblovej televízie.Pre sprístupnenie kódovaných programov je k dispozícii CI slot.

Prostredníctvom USB portu k monitoru ľahko pripojíte externý pevný disk, alebo USB flash disk a vďaka funkcii ConnectShare môžete ihneď prehrať fotografie, hudbu a niektoré formáty videa.Všetko bez toho, aby ste museli zapínať PC či notebook.K dispozícii budete mať aj širokú paletu vstupných rozhraní, z ktorých vyčnieva dvojica HDMI.Pomocou nich k monitoru ľahko pripojíte počítač, hernú konzolu, či moderné blu-ray prehrávač.Nechýba ani analógové kompozitný a komponentný vstupy či klasický SCART.

K počúvaniu môžete využiť dvojicu integrovaných reproduktorov a praktický výstup na slúchadlá.Pre systémy domáceho kina je k dispozícii digitálny optický výstup s podporou moderných štandardov priestorového zvuku, akými sú Dolby Digital +, dts 2.0 a SRS TheaterSound.Panel je veľmi tenký, takže nezaberie príliš miesta na stole.Môžete ho tiež pripevniť na stenu pomocou držiaka so štandardom VESA 75 x 75 mm.Užívanie vám spríjemní dodávané diaľkové ovládanie.

Parametre a špecifikácie:

Obrazovka:
Technológia:TN
Podsvietenie:LED
Uhlopriečka:21,5 "
Rozlíšenie:1920 x 1080 bodov/60 Hz
Pomer strán:16:9
Doba odozvy:5 ms
Kontrast (dynamicky):5 000 000:1 (mega)
Pozorovacie uhly (horizontálne/vertikálne):170 °/160 °
Jas:250 cd/m2
Počet farieb:16,7 milióna

Konektory:
2x HDMI
1x VGA 15pinový D-Sub
1x komponentný
1x kompozitný
1x SCART
1x digitálny optický výstup
1x audio vstup
1x výstup na slúchadlá
1x USB
1x anténny vstup
1x CI slot (Common Interface)

Spotreba:
Maximálne:45 W
Pohotovostný stav:<0,3 W

Podstavec:
Naklápanie:-2 °/+22 °
VESA štandard:75 x 75 mm

Zvuk:
Integrované reproduktory:2x 3 W
Technológia:Dolby Digital +, DTS 2.0, SRS TheaterSound

Príjem TV signálu:
DVB-T tuner pre príjem digitálneho pozemného vysielania
DVB-C tuner pre príjem káblovej televízie

Ostatné:
ConnectShare (USB2.0)/EPG/Teletext/Anynet + (HDMI-CEC)/Užívateľské rozhranie:Neo UI/Digitálny zvukový filter/Automatické vyhľadávanie programov/Hodiny a on/off časovač/Automatické vypnutie/Titulky/Herné režim/PiP/Časovač vypnutia

Prevedenie:

Farba šasi:čierna s rubínovými prvkami
Rozmery bez stojanu:525,5 x 329 x 34,8 mm (Š x V x H)
Rozmery so stojanom:525,5 x 414,4 x 220,6 mm (Š x V x H)
Hmotnosť bez stojanu:3,6 kg
Hmotnosť so stojanom:4,4 kg

Príslušenstvo:
Diaľkové ovládanie (TM1050) + 2x batéria
Napájacie, signálový a audio kábel

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 22 "Samsung T22A550 rubínová čierna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 22" Samsung T22A550 rubínová černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 22" Samsung T22A550 rubínová černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 22" Samsung T22A550 rubínová černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 22" Samsung T22A550 rubínová černá.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií