Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
WS7480

50" Samsung UE50BU8002

Zobraziť katalóg
50" Samsung UE50BU8002
4,7 3 hodnotení
Televízor SMART LED, 127cm, 4K Ultra HD, PQI 2200 (50Hz), HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 200×200, repro 20W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR177c4 Produktové číslo:  UE50BU8002KXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Samsung UE50BU8002


Televízor 50

Pre najlepší pôžitok zo športových prenosov alebo filmov si zaslúžite televízor 50" Samsung UE50BU8002 s výnimočne kvalitným obrazom a pokročilými funkciami. Plnohodnotná hodnota uhlopriečky 50 " v kombinácii s rozlíšením 4K Ultra HD ocení každý, kto hľadá televízor na plnohodnotné sledovanie filmov a televízie. Dokonalé rozlíšenie TV 4K ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Použitá technológia LCD LED pomocou výkonných svetelných diód ručí za jednotné odtiene živých farieb až do rohov obrazovky. Smart TV vám otvára širokú škálu multimediálnych funkcií. Zdieľať obraz z mobilného zariadenia budete môcť vďaka funkcii Miracast.

Najzaujímavejšie vlastnosti televízora 50" Samsung UE50BU8002

  • TV Samsung disponuje uhlopriečkou 50"
  • Veľmi jemné 4K rozlíšenie zaistí obraz prekreslený do detailu
  • Dynamický rozsah HDR je základom pre nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie
  • Snímková frekvencia 50 / 60 Hz sľubuje hladký a plynulý obraz
  • Televízor Samsung je hybridný podľa vzoru HbbTV 2.0, to je spojenie televízneho vysielania a širokopásmového internetu
  • Červené tlačidlo umožňujúce prečítanie napríklad programu vysielaných staníc, možnosť pustiť si reláciu od začiatku, počasie či hranie hier
  • Funkcionalita hlasového ovládania znamená koniec nutnosti hľadania ovládača
  • Herný režim znižuje odozvu na minimum pri hraní, takže máte úplnú kontrolu nad hrou
  • Vstavaná WiFi v TV umožňuje prehliadanie internetu
  • Štandard prichytenia VESA s vyrezanými otvormi so závitom so vzdialenosťou 200×200 na montáž na držiak
  • Prenosový protokol DLNA umožňujúci prehrávať na televízore médiá aj s externými titulkami
  • Iste oceníte možnosť prehrávania 360° videa
Televízor 50
Televízor 50

Vysokokvalitný obraz televízora Samsung

Naozaj náročný divák sa uspokojí len s kvalitou. televízora 50" Samsung UE50BU8002 s mimoriadne jemným rozlíšením prinesie skutočne výnimočné zážitky. Pomenovanie 4K charakterizuje obrazovku so štvornásobným počtom bodov obrazu oproti najrozšírenejším Full HD panelom. Obraz televízora Samsung teda dáva dokopy 3 840 × 2 160 bodov, a preto dosahuje mimoriadne vykreslené detaily. Ani pri blízkom pohľade sa kvalita nemení, za každých okolností zostáva ostrý. Vysokú jemnosť obrazu príde vhod pri veľkom množstve obsahu, seriálov alebo filmov, najmä tých z Blu-ray diskov. Seriály a filmy, ktoré nie sú natočené v patričnom rozlíšení, zvládne preniesť do vyššieho a tým obraz vylepší. Praktickým efektom vysokého rozlíšenia býva svižnejšie fungovanie najrôznejších aplikácií, podobné televízory mávajú veľmi silný hardvér.

DVB-T2 a ďalšie užitočné funkcie televízora 50" Samsung UE50BU8002

Pokiaľ prijímate signál klasickou anténou, o správny príjem mať strach nemusíte. Nové pozemné vysielanie DVB-T2 tento televízor ovláda, jednoducho tak celý aktuálny prechod vyriešite. Ak ide o káblový typ, tak je možné pripojiť 50" Samsung UE50BU8002 pomocou takzvaného DVB-C tunera. Kvôli radu smart funkcií potrebujete internet, kvôli ktorému je vybavený klasickým konektorom. Ak nechcete preťahovať kábel až do obývacej izby, pripojíte ho k internetu cez WiFi. Rovnako ako v prípade telefónov a počítačov, aj tu si okrem originálnych služieb a aplikácií otvoríte klasické prostredie internetu. Na pripojenie inej elektroniky poslúži schopnosť prijímať Bluetooth signál. Skoro samozrejmou funkciou TV Samsung je pripojenie flash diskov a externých diskov prostredníctvom USB konektora. Medzi podporované zvukové formáty sa radia Dolby Digital Plus.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore Samsung

TV 50" Samsung UE50BU8002 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO Max, Apple TV, Disney+, Voyo, Skylink Live TV, Steam Link, Facebook, Google Duo, Xbox Game Pass a T-Mobile TV GO. Umožnené je takisto premietať obsah z Apple zariadení vďaka AirPlay 2, či už ide o fotky z galérie, alebo streamovanie videa. Zdieľať obraz z mobilu budete môcť vďaka funkcii Miracast. Pre väčšie pohodlie nemusíte telefón zakaždým pripájať ručne, pretože pri budúcom priblížení sa k televízoru sa bude pripájať automaticky.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
78 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
110 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
78 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
110 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Magio TV, Apple TV, Steam Link, Facebook, Google Meet, Xbox Game Pass Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi ready Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
111,83 cm Hotovo!
Výška
68,36 cm Hotovo!
Hĺbka
22,88 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64,46 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
2,57 cm Hotovo!
Hmotnosť
11,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 50" Samsung UE50BU8002 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Samsung UE50BU8002. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Samsung UE50BU8002. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" Samsung UE50BU8002. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Samsung UE50BU8002.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií