Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

32" TCL 32S6200

Zobraziť katalóg
32" TCL 32S6200
4,9 8 hodnotení
Televízor SMART ANDROID LED, 81cm, HD Ready, PPI 300, Direct LED, HDR10, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 100×100, repro 10W, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK690a13a Produktové číslo:  32S6200 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" TCL 32S6200



Ostrý obraz plný detailov v HD Ready rozlíšení

Televízor TCL 32S6200 prichádza s veľkosťou 32“ a s HD Ready rozlíšením, ktoré predstavuje vyššiu úroveň detailov ako pri bežnom TV štandarde.


Nechajte obraz ožiť živými farbami, vyšším kontrastom a vyššou úrovňou detailov

Televízor TCL 32S6200 podporuje HDR, vďaka čomu pracuje s vysokým rozsahom kontrastu, jasu a farieb. Svetlé aj tmavé scény sú vďaka tomu lepšie prekresľované a obraz televízora TCL 32S6200 nepríde o detaily a stane sa skutočne živým.


Systém Micro Dimming sa stará o precízne riadenie kontrastu

Systém Micro Dimming analyzuje obraz a rozdeľuje ho do mnohých samostatných zón, v ktorých optimalizuje úroveň kontrastu do vytvorenia fantastickej hĺbky obrazu a detailov v tmavých aj svetlých scénach. Televízor TCL 32S6200 navyše prichádza s podsvietením panelom Direct LED VA – čierna bude naozaj hlboká a kontrast vysoký.



Smart TV TCL 32S6200 má zvuk pod taktovkou Dolby Audio

Dolby Audio prináša zvuk vo skvelej priestorovosti, kvalite a dynamike. Pri televízore TCL 32S6200 si vďaka Dolby Audio maximálne vychutnáte zvukovú stránku pri filmoch, seriáloch, online videách aj televíznych programoch.


Android TV: skutočný smartový televízor s pestrou paletou funkcií a aplikácií

Televízor Android TV TCL 32S6200 poskytuje obrovské možnosti. Nájdete v ňom vstavanú funkciu Chromecast na zdieľanie a zrkadlenie z mobilných zariadení. Odporúčame stiahnuť si do mobilu aplikáciu TCL Home a MagiConnect pre široké možnosti zdieľania, zrkadlenia ovládania a zapojenia ap. Android TV do inteligentnej domácnosti. V televízore TCL 32S6200 budete mať k dispozícii vstavaný Google Assistant. V Obchode Play sa nachádza nespočetné množstvo aplikácií na sledovanie obsahu, hry, multimediálne prehrávače a mnohé iné aplikácie, prípadne môžete aplikácie inštalovať aj zo súborov apk.


Poruke budete mať inteligentného pomocníka Google Asistent*

Aplikácia Android TV so zabudovanou funkciou Google Asistent*. Pýtajte sa. Povedzte mu, čo má robiť. Je to váš osobný Google, vždy pripravený pomôcť s viac ako miliónom činností. Požiadajte svojho asistenta o predpoveď počasia na zajtra, nájdite ďalší zápas svojho obľúbeného futbalového tímu a ďalšie možnosti.

*Asistent Google nie je v určitých štátoch a jazykoch k dispozícii. Asistent Google vyžaduje pripojenie na internet. Na pripojenie sa môžu vzťahovať poplatky za dáta. Dostupnosť a výkon niektorých funkcií a služieb sú závislé na službe, zariadení a sieti a nemusia byť dostupné vo všetkých oblastiach. 



Obchod Google Play: vaše obľúbené aplikácie teraz na vašom televízore! 

V obchode Google Play určite nájdete pre Android TV aplikáciu, ktorá sa vám bude páčiť, či už sa zaujímate o kanály Netflix, YouTube alebo o najnovšie hry. Z obchodu Google Play je možné stiahnuť všetky aplikácie, ktoré potrebujete pre filmy, šport aj video.

TV 32 palcov TCL 32S6200 ponúka YouTube v HDR

Pomocou YouTube môžete sledovať, čo sleduje celý svet, od najobľúbenejších hudobných videí, cez videohry a populárne zábavné programy, až po správy a mnoho ďalších možností. Prihláste sa na odber svojich obľúbených kanálov, zdieľajte s priateľmi a sledujte na ľubovoľnom zariadení. Teraz dostupné aj v kvalite 4K HDR.

NETFLIX: veľa obsahu v HDR kvalite

Netflix je jedným z najväčších internetových televíznych kanálov na svete a ponúka množstvo programov, kde si každý nájde to svoje. Sledujte programy prispôsobené priamo pre vás, vrátane originálnych seriálov a ocenených filmov a dokumentov z dielne spoločnosti Netflix. Teraz dostupné v kvalite 4K HDR.

TV TCL 32S6200 vyniká minimalistickým štýlom

Elegantný dizajn bez rámu skvele dopĺňa technológiu Smart TV. Maximalizuje veľkosť obrazovky a pritom sa skvele hodí takmer do každého interiéru. Ultratenký exteriér TV TCL 32S6200 je vyrobený z vysokokvalitného kovu, ktorý zaručuje nielen jeho odolnosť, ale aj krásny dizajn.




  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
27 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
42 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
F Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
27 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
42 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
F Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
72,1 cm Hotovo!
Výška
47,3 cm Hotovo!
Hĺbka
18 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
43 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,9 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
62,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, lze na teto TV nastavit aby byl zvuk pres repro i BT sluchatka?

Dobrý den, je vhodný tento přijímač na chalupu?Wifi tam máme aktivní jen několik měsíců , jinak anténa.

Dobrý deň. Podporuje tento televízor UPC TV ?

Dobrý den. Lze na TV nějak trvale vypnout Bluetooth? Vždy když TV zapnu, tak si pokaždé musím nastavit neviditelnost znovu. Dost často se mi stává, že se mi chce někdo s mojí TV spárovat. Jak velký má bluetooth dosah? Bydlím v panelovém domě.

Dobrý den jak spustím hlasové ovládání

Dobrý deň je tento televízor kompatibilný s konzolami PS4 po prípade X box series S a ostatné? Ďakujem

Dobrý den, při prvním spuštění a průchodu celým nastavením jsme se dostali na kartu párování ovladače. Tam jsme byli vyzvání k stisknutí a držení kombinace home a OK. Televize na tuto kombinaci nereaguje. Stejně tak nereaguje ani na možnost přeskočení zmáčknutím šipky v pravo. Nemůžeme tedy dokončit nastavení televizoru. Nevíte co s tím? Děkuji.

Dobrý den, jak nainstalovat O2 TV?

Jaký je prosím rozdíl mezi TCL 32S5200 a TCL32S6200? Jinak předpokládám, že se jedná o aktualizaci modelu TCL 32S615. Mají i stále stejný HW? Tedy 4x ARM Cortex-A55 a 2 GB RAM? Děkuji.

Dobrý den, je normální, že po zapnutí TV tato reaguje na jakýkoliv povel dálkového ovladače s výrazným zpožděním, třeba až 5 sec? Provedl jsem kvůli tomu i Factory Reset. Dostane tato TV update na Google TV?

Diskusia a poradňa k 32" TCL 32S6200
Príslušenstvo pre 32" TCL 32S6200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" TCL 32S6200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" TCL 32S6200. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" TCL 32S6200.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií