AlzaBoxy Q1 Aplikace

34" Samsung ViewFinity S65UA

Zobraziť katalóg
34" Samsung ViewFinity S65UA
4,0 10 hodnotení
LCD monitor prehnutý, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, VA, 21:9 širokouhlý, 5 ms, 100Hz, FreeSync, HDR, 300 cd/m2, kontrast 4000:1, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, USB-C, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, VESA
Kód:  WH605h10a1 Produktové číslo:  LS34A650UBUXEN Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

34" Samsung ViewFinity S65UA


Samsung 34S65UA je skvelý LCD monitor

Samsung 34S65UA je moderný LCD monitor s 34" VA panelom a rozlíšením Ultra WQHD. Vďaka svojmu širokouhlému dizajnu úplne nahrádza typickú pracovnú stanicu s dvojicou monitorov. Konkurenčnou výhodou je aj zakrivená obrazovka a integrovaná dokovacia stanica. Ak teda máte notebook s konektorom USB-C, Samsung 34S65UA bude ideálnou voľbou pre váš stôl. Okrem hrania hier a multimédií je monitor Samsung 34S65UA optimálny na akúkoľvek profesionálnu prácu.



Ultra rozlíšenie WQHD

Používatelia televízora Samsung 34S65UA s rozlíšením UWQHD môžu využívať plynulejší obraz niekoľkými spôsobmi. Grafici ocenia možnosť presnejších grafických úprav a viac virtuálneho priestoru pre rôzne panely nástrojov. Ani ostatní však nezostanú bez výhod, pretože vyššie rozlíšenie bude veľkým prínosom aj pri iných činnostiach. V tabuľkách Excelu uvidíte oveľa viac buniek, pri písaní v programe Word uvidíte viac strán a písmo bude detailnejšie, a teda ľahšie čitateľné. Nemôžeme zabúdať ani na programátorov, ktorým pohodlnejšie prehliadanie kódu môže priniesť nový vietor do plachietefektivity práce.



Samsung 34S65UA sa môže pochváliť zakrivenou obrazovkou

Spoločnosť Samsung v roku 2015 ako vôbec prvá uviedla na trh zakrivený monitor. To zaručuje rozsiahle skúsenosti s týmto typom displeja. Obrazovka Samsung 34S65UA tak ponúka charakteristické zakrivenie 1000R, ktoré vás ešte viac vtiahne do deja. Vďaka špičkovej kvalite panela Samsung si vychutnáte realistickejší zážitok zo sledovania ako kedykoľvek predtým.




Miliarda farieb s HDR10

Televízor Samsung 34S65UA vás ohromí fantastickou grafikou HDR10. Vďaka širokej škále odtieňov budú herné scény živšie ako kedykoľvek predtým. Vychutnajte si detailné rozlíšenie so sýtymi a jasnými farbami pre vynikajúcu viditeľnosť v každej situácii.



Samsung 34S65UA šetrí váš zrak

Práca alebo zábava v noci nebude problém. Samsung 34S65UA chráni váš zrak pred modrým svetlom, ktoré redukuje na minimum. Technológia Flicker Free eliminuje otravné a nepríjemné blikanie obrazovky, takže sa môžete sústrediť na svoje úlohy bez zbytočného namáhania očí.

Dokovacia stanica s pripojením cez USB-C

Zbavte sa neporiadku a zostaňte v spojení. Samsung 34S65UA je vybavený 90 W portom USB-C, ktorý prenáša dáta a nabíja počítač pomocou jediného kábla. Prítomnosť portu LAN umožňuje vašim zariadeniam jednoduché pripojenie k sieti Ethernet prostredníctvom monitora, aj keď samy nemajú pripojovací port.



Kovový stojan v skvelom dizajne

Monitor Samsung 34S65UA umiestnite tak, aby ste dosiahli optimálne pohodlie. Bezokrajový dizajn, kompatibilita so štandardom VESA a rôzne možnosti naklonenia, otočenia a sklopenia umožňujú umiestniť monitor do akéhokoľvek prostredia. Vďaka tenkému kovovému stojanu a malej hĺbke zaberá menej miesta na stole a zabezpečuje čistú a prehľadnú pracovnú plochu.



Samsung 34S65UA podporuje FreeSync

Technológia AMD Radeon FreeSync zaručuje výnimočne plynulé, rýchle a akčné hranie bez rušivého oneskorenia. Dynamická obnovovacia frekvencia až 75 Hz zaručuje, že najnáročnejšie scény sa budú prehrávať dokonale čisto bez jediného trhnutia.


Prispieť k udržateľnej budúcnosti

Okrem technologických inovácií sa spoločnosť Samsung dlhodobo zameriava na environmentálnu udržateľnosť, a to nielen vo výrobe. Samsung 34S65UA tak získate v balení, ktoré je vhodné na výrobu praktických kancelárskych pomôcok. Monitor je tiež vybavený špeciálnym režimom Eco Saving Plus, ktorý šetrí až 10 % nákladov na energiu.

Automatické prepínanie zdrojov

Pri automatickom prepínaní zdrojov monitor rozpozná nové zariadenia pri ich pripojení a zobrazí príslušný signál. Nemusíte hľadať správnu položku vstupu. Samotný monitor Samsung Samsung 34S65UA podporuje pripojenia obrazu cez DisplayPort 1.2, UBS-C a HDMI 2.0.


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka
34" (86,36 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Ultra Wide QHD Hotovo!
Rozlíšenie
3440 × 1440 Hotovo!
Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
34" (86,36 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Ultra Wide QHD Hotovo!
Rozlíšenie
3440 × 1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
VA Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
100 Hz Hotovo!
Odozva
5 ms Hotovo!
Maximálny jas
300 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
4000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
21:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, USB-C, DisplayPort Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 3.2 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška Hotovo!
Funkcie
Filter modrého svetla, Flicker-free Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
80,66 cm Hotovo!
Výška
55,33 cm Hotovo!
Hĺbka
23,49 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
35 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
38 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, podporuje tento monitor připojení více zařízení současně? Např. notebook přes USB-C a desktop pc přes HDMI - a zobrazeni současně obou oken na monitoru - vedle sebe? Děkuji

Dobrý den, má tento monitor 10 bit barvy? děkují

Dobrý den, USB HUB funhuje pouze s přokení přes usb C a bevo i přes klasické usb A. Děkuji za odpověď

Dobrý den, je tento monitor antireflexní?

Dobrý den, zakoupil jsem tento monitor a při připojení s dodaným kabelem usb-c mi jde pouze na 60Hz, pouze při zapojení přes dodaný HDMI funguje na 100Hz. Zkoušel jsem i jiné USB - C kabely ale výsledek pořád stejný. Prosím o radu. Děkuji

Dobrý den, lze k monitoru připojit reproduktory přes USB vstup? Díky za odpověď.

Předpokládám, že to umí pracovat s více okny!

chci se ujistit, v popisku zde není jinde uvádějí: lze přes USB-C napájet NTB ( do 90W) má připojení LAN ?

Dobrý deň prajem, kupoval som tento monitor, ale žial, kábel ktorý k tomu dá Samsung, je pre mňa strašne krátky, už som sa vyskúšal viac typov kábla (Thunderbolt3, dátový USB-C) ale jedine s výrobným káblom to funguje. Mám MacBook Pro, s výrobným káblom to funguje úžastne, aľe akonáhle skúsím to s iným káblom (špeciálny Thunderbolt 3 kábel, dátvý USB-C - USB-C), tak už to nefunguje. Aký kábel odporúčáte k pripojeniu monitoru, lebo ten výrobný 1m je krátky.

Dobrý deň. Chcem sa spýtať, aká je výška monitora (nie stojanu)? Myslím výšku zobrazovacej plochy.

Diskusia a poradňa k 34" Samsung ViewFinity S65UA
Príslušenstvo pre 34" Samsung ViewFinity S65UA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" Samsung ViewFinity S65UA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" Samsung ViewFinity S65UA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" Samsung ViewFinity S65UA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 34" Samsung ViewFinity S65UA.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií