PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

60 "Panasonic TX-60AS800E

Zobraziť katalóg
60 "Panasonic TX-60AS800E
Televízor 3D SMART LED, 1800Hz, Full HD 1920x1080, Twin Tuner DVB-T/T2/S2/C, 4x HDMI, 3x USB, 2x CI +, SCART, WiFi, My Home Screen, My Stream, SMART aplikácie, Prima PLAY, webový prehliadač , HbbTV, HEXA-Processing Engine, USB/HDD nahrávanie, 2x pasívne 3D okuliare, energ. trieda A +
Kód:  WX249t8 Produktové číslo:  TX-60AS800E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

60 "Panasonic TX-60AS800E

Najnovší model chytrých LED televízorov Panasonic prinesie do vašej obývačky tie najmodernejšie technológie a jedinečný dizajn prepracovaný do posledného detailu. Špičkový obraz s verným podaním farieb a profesionálne kalibráciou, kvalitný zvuk s certifikáciou THX , Mnoho internetových funkcií, zabudovaná webová kamera alebo intuitívny ovládač s touchpadom premení spoločné rodinné chvíle pri sledovaní televízie v nevšednej záležitosť.

Pohľad do nového sveta

Nový systém LED podsvietenia ešte viac zvýrazňuje a zvyšuje živosť jednotlivých farieb. K vašim očiam sa tak dostane úplne brilantné farebné zobrazenie is tými najjemnejšími prechody.

Profesionálne kalibrácia

Sledujte obraz v takej kvalite, v ktorej bol natočený. Pokročilá kalibrácia s širokou možnosťou nastavenia vám dovolí si upraviť obraz tak. aby bol výsledok verný pôvodnému zdroju.

Lokálne úprava jasu

Vďaka kontrole podsvietenia jednotlivých častí LED podsvietenie a dobre priepustného IPS panelu dokáže televízor Panasonic dosahovať vysokého kontrastu v každej scéne, vrátane tých najtmavších.

Ostrý ako britva

Vysoká zobrazovacie frekvencie spoločne s rýchlym panelom a procesorom HEXA-Processing Engine umožňuje doteraz nevídane ostrý obraz aj v tých najdynamickejších prechodoch.

Akčné filmy alebo napríklad športy si tak vychutnáte naozaj do posledného detailu.

Certifikácia THX

Vo všetkých smeroch dokonalý obraz skvele dopĺňa nadmieru kvalitné audio s certifikáciou THX, ktoré je zárukou perfektného zvukového sprievodu, či už sa jedná o dialógy, hudbu či poriadnej akčné scény plné výbuchov.

Rozpozná vaše potreby

Televízor Panasonic vám skrze funkcie My Stream ponúkne televízne relácie, seriály, filmy či internetové stránky presne podľa vašich potrieb.

Chytré informácie

Pomocní špeciálneho senzora priblíženia a integrovanej webovej kamery televízor zobrazí užitočné informácie, ako je napríklad p ředpověď počasie, upomienky, hodiny alebo prichádzajúce správy.

Domovská obrazovka

Upravte si vašu televíziu Panasonic podľa seba. Chytrou domovskú obrazovku možno prispôsobiť pomocou obľúbených aplikácií a internetových stránok, farebnej schémy či pozadia.

Zabudovaná kamera

Podeľte sa s vašimi najbližšími o úsmev a povedzte im to, na čo normálne slová jednoducho nestačia. Zabudovaná webová kamera s vysokým FullHD rozlíšením zachytí aj tie najjemnejšie detaily.

Šikovný ovládač

Nový ovládač televízory Panasonic prináša úplne nový a intuitívny spôsob ovládania pomocou touchpadu či dokonca jednoduchých hlasových povelov.

Až dva kanály naraz

Sledujte alebo nahrávajte až dva relácie naraz vďaka duálnemu HD tunera . Ak potrebujete navyše odísť v polke relácii, môžete sa na neho dopozerať na vašom šikovnom tablete či telefóne.

Veľa aplikácií

Používajte vaše obľúbené aplikácie na veľkej ploche televízora Panasonic. Predpovede počasia, hry, videoportál alebo programy pre sociálne siete si užijete priamo v obývacej izbe pri sledovaní televízie.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
63" (160,02 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
63" (160,02 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
135 cm Hotovo!
Výška
81,2 cm Hotovo!
Hĺbka
30,3 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
78,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
34 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Clear Panel Pro

Hluboká čerň a její vyjádření je možné pomocí nového filtru, který potlačuje externí odrazy. Nový systém podsvícení rozděluje obraz na 16 samostatných částí.

Camera Built-In

Inteligentní televizory VIERA HD jsou vybaveny samovyskakovací vestavěnou kamerou s technologií rozpoznávání obličeje, která umožňuje televizoru "rozpoznat" různé členy rodiny a pozdravit je na jejich vlastní, osobní domovské obrazovce.
 

ISF ccc calibration

ISF-certifikovaný technik môže nakalibrovať váš televízor VIERA tak, že je reprodukcia obrazu prispôsobená skutočným svetelným podmienkam vo vašej domácnosti a vašim osobným preferenciám.

Voice Interaction

Hlasová interakce umožňuje ovládat televizor, změnit nastavení a provádět on-line vyhledávání pouze slovními povely.

Touch Pad Controller

Diaľkový ovládač VIERA s dotykovou plochou umožňuje prechádzať web a ďalšie aplikácie iba pomocou palca a pohybov, ktoré poznáte z najnovších inteligentných telefónov a tabletov.

Backlight Scanning

Ovládané podsvícení dovolilo z rozdělení podsvícení na určité oblasti zvýšení generovaných snímků ze 60 na 240 za sekundu. Jemné podsvícení displeje a omezení blikání snižuje počet paobrazů, produkuje hladké, rychlé pohyby bez rozmazání. Sportovní scény, akční scény a další fast-motion obrázky jsou ostré a jasné.

THX 3D certifikace

Proměňte svůj obývací pokoj na divadlo s neuvěřitelným 2D a 3D obrazem. Nejnovější high-tech materiály a zobrazovací procesy spojily své síly, aby přinesly nejčistější obraz, jaký v současnosti existuje.

Eco

Plazmové a LCD televizory VIERA jsou vybaveny mnoha funkcemi pro úsporu energie. Plazmové panely VIERA se navíc zcela obejdou bez použití škodlivých chemických látek, jako je olovo a nabízejí mimořádně dlouhou životnost, která snižuje množství odpadu a usnadňuje recyklaci. 

Hexa-Processing Engine

Hexa procesor s dvojitým jádrem analyzuje a optimalizuje každý obraz, pro ostré detailně prokreslené snímky i při svižné akci. Tento výkonný procesor také zjednodušuje multi-tasking mezi chytrými funkcemi televizoru.

Viera Connect

Vďaka funkcii VIERA Connect získate jednoduchým stlačením tlačidla na diaľkovom ovládači prístup k celému svetu vybranej online zábavy a k službe Social TV. Vstavané sieťové technológie Wi-Fi a DLNA umožňujú, aby televízor VIERA komunikoval s kompatibilnými zariadeniami.

2D to 3D Conversion

Táto pokročilá technológia konverzie zmení prakticky akýkoľvek 2D obsah na 3D s krásne ostrým, jasným a živým obrazom. Aj obyčajné 2D televízne vysielanie a nahrané programy sa môžu zmeniť na 3D!

Viera Link

Technológia VIERA Link vám poskytuje možnosť kontroly nad všetkými multimediálnymi zariadeniami Panasonic pomocou jediného diaľkového ovládača. Jednoducho pripojte prístroj Panasonic k svojmu televízoru a môžete začať.

Wide viewing angle

Díky širokému pozorovacímu úhlu 178 ° uvidíte jasné a zářivé snímky z každého sedadla v místnosti. Podsvícení nabízí přenos clony, která zvyšuje kontrast mezi světlými a tmavými barvami a zlepšuje odezvu pro poskytnutí plynulejších videosekvencí.

IPS LED Panel

IPS (In-Plane Switching) LED Panel technológia poskytuje neuveriteľne široký pozorovací uhol - až 178 stupňov - takže si budete môcť vychutnať výnimočne jasný a čistý obraz z takmer ľubovoľného miesta v miestnosti.

Príslušenstvo pre 60 "Panasonic TX-60AS800E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 60" Panasonic TX-60AS800E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 60 "Panasonic TX-60AS800E.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií