Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

40 "Orava LT-1033

Zobraziť katalóg
40 "Orava LT-1033
Televízor LED, uhlopriečka 102 cm, 100Hz, FullHD 1920x1080, DVB-T/C MPEG4 tuner, 2x HDMI, USB, SCART, PVR Ready, energ. trieda A
Kód:  WO440d Produktové číslo:  LT-1033 A82B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40 "Orava LT-1033

Orava LT-1033 je kvalitne vybavený televízor, ktorý ponúkne perfektné detaily vďaka podpore FullHD rozlíšenie. Obrazovka s uhlopriečkou 102 cm poskytuje verné zobrazenie farieb, široký pozorovací uhol a nízku dobu odozvy. Technológia podsvietenia LED znižuje spotrebu energie a predlžuje životnosť obrazovky. Televízor je aj vďaka tomu zaradený do energetickej triedy A. Ultratenký a minimalistický dizajn zaručuje, že sa televízor stane skvelým doplnkom v každej obývacej izbe. Tuner DVB-T pre príjem digitálnych programov pozemného vysielania je doplnený o možnosť príjmu digitálnych programov v káblových sieťach pomocou tunera DVB-C, pokiaľ nie je pre príjem nutné použiť prístupovú kartu.

Pre pripojenie ďalších zariadení je pripravených niekoľko konektorov. Vďaka USB rozhranie môžete k televízoru pripojiť externý pevný disk alebo flashdisk, prehrávať na nich uložené súbory a je tu aj možnosť nahrávať vysielané relácie. Neunikne vám tak už žiadny obľúbený program. V ponuke nechýbajú ani dva konektory HDMI , Ktoré využijete pre pripojenie notebooku alebo mobilného telefónu. Užijete si tak zobrazenie multimediálneho obsahu na väčšej ploche. V pamäti televízora je pripravené 1000 predvolieb pre uloženie televíznych programov a najnovšie informácie môžete získať v 1000 stranovom teletextu.
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!
Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
93 cm Hotovo!
Výška
59,3 cm Hotovo!
Hĺbka
22 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
55,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
11 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 40 "Orava LT-1033 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Orava LT-1033. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40 "Orava LT-1033.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií