Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

50" LG 50PB690V

Zobraziť katalóg
50" LG 50PB690V
4,5 9 hodnotení
Televízor plazma, 3D SMART, uhlopriečka 127 cm, FullHD 1920 x 1080, DVB-S2/T2/C, 3x HDMI, 3x USB, CI, SCART, MHL, LAN, HbbTV, WiFi, Miracast/Widia, webový prehliadač, funkcia Pentouch, magický ovládač, energ. trieda B
Kód:  WK611d5a Produktové číslo:  50PB690V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" LG 50PB690V

 Televízie 50 "LG 50PB690V

LG Plasma TV so snímkovou frekvenciou 600 snímok za sekundu sprostredkováva najjasnejší a najplynulejší obraz aj pri rýchlo sa pohybujúcich scénach.

Televízor 50" LG 50PB690V ponúka širokú škálu možností

 Zabudované WI-FI  VIRTUAL SURROUND PLUS  SMART ENERGY SAVING

ZABUDOVANÁ WI-FI

VIRTUAL SURROUND PLUS

SMART ENERGY SAVING

 Full HD rozlíšenie

Full HD rozlíšenie

Obrazovka ponúka rozlíšenie Full HD 1080p s neuveriteľnou jasnosťou, detailmi a žiarivými farbami. Full HD rozlíšenie je najlepšia možná cesta, ako naplno využiť potenciál moderných Blu-ray prehrávačov a herných konzol.

Ochranné sklo

Plazmové televízory sú chránené ochranným sklom, ktoré z nich robí najpevnejšie a najodolnejšie televízory s plochou obrazovkou. Sú trvanlivé a odolné proti poškriabaniu, aby váš televízor bol v perfektnom stave po celú dobu používania.

 Ochranné sklo
 Triple XD Engine

Triple XD Engine

Triple XD Engine je najnovší a najvyspelejší procesor LG, ponúka najvyššiu možnú kvalitu obrazu tým, že dosahuje úplne novú úroveň reprodukcie farieb, kontrastu a jasu.

LG Cloud

So službou LG Cloud môžete na inteligentnom televízore prehrávať svoj obsah odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Užívajte si na televíznej obrazovke videonahrávky, hudbu a fotografie z iných zariadení s možnosťou rýchleho prístupu.

 LG Cloud
 Time machine II

Time machine II

Už sa nemusíte obávať, že zmeškáte svoje obľúbené relácie. Vďaka aktualizovanej verzii obľúbenej funkcie LG Time Machine môžete nahrávať a následne prehrávať, zastavovať alebo opakovane sledovať programy, ktoré máte radi.

IPS panel

Tajomstvo mimoriadneho pozorovacieho uhla a kvality televízorov LG spočíva v ich paneli. IPS panel, ktorý používa spoločnosť LG, je dôvodom toho, že LED televízory od LG majú odolné obrazovky s jasnejším a stabilnejším obrazom.

 IPS panel

Užite si pestrú paletu obsahu z internetu prostredníctvom DivX HD a prehrávaním videa až do rozlíšenia 1080p HD

HUDBA

HUDBA

FILMY

FILMY

OBRÁZKY

OBRÁZKY

 Zaujímavé funkcie

Zaujímavé funkcie

Zaujímavosťou je aj Picture Wizard III, vďaka ktorému sa vy sami stanete odborníkmi na nastavenie obrazovej kvality. Picture Wizard totiž umožňuje jednoducho regulovať kvalitu obrazu tak, že sa budete riadiť sprievodcom zostaveným vizuálnymi špecialistami. Televízor si poradí so zvukom Dolby Digital a Clear Voice II zlepší počuteľnosť hovorov - už vám neunikne ani slovo.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
SMART funkcie
Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
117,2 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
70,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
24,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 50" LG 50PB690V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" LG 50PB690V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50 "LG 50PB690V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" LG 50PB690V.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií