AD homeoffice AlzaBoxy Q1

48" Philips 48PFS8209 biela

Zobraziť katalóg
48" Philips 48PFS8209 biela
4,0 4 hodnotení
Televízor ANDROID 3D SMART LED, 800Hz, uhlopriečka 121cm, Ambilight 4 + ovládanie hue, FullHD 1920x1080p, 2x DVB-T/T2/C/S/S2, 4x HDMI, Scart, CI +, 3x USB, WiFi, Quad Core, HbbTV, Micro Dimming Pro, 2 x 3D okuliare, energ. trieda A +
Kód:  WC375s1 Produktové číslo:  48PFS8209/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

48" Philips 48PFS8209 biela

Špičková 3D Smart televízia v bielom prevedení s perfektným obrazom v rozlíšení Full HD a technológiou Ambilight. Tento televízor si zamilujete nielen pre jeho úžasné funkcie , ale svojim obrím panelom s moderným dizajnom bude hrdo dominovať vašej obývacej izbe. Aktívna technológia 3D vás prenesie do centra akcie a bezdrôtová technológia Wi-Fi vás spojí nielen s vašimi obľúbenými športovými či sociálnymi aplikáciami. Dvojitý TV tuner za vás rozlúskne dilemu, kto zrovna bude sledovať televíziu. Pozerajte sa na jeden program a pri tom nahrávajte iný. Interaktívne a chytré ovládanie je potom čerešničkou na torte.

Na prvý pohľad vás upúta 121 cm veľká obrazovka , na ktorú sa veľmi príjemne pozerá. Rozlíšenie Full HD je známka krásne ostrého obrazu aj pri veľkom detaile, preto nečakajte nič rozmazaného. Štvoruholník technológie Ambilight podsvieti panel tak, že váš zážitok z Ligy majstrov, akčného filmu či koncertu bude ešte intenzívnejší. Televízor poskytne vysoký jas s ostrým vykreslením pohybu a realistickými farbami. Skrýva v sebe totiž výkonnú technológiu Perfect Pixel HD , ktorá spolu s vysokorýchlostným zobrazením 800 Hz Perfect Motion Rate (PMR) ponúkne nádherne prepracovaný obraz. Aktívna 3D technológia vás prenesie priamo na miesto činu, bez toho, aby ste sa museli vzdať pohodlia.

So vstavanou WiFi je pripojenie do siete maximálne jednoduché a 4jadrový procesor bude tým správnym pohonom pre rýchle funkcie Smart TV . Celé prostredie Android je veľmi rýchle, rovnako ako webový prehliadač Google Chrome. Prechádzajte obsah internetu , streamujte média cez sieť a zostaňte v kontakte s priateľmi prostredníctvom služieb Facebook a Twitter . Miracast priamo zrkadlí displej chytrých zariadení a zobrazí ho na veľkej obrazovke. Cloud Explorer dáva prístup k účtu Dropbox , a tak možno ľahko zdieľať napríklad fotografie s priateľmi a rodinou po celom svete. Jednou z vlastností je aj Skype na uskutočnenie internetových videohovorov na televízore.

Už samotné ovládanie televízora pre vás bude príjemnou zábavou. Intuitívny ovládač je vybavený obvyklými funkciami, ku ktorým pridáva ovládanie hlasom. Stačí prehovoriť na ovládač a výsledky sa objavia na obrazovke. Ak si prajete znížiť hlasitosť, stačí len mávnuť rukou a integrovaná kamera rozpozná vaše gesto a následne úkon ihneď vykoná. Užite si nový zážitok s vašou televíziou.

Zasuňte flashdisk alebo externý disk do jedného zo troch USB a získate prístup k multimediálnemu obsahu pomocou jednoduchého prehliadača na obrazovke. Teraz môžete prezerať a zdieľať s blízkymi svoje videá, fotky a hudbu. Vďaka zasunutému pamäťovému médiu môžete tiež ľahko pozastaviť televízny program (Tzv. TimeShift) alebo nahrávať televízne vysielanie.

Tešiť vás môže aj krásny dizajn tohto modelového radu, ktorý určite patrí ku kvalitnej televízii rovnako, ako ostrý obraz či živé farby. Esteticky obohatí váš domov vďaka tenkému rámčeku a vôbec celému slim profilu aj chytro tvarovanému stojančeku. Energetická trieda A+ potom znamená nízku spotrebu, teda sa rozhodne nemusíte báť finančnej záťaži pre vašu peňaženku. Praktická je možnosť montáže na stenu vďaka kompatibilite VESA .

Hlavné prednosti televízora:

  • 3D technológia (aktívny)
  • Podsvietenie Ambilight 4
  • Smart TV
  • Dvojitý TV tuner
  • Android
  • Bezchybný obraz
  • Perfektný dizajn s tenkým rámčekom
  • Ovládanie hlasom aj gestami
  • Miracast
  • Svet bez hraníc s Cloud TV
  • Vysokorýchlostné zobrazenie 800 Hz

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Android TV Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
110,5 cm Hotovo!
Výška
65,7 cm Hotovo!
Hĺbka
19,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
62,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
1,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 48" Philips 48PFS8209 biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 48" Philips 48PFS8209 bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 48 "Philips 48PFS8209 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 48 "Philips 48PFS8209 weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 48" Philips 48PFS8209 bílá.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií