AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

75" Sharp 75EQ3EA

Zobraziť katalóg
75" Sharp 75EQ3EA
1,0 1 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Televízor Google TV, QLED, 191cm, 4K Ultra HD, Active Motion 1000 (50Hz), HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 400×300, repro 30 W, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, DTS Virtual:X, trieda energetickej účinnosti G
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WSA387d7 Produktové číslo:  75EQ3EA Stránky výrobcu
75" Sharp 75EQ3EA 1 028 € Momentálne nedostupné

75" Sharp 75EQ3EA


Radi by ste si do svojho domova preniesli atmosféru, ktorú prežijete pri sledovaní filmov v kine? V tom prípade by mohol spĺňať vaše očakávania televízor Sharp. Doprajte si ohromujúce obrazové zážitky predovšetkým vďaka technológii QLED a podpore formátov HDR10, Dolby Vision a HLG. Vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú skutočnou pastvou pre oči. Radosť pocítia aj priaznivci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) uspokojí aj tých najnáročnejších herných fanúšikov. Brilantný obraz sprevádza aj ohromujúci zvuk pod taktovkou 30W reproduktorov. Smart TV Sharp je riadený pokročilým operačným systémom Google TV a jeho vydarený dizajn si vás získa. Vzhľad televízora dotvára čierna farba. Televízor môžete prichytiť na stenu pomocou držiaka štandardu VESA s rozmermi 400×300 mm. Diaľkový ovládač je zahrnutý v balení.

Televízor 75
Televízor 75

Kľúčové prednosti televízora 75" Sharp 75EQ3EA

  • Filmy ako v kine vám sprostredkuje televízor Sharp
  • Ohromujúci vizuálny zážitok ponúkne technológia QLED a podporované formáty HDR10, Dolby Vision a HLG
  • Fanúšikovia dynamických scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete pohltení excelentným zvukom 30W reproduktorov
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke
  • Smart TV Sharp je založený na modernom operačnom systéme Google TV
  • K dispozícii sú funkcie HDR
  • Index spracovania obrazu má hodnotu 1000 CMR
  • O zážitok ako v kinosále sa stará technológia Dolby Atmos, Dolby Digital Plus a DTS Virtual:X
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi a OKTAGON TV

Obraz televízora sa zaslúži o fantastický zážitok

Nájdite si pohodlné miesto a užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke. Televízor Sharp vám sprostredkuje obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K označuje štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s klasickou Full HD obrazovkou. Obraz je vykreslený s rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, to umožňuje prenášať všetky filmy a programy na obrazovku s výnimočnou ostrosťou a bez zníženia kvality.

Televízor 75
Televízor 75

QLED ponúka autentické a realistické farby

Technológia QLED TV ponúka pohlcujúcu zábavu. Displej QLED sa môže pýšiť jedinečnou technológiou, ktorá je schopná produkovať široký farebný rozsah vrátane jasných a sýtych farieb. Sprostredkuje vám skvelý obraz aj pri sledovaní filmov vo svetlej miestnosti alebo napríklad z bočného uhla.

Kompatibilný s formátmi HDR

S týmto TV a jeho podporou technológie High Dynamic Range (HDR) získate rozšírenú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Presnejšie ide o technológiu HDR10, Dolby Vision a HLG. Pri HDR10 je jas obrazu upravený podľa scény s maximálnym jasom. S Dolby Vision môžete preskúmať neuveriteľne širokú škálu odtieňov farieb, aj keď je obraz na maximálnom jase. Celkovú kvalitu obrazu udáva index spracovania obrazu, ten predstavuje 1000 CMR.

Televízor 75

Staňte sa neohrozeným herným profesionálom s televízorom Sharp

S balíčkom herných funkcií získate hernú prevahu. Pri hraní hrajú rolu kvalitné vizuálne prvky, rýchlosť odozvy a okamžitá reakcia. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hranie skutočne zážitok. Televízor Sharp funguje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier a uspokojí aj tých najnáročnejších.

Najmodernejší operačný systém prináša nekonečné možnosti zábavy

Smart televízor Google TV poskytuje rozmanité funkcie, ako je Google Assistant. Týmto získate schopnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, reflektovať mobilné zariadenia alebo PC, používať hlasových asistentov a začleniť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším radcom v televíznom svete. Jednoducho vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo uvítajú najmä najmladší diváci. Ľahko si tak vyhľadajú svoj obľúbený program či rozprávku bez nutnosti prepisovať jej názov na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia môžete ovládať jednoducho jediným inteligentným ovládačom. Iba stlačíte tlačidlo a na televízore sa zobrazí vaša obľúbená streamovacia služba.

Využívajte všetky smart funkcie televízora Sharp

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si sledovanie televízie a prístup k ďalším online zdrojom a funkciám bez toho, aby bolo potrebné využiť externé zariadenie či prepínať medzi jednotlivými aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. Televízor vám umožní ľahko otvoriť webový prehliadač. Priamo na obrazovke TV si prehliadajte webové stránky. Využitím smart funkcií si otvoríte možnosť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah a komunikovať pomocou sociálnych sietí.

Ideálna voľba televízora, ktorý splní vaše očakávania

Podporuje bezproblémovú komunikáciu a synchronizáciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami cez WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA a Chromecast. Zvuk ako v kinosále prinášajú pokročilé technológie Dolby Atmos, Dolby Digital Plus a DTS Virtual:X. Vďaka Dolby Atmos sa môžete tešiť na 3D zvukovú reprodukciu s väčším počtom kanálov. Jeden kanál tak môže zahŕňať zvuk streľby a druhý kanál mechaniku zbrane, vďaka tomu bude umiestnenie zvuku v priestore omnoho presnejšie a autentickejšie.

Prispôsobte svoj multimediálny svet vlastným potrebám

QLED televízor Sharp vás určite upúta svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás program v televízii prestane zaujímať, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorá pomocou špeciálneho režimu skenovania umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov.

Rozmery:

105,37 × 167,22 × 31,27 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

98,45 × 7,45 cm (V × H)

Hmotnosť:

27,4 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, kompozitný a komponentný

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
168 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
285 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
168 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
285 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, SledovanieTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
167,22 cm Hotovo!
Výška
105,37 cm Hotovo!
Hĺbka
31,27 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
98,45 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,45 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
76 cm Hotovo!
Hmotnosť
27,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Zvuk

Výkon reproduktora
30 W Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcem sa spytat, aky hardware ma tento TV? Procesor, pamat.......dakujem

Diskusia a poradňa k 75" Sharp 75EQ3EA
Príslušenstvo pre 75" Sharp 75EQ3EA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Sharp 75EQ3EA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" Sharp 75EQ3EA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" Sharp 75EQ3EA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 75" Sharp 75EQ3EA.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií